Review|Tem je wilde poriën met deze super leuke Cheetah porie-strips van Bioré! - Joyce Elise
14.05.2018

Bij Kruidvat kwam ik deze super leuke porie-strips van Bioré tegen met een Cheetah print! Ik had de zwarte variant al een keer geprobeerd en deze waren ontzettend fijn, dus was enorm benieuwd naar deze variant! Het is een limited edition en het doosje ziet er al geweldig uit. Ben dol op dit soort printjes en verpakkingen!

Het uitknijpen van je mee-eters is slecht voor je huid. Waarom zou je het probleem erger maken, als het zo makkelijk is om je huid optimaal te reinigen? De Bioré Cheetah Diep Reinigende Porie-Strips bevrijden poriën direct van vuil, vet en mee-eters. In slechts tien minuten verwijderen ze het wekelijks opgebouwde vuil. Wekelijks gebruik vermindert het aantal verstopte poriën en het ontstaan van verstoppingen. Have fun met deze porie-strips voor beestachtig schone poriën!’

Wat zit er in het doosje?

6 zakjes met in elk zakje 1 porie strip. Ze zijn er makkelijk af te halen.

Op de achterkant van het doosje en zakje staat de gebruiksaanwijzing. Ook kun je de ingrediënten vinden, voor wie daar in geïnteresseerd is ivm allergieën etc!

Het opplakken van de poriestrip is super eenvoudig!

De porie-strips zitten per zakje verpakt dus het is super hygiënisch in gebruik. De gebruiksaanwijzing met de stappen die je moet doen staat er op geprint.

– haal de porie-strip uit de verpakking

– plak hem zorgvuldig op je neus

– maak de porie-strip nat met wat water of een nat washandje

– laat de porie-strip drogen, dit duurt zo’n 5-15minuten

– zodra de porie-strip droog is kun je hem er af trekken en voilà!

– maak je neus eventueel nog schoon want er kunnen wat lijmresten achterblijven!

‘Tem je wilde poriën! De Bioré Cheetah Diep Reinigende Porie-Strips werken als een magneet op vuil, vet en mee-eters. Ze reinigen je huid optimaal!

Rawwrrr!

Na een minuut of 10-15 wordt de porie strip hard en kun je hem er af halen!

Ik geef deze porie-strips wederom een 10! Het opplakken gaat super! Voor grote en kleine neuzen. Zodra de porie-strip ‘uitgehard’ is kun je hem er af halen en zie je direct resultaat! Het eraf halen deed best wel zeer(lees: tranen stonden in mijn ogen), maar dit betekent dat de porie-strip goed zijn best heeft gedaan!;-)

Zoals je ziet zitten er nog wat lijmresten op de huid. Deze kun je gemakkelijk weghalen met wat water en een nat washandje!

Het eindresultaat:

Je ziet de (gele) mee-eters zitten! Sorry als je het smerig vindt, maar dit hoort er nou eenmaal bij en iedereen heeft ze!;-) Mijn neus voelt na gebruik super zacht en schoon aan! Ik breng na gebruik van deze porie-strips een (hydraterende) nachtcrème aan zodat mijn huid rondom de neus weer even kan herstellen! En omdat mijn huid een goede verzorging nodig heeft vanwege de droogheid.

Ze zijn ontzetttend handig in gebruik, zuigen je poriën als het ware leeg en het is super leuk om dit met een vriendin, je moeder of vriend te doen! Je kunt natuurlijk ook al je vriendinnen uitnodigen voor een meidenavondje en maak ondertussen leuke selfies met deze Cheetah porie-strips van Bioré!

Ik kocht de Bioré Cheetah Diep Reinigende Porie-Strips voor €7,99 bij Kruidvat!

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Herma

  14.05.2018


  Ze werken super goed zo te zien!!! Wel een aanrader dus!!


  Stefanie

  14.05.2018


  Ik heb ze zien liggen in de winkel en ze zien er super leuk uit! Had er nog thuis liggen maar dan de gewone witte strips van Biore


  Priscilla

  14.05.2018


  Wat ontzettend leuk met die print erop! Klinkt goed!  16.05.2018


  Ik heb ze nog niet getest! Maar moet dat echt asap doen, zie nl wat puistjes op mijn neus! En dan ben je bijna 50 😤

  Joyce Elise

  16.05.2018

  Omg…wat erg he! Ik ben bijna 30 en heb er ook af en toe. Had het er met een vriendin over of dit ooit nog weg zal gaan?!🙄🤦🏼‍♀️ Kut hormonen!😂 Ik ben benieuwd wat jij er van vindt!  21.05.2018


  Hihi, wat een stoere neusstrips. Ik ga ze aankomende week in de aanbieding scoren, eindelijk eens goede neusstrips!Laat een reactie achter