Review|Pro Brush The Knot Dr - Joyce Elise
04.03.2019

Ik mocht een Pro Brush van The Knot Dr testen voor John Beerens. Mijn haar is vaak een ramp, mega klitten, krullen en een grote bos haar gaan niet samen. Een goede borstel is dus een must! Ik was er enorm benieuwd naar! Vandaag vertel ik over mijn ervaring met deze borstel!

Mooi design!

De borstel komt in een mooi blauw doosje. De borstels van The Knot Dr. zijn in diverse kleuren beschikbaar en bij The Knot Dr. is er rekening gehouden met kinderen, zwemmers, sporters, reizigers en haarsalons. Kortom; voor iedereen een passende borstel!

Over The Knot Dr. Pro Brite Haarborstel

De The Knot Dr. Pro Brite Haarborstel is een paddle brush die maar liefst 212 borstelharen bevat. Dit zorgt ervoor dat het haar op een aangename wijze ontklit zal worden. De borstel heeft een ergonomisch handvat, waardoor het een comfortabele houvast heeft. Het zachte, duurzame kussenpad zorgt ervoor dat de borstel lang mee gaat en dat het haar op pijnvrije wijze wordt ontklit. De borstelharen van de Pro Brite Haarborstel zijn extra flexibel en geven de hoofdhuid een zachte massage, dit stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid.

Van een dagelijks probleem, naar een oplossing toe werken. Dat is de gedachte achter The Knot. Dr. Zowel tijd besparen als een plezierige ervaring creëren in combinatie met een zachtere, pijnvrije ontklit ervaring is het uitgangspunt van de haarborstels van The Knot Dr.!

Gebruik:

The Knot Dr. Pro Haarborstel kan zowel op nat als droog haar gebruikt worden. Zet de borstel tegen de haaraanzet en beweeg deze vervolgens zachtjes naar beneden tot het haaruiteinde. Herhaal dit totdat het gehele haar vrij van klitten is. 

Duurzaamheid

The Knot Dr. Maakt gebruikt enkel de beste materialen voor hun borstels. Het kussenbed is gemaakt van duurzaam Thermo Plastic Rubber, hierdoor gaat de borstel extra lang mee én zorgt hij dat klitten pijnloos verwijderd worden. Ook heeft The Knot Dr. uitgebreid onderzoek gedaan naar het optimale aantal borsteltjes op een haarborstel. Zelfs de verpakkingen van de haarborstels zijn milieubewust ontwikkeld!

Resultaat:

Deze borstels hebben speciale borstelharen die zorgen voor meer flexibiliteit en veerkracht, dit biedt een zachte massage op de hoofdhuid én pijnloos ontklitten. De borstel is lekker groot en ligt erg fijn in de hand

Het is een geweldige borstel als je net als ik een grote bos haar en/of krullen hebt! Door mijn grote bos met krullen is borstelen een ramp! Omdat deze borstel lekker groot is en flexibele borstelharen heeft doet het geen pijn aan je haren, de klitten gaan er pijnloos uit en je bent snel klaar! Op nat een droog haar te gebruiken! Ook trekt deze borstel geen haren uit je hoofd wat sommige borstels wel doen. Je haren zijn na het borstelen lekker zacht!

The Knot Dr Pro haarborstel kost €19,95 en is o.a te koop bij www.johnbeerens.com

(Alléén deze week GRATIS CHI Silk Infusion ter waarde van €19,95 bij aankoop van een The Knot Dr. borstel!)

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

4 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
4 reacties
  Herma

  04.03.2019


  Hmmm.. lijkt me echt een geweldige borstel! Overweeg er ook 1 aan te schaffen. Ben ook gezegend met een flinke bos krullen die wel eens flink willen klitten🙈🙈🙈


  Herma

  04.03.2019


  Yesss… de knal roze besteld!! Geweldig😁😁ook leuk dat je deze week er de gratis CHI Silk infusion er bij krijgt! Blij mee!


  Joyce Elise

  04.03.2019


  Super leuk dat je hem ook hebt besteld! En de Chi Silk infusion is een leuk extraatje! Veel plezier ermee!❤️  06.03.2019


  Wauw. Klinkt interessant. Ik heb zelf geen grote bos krullen, maar verlies na het kammen wel telkens veel haar. Zo’n borstel lijkt me daarom wel wat. En dat zelfs de verpakkingen milieubewust worden ontwikkeld vind ik ook erg positief.Laat een reactie achter