Silis armbanden SS collectie 2017 - Joyce Elise
14.07.2017

Silis heeft ontzettend leuke armbanden. Ik volg ze al zo’n 2 jaar op Instagram nadat ik er 2 had aangeschaft. Ze hebben op moment een super leuke lente/zomer collectie: armbanden  met krabben, knalroze, lichtroze, blauw etc. Voor iedereen zit er wel een kleur armband tussen. 

Ik kreeg er 4 opgestuurd voor mijn blog en deze laat ik vandaag zien. Als sieraden verslaafde ben ik echt super blij met deze 4 armbanden voor in mijn sieradencollectie! Zelf heb ik een zwarte snake armband en een mosgroene koordarmband. Deze draag ik altijd samen als het herfst of winter is. Dus super leuk dat ik nu ook Spring/Summer armbanden van Silis heb! 


Over Silis:

Het merk Silis is opgericht in november 2011 door de ambitieuze ondernemer en fashionista Karen Busse. De naam verwijst naar ‘silly’ en voor Karen betekent dit ‘crazy/fun/hapiness/love’. De ontwerpen van de armbanden komen recht uit haar hart en worden gecombineerd met de laatste trends.

In 2014 kwam fashionista Nathalie Van Kouwen bij het team, beide onderneemsters tilden Silis naar het volgende niveau en gingen internationaal!

Vandaag bestaat Silis uit een heel team van gemotiveerde mensen en is de Silis collectie beschikbaar in België, Luxemburg, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Polen, Verenigde Arabische Emiraten en in de Verenigde Staten van Amerika!

STEP INTO THE SILIS WORLD… AND… GET ADDICTED…


Silis heeft verschillende soorten armbanden:

– voor vrouwen

– voor mannen

– een bruidscollectie

– voor kinderen

Ik kreeg 2 roze en 2 blauwe armbanden. Je kunt ze samen of apart combineren, dat is het leuke van deze armbanden. De combinatie met andere armbanden is eindeloos te combineren! Maar natuurlijk is het veel leuker om de armbanden met andere Silis armbanden te combineren!

Silis armbanden zijn handgemaakt met super leuke bedeltjes, maar je hebt er ook zonder bedeltjes en alleen het merkje aan. Beschikbaar in heel veel verschillende fashionable kleuren. Je hebt niet alleen de snake armbanden, maar ook de koord versie net als die met de krabben op de foto, bangles etc! Met strass steentjes, zonder strass Silis verkoopt het allemaal. Ik vind de armbanden van Silis echte eyecatchers!

Ik heb niet de dunste polsen en mij passen deze armbanden prima! De snake armbanden zijn erg rekbaar. De diameter is 5,5 centimeter. De koordarmbandjes zijn ook fijn, deze kun je aanpassen aan de grootte van je pols. Dus mocht je erg dunne polsen hebben dan passen deze armbanden ook! Elk armbandje bevat een merk bedeltje met SS op, zodat je kunt zien dat ze van Silis zijn.

Je kunt deze armbanden bestellen op de site van Silis, maar als je op Google ‘Silis armbanden’ intypt komen er nog meer webshops met Silis armbanden tevoorschijn!

Klik op de link hieronder om naar de website te gaan: www.silis.eu

 
* Dit artikel bevat product(en) die ik ter review heb ontvangen 

5 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
5 reacties
  Herma

  14.07.2017


  Oh wat zijn ze leuk joh! Fijn dat ze verstelbaar zijn! Leuke kleuren ook!


  Maya

  14.07.2017


  Wat een prachtige kleuren. De blauwe vind ik erg mooi  14.07.2017


  Wat een vrolijke armbandjes! Blauw spreekt mij het meeste aan.

  Joyce Elise

  02.08.2017

  Haha ik val op roze, maar ik vind allebei de kleuren super leuk😻👌🏻


  Priscilla

  14.07.2017


  Wauw die zijn cool!Laat een reactie achter