Vaderdag als je vader er niet meer is...  - Joyce Elise
18.06.2017

Het is vandaag vaderdag, maar mijn vader is deze maand 7 jaar overleden. Dus ik besloot om mijn moeder wat leuks te geven! Mijn moeder is niet alleen mijn moeder, maar ook vader en moeder in een, een goede vriendin etc. Al mijn vrienden zijn dol op haar en kunnen het goed met haar vinden, wat ik super leuk vind! 

Ik heb haar een leuk boek gegeven omdat ze leesverslaafd is en geen genoeg van nieuwe boeken kan krijgen! Gisteren bracht ik een pakketje weg bij de boekenwinkel en toen zag ik dit boek liggen, ik dacht leuk voor ‘vaderdag’! Er lagen zoveel boeken, en dit boek moest ik meenemen! Op social media was iedereen super enthousiast, het staat bij veel mensen op hun lijstje. Ben blij dat mijn moeder het boek leuk vindt! Het is best wel moeilijk om een boek te kiezen voor iemand anders. Iedereen heeft natuurlijk weer een eigen smaak!


Binnenkort schrijft ze een gastblog met een review over dit boek. Ze kan jullie alvast verklappen dat het een super leuk boek is!

Zoals je kunt zien hebben wij altijd veel lol samen, ondanks alles!


Ik vraag me weleens af hoe mijn vader het gevonden had dat ik 3 keer naar Canada ben geweest. En wat hij van mijn hondje en mijn blog zou vinden! Denk dat hij super trots op mij zou zijn.

Met mijn vader deed ik altijd dingen die ik met mijn moeder niet deed. Een vader is toch heel anders dan een moeder. Ik heb door hem leren autorijden, sneaky door de polder in het dorp waar ik 17 jaar heb gewoond. Dit vond hij natuurlijk prachtig! Ook pakten we vaak de auto om een rondje te doen, of gingen samen met de motor op pad. Mijn vrienden konden het ook altijd goed met hem vinden, dat vond ik altijd erg fijn! Ook plaagde hij graag en hield hij je vaak voor de gek. Zijn humor mis ik wel!

Mijn vader had non hodgkin, waarschijnlijk zat het er al jaren, maar dit merk je eigenlijk pas als het te laat is. Een maand voor mijn verjaardag kreeg hij ’s morgens vroeg een maagbloeding, ik heb iemand nog nooit zoveel bloed zien spugen. Het was een afwasteil vol bloed en stolsels. Ik weet nog dat hij zei ‘dit is niet goed’. Mijn moeder had de huisartsenpost gebeld, ze kwamen langs en belden een ambulance. Een paar uur later hoorde we dat het een tumor was die door zijn milt in zijn maag was gegroeid en dit had de maagbloeding veroorzaakt. Op scans was te zien dat het helemaal vol zat met tumoren, vanaf zijn nek tot zijn liezen.

Hij heeft een jaar lang gestreden, chemo’s gehad, maar helaas mocht het niet baten. 1x is hij schoon geweest, maar 3 maanden later zat zijn lichaam weer vol tumoren. Wat een slopende rotziekte is het! Je zag hem gewoon aftakelen en op den duur staken zijn botten eruit, het was de man niet meer die hij was voor hij ziek werd. Ik zag een bange en afgetakelde vader liggen. Dit wens je echt niemand toe. 
Ik wens iedereen een fijne vaderdag toe, en als je geen vader (meer) hebt, een hele dikke knuffel!<3

7 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
7 reacties

  18.06.2017


  Wat een leuk cadeau! Je hebt inderdaad een super leuke mama.Ben benieuwd naar haar gastartikel. Ik hoop toch ondanks het gemis dat jullie toch nog een leuke Vaderdag ervan kunnen maken met zijn tweetjes.  18.06.2017


  Lief dat je zo iets voor me doet!!! Je maakt me bijna aan t janken… en je weet.. janken doe ik nooit. Je vader zou apetrots op je zijn!! Dat weet ik zeker!!


  Maya

  18.06.2017


  Super lief geschreven, ik wil jullie heel veel sterkte toewensen! Xxx


  Priscilla

  18.06.2017


  Wat een rotziekte is het toch! Dikke kus! X


  Lien

  18.06.2017


  Wat een lief kado voor Herma, ze verdient het zeker! Jammer dat ik je vader niet heb gekend, maar aan je verhaal te horen was hij een bijzondere vader. Wat een verschrikkelijke ziekte is het ook he 😢  19.06.2017


  Knuffel…  05.07.2017


  Wat lief en knuffels XxLaat een reactie achter