Status Aparte Love Drops Collection - Zeg het met juwelen! - Joyce Elise
12.01.2018

Valentijnsdag is nog maar een paar weken van ons vandaan. Verras je liefde met een origineel geschenk: denk aan onder andere deze prachtige armband of halsketting uit de collectie van Love Drops van het merk Status Aparte! Kreeg dit persbericht en omdat ik vaak over sieraden schrijf wilde ik deze prachtige Valentijns collectie met jullie delen!

Mijn vaste lezers weten vast wel dat ik dol op sieraden ben. De Valentijnscollectie ‘Love Drops’ van Status Aparte is echt prachtig!

Zeg het met juwelen!

Love me or love me not…

Eerste verliefdheid, wil je dat van mij hebben, zou je dat willen dragen van mij…

Liefde die als een druppel op je hoofd valt ‘Love Drops’

Deze collectie bevat geen ring als symbool van verbintenis, maar enkel de armband en halsketting als gift en bevestiging van affectie.

Om de prijs zo laag mogelijk te houden wordt geen gebruik gemaakt van goud en edelstenen, maar hoogwaardig verguld aluminium met halfedelstenen.

Deze prachtige armband is beschikbaar in een gelimiteerde collectie, uitgevoerd in een hoogwaardig aluminium legering, dubbel verguld met 22 karaat goud, handmatig gezet met SPINEL edelstenen.

Gesigneerd: Status Aparte

Kostprijs €205

Inspiratie ‘love drop armband’

Zoals het schenken van een ring bij een ontluikende verbintenis, is de gift van een juweel algemeen bedoeld als liefdesgeschenk door de eeuwen heen en een betekenis en bekentenis van liefde en verloving. Verloving betekende steeds in onze contreien; maar ook daarbuiten; naar aloude belofte voor een eeuwigdurende verbintenis. Een verlovingsgeschenk is dan ook zeer betekenisvol.

De armband staat symbool als bekentenis van een blijvende relatie.

De Status Aparte ‘Lovely Drops’

De armband vertaalt een blijvende verliefdheid en is als zeer betaalbaar juweel bedoeld voor een breed modebewust publiek.

Halsketting in gelimiteerde collectie, uitgevoerd in een hoogwaardig aluminium legering, dubbel verguld met 22 karaat goud, handmatig gezet met SPINEL halfedelstenen.

Gesigneerd: Status Aparte

Kostprijs €245

Het is echt een prachtige collectie. Helaas heb ik geen relatie. Sieraden zijn altijd leuk om te krijgen van je geliefde! Zeker op een bijzondere dag als Valentijnsdag! Heb jij al een Valentijnscadeau op het oog voor jouw geliefde?

Over Status Aparte:

Onze missie:

Bij Status Aparte bekijken we de wereld als een interactie met de ons omringende kunstenaars. Inspirerende mensen die we graag een podium bieden om hun persoonlijke expressie en levenshouding uit te beelden. Van hieruit bespelen we verschillende thema’s zoals: verwondering, vraagstelling: )Frank Vanhooren) of emotie en angst ( Stephane Lejeune), of liefde (Elena Gonzalez) Onze producten: meestal eigen werk; weerspiegelen de positieve energie en levenskracht welke uitgaat van deze sterke emoties.

We trachten deze energie te bundelen in onze ontwerpen voor dagelijks gebruik, zoals een juweel, een handtas, een sjaal, een muts en onze toekomstige plannen. Samengebracht met een tentoonstelling van de originele werken bouwen we aldus een gevoel omheen deze alledaagse dingen om een koper deze meerwaarde te laten voelen.

Het gevoel van creativiteit, even afstand nemen van de massaproductie van markt-producten welke verkocht worden in de alom aanwezige winkelketens. Onze vooral typisch vrouwelijke producten stralen dan ook een vrouwvriendelijk karakter uit en in de lijn van onze opleidingen komen vooral deze producten zoals juwelen, kledij, accessoires in de eerste lijn naar voren.Onze vooral typisch vrouwelijke producten stralen dan ook een vrouwvriendelijk karakter uit en in de lijn van onze opleidingen komen vooral deze producten zoals juwelen, kledij, accessoires in de eerste lijn naar voren.

Onze visie

We hopen en werken aan een toekomst met gelijkstemde franchisenemers, handelaars, galeriehouders, conceptstores om samen verder te bouwen.

Kim Geysen van Status Aparte

Kim Geysen is een jonge topjuwelenontwerpster. Ze tekent en ontwerpt haar juwelen als een echte kunstenares en edelstenenexpert. Kwaliteitslabel 100% Belgisch vakmanschap.

Geïnspireerd door haar moeder, zelf ook kunstenares, stelt Kim Geysen haar schilderijen en het werk van andere kunstenaars tentoon in haar luxueuze conceptstore in Lier.

‘Ik heb altijd graag geschilderd en mijn eigen werk wordt ook in de winkel geëxposeerd. Het palet en het penseel zijn onmisbare tools voor alle kunstenaars, vandaar het idee om van het kunstschilderpalet mijn signatuur te maken. Het is terug te vinden in mijn logo, in mijn eerste juwelencollectie en mijn handtassenlijn, die volledig met de hand zijn gemaakt en in ons parfumgamma. Het palet is de signatuur van ons label Status Aparte.

* De Status Aparte – ‘Love Drops’ collectie is begin deze maand beschikbaar in de winkel bij Status Aparte in Lier.

9 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
9 reacties
  Herma

  12.01.2018


  Ohhhh dat is mooi zeg!!! Heel apart!!!


  Rietje

  12.01.2018


  Mooi 😍  12.01.2018


  OOOOh, ik word hier heel hebberig van! Heel mooi.


  Maya

  12.01.2018


  Prachtige sieraden! Ik ga mijn man een paar hints geven…;-)  12.01.2018


  Wel hele mooie juwelen zeg!  12.01.2018


  Beetje duur naar mijn idee… ik zou het zelf nooit kopen.  13.01.2018


  Oehh wat een prachtige sieraden <3  13.01.2018


  Wat een prachtige sieraden collectie!
  Liefs,
  Yara


  Priscilla

  13.01.2018


  Heel erg mooi!Laat een reactie achter