Top of Flop?| Apple AirPods - Joyce Elise
24.12.2018

Ik heb nu al een tijdje de Apple AirPods in mijn bezit en gebruik ze heel de dag door. Vandaag vertel ik de voor en nadelen van de Apple AirPods! En of ze wel degelijk zo fijn zijn als er gezegd wordt!

Je ziet ze tegenwoordig overal voorbij komen: de draadloze oordopjes van Apple. De meeste Apple fans zijn er lyrisch over! Echt mooi ziet het er niet uit want het lijken net tandenborstel koppen van een elektrische tandenborstel die uit je oren steken. Veel mensen kijken je ook aan als je ermee op straat loopt, dit omdat ze het natuurlijk nog niet echt gewend zijn en het er best wel vreemd uit ziet.

Ik heb een jaar lang getwijfeld of ik ze zou kopen. Niet alleen vanwege de prijs, maar ook omdat de EarPods die je tegenwoordig bij je iPhone krijgt niet in mijn oren passen. Ze vallen er uit, zitten totaal niet comfortabel etc. Toch heb ik de stap maar gewaagd en ik heb er nog steeds geen spijt van! Geen gedoe meer met het draad wat constant in de knoop zit of aan je oren trekt! Zodra je de AirPods uit de oplaadcase haalt, worden ze automatisch gekoppeld met je iPhone, iPad, Mac of Apple Watch. Ze verbinden super snel met je iPhone of andere Apple apparaten door middel van Bluetooth. Heb je de AirPods eenmaal aan een apparaat gekoppeld, dan worden ze automatisch weer met dat apparaat verbonden als je de oordopjes in je oren doet. Koppel je ze tussentijds bijvoorbeeld aan je Mac, dan zul je ze weer even handmatig moeten koppelen met je iPhone.

Het design vind ik er erg mooi en strak uit zien. Ik hoop dat er in de toekomst meerdere kleuren beschikbaar zullen zijn.

De AirPods zijn minder zwaar in je oren en vallen er niet uit wat ik wel met de gewone Apple EarPods heb.

De oplaadcase heeft een capaciteit van 24 uur batterijduur. Ze gaan zo’n 3-5uur mee(afhankelijk wat je er mee doet en hoeveel je luistert). Mochten ze leeg zijn en je hebt ze snel weer nodig, stop ze dan in de oplaad case en binnen 15 minuten zijn de Apple Airpods weer voor zo’n uur te gebruiken. Dus kan je weer lekker muziek luisteren, Netflix, YouTube kijken of bellen!

Dus ik ben ontzettend blij dat ik de AirPods toch gekocht heb! Mochten deze sneuvelen of kwijtraken dan zou ik ze gelijk opnieuw kopen!

Voordelen:

– Nooit geen snoer meer wat in de knoop hangt!

– je kunt je iPhone/iPod/iPad opladen terwijl je muziek luistert

– ook met kleine gehoorgangen passen ze! De gewone Apple oordopjes vallen er bij mij altijd uit. Maar deze niet!

– er zit erg goed geluid in

– laadt snel op

 Doordat de W1‑chip zo efficiënt is, kun je AirPods maar liefst 5 uur gebruiken zonder ze te hoeven opladen. En met de draadloze oplaadcase kun je je AirPods meerdere keren extra opladen voor in totaal 24 uur batterijduur. Opladen gaat heel snel. Een kwartiertje in de case is goed voor 3 uur gebruik

– Automatisch aan, automatisch verbonden

– Snel verbonden & switchen met al je Apple devices

– Met twee tikjes toegang tot Siri

– Meer dan 24 uur gebruik met oplaadcase

– Snel op te laden in case

– je kunt ze in elk tasje en broekzak meenemen

– ze zijn waterdicht

– ze zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken

Nadelen:

– duur

– worden niet bij de iPhone zelf meegeleverd

– zitten 24uur per dag in je oren!;-)

– je kunt ze snel kwijt raken

– veel mensen vinden ze lelijk en op elektrische tandenborstels lijken

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties
    Herma

    24.12.2018


    Hahaha de link met tandenborstels had ik nog niet gelegd. Maar t klopt wel lol. Ze lijken me fantastisch!! Idd geen geklier meer met het draad, draadbreuk etc. En ideaal voor onze kleine gehoorgangen! Ik ga er over denken om ze ook aan te schaffen!    02.01.2019


    Ik heb ze ook en ben er ook erg blij mee. Het geluid is erg goed, ook fijn dat je handelingen kunt instellen via je iPhone. Twee keer tappen voor volgende nummer, en op de linker tappen is Siri bij mij! En ik vind ermee bellen ook heel handig omdat je dan je handen vrij hebt. Zeker een goede koop!Laat een reactie achter