Review|OPI TOKYO COLLECTION 2019 (mini’s) - Joyce Elise
29.05.2019

Elk jaar koop ik een setje mini’s van OPI. Deze nagellakjes zijn ontzettend fijn om te dragen. De 4 verschillende roze kleurtjes spraken mij direct aan: lief, vrolijk en doen mij denken aan het voorjaar!

OPI TOKYO COLLECTION 2019

De OPI Tokyo collection is geïnspireerd en vernoemd naar de Japanse hoofdstad. De energie die deze stad geeft is gebotteld in de 12 prachtige kleuren flesjes. Tokyo inspireerde de collectie door de neonverlichte wolkenkrabbers met felle, metallic roze-, paars- en blauwtinten, maar denk bijvoorbeeld ook aan groene en oranje tinten die overal te vinden zijn in de vele stadstuinen.

OPI CoFounder en Brand Ambassador Suzi Weiss-Fischmann zegt over deze collectie:

‘Tokyo staat er om bekend een voorloper te zijn op het gebied van nageltrends – een perfecte match met OPI, waar we geen trends volgen, maar trendsetter zijn. In deze collectie gaan we weer helemaal terug naar de jaren ’80 en ’90, met pop colors waaraan we een moderne twist hebben gegeven. Tokyo brengt deze collectie echt tot leven, met de bijzondere mode, wereldberoemde keuken en zeker ook de geschiedenis van nagels, die al eeuwenlang een grote rol spelen in de Japanse cultuur.’

Ze zijn alle 4 ontzettend mooi en dekken met 1 laagje! Zelf breng ik altijd 2 laagjes nagellak aan omdat het dan net een betere dekking heeft. Zeker met dit soort lichte tinten. Ze zijn binnen nog geen 5 minuten droog.

Ik ben dol op dit soort kleurtjes! Arigato From Tokyo is mijn favoriet van deze collectie en doet mij aan een tulpen kleur denken, ook al is het de OPI Tokyo Collectie haha! De rest mag er ook zijn hoor!;-) Ze zijn echt mega pretty! <3 Hoe leuk is het om dit als cadeautje te krijgen?!

OPI besteedt altijd aandacht aan de verpakking. Ik vind het enorm tof als merken dit doen! De verpakking ziet er super speels en vrolijk uit!

De mini’s zijn ontzettend fijn om in je tas en op reis mee te nemen! Omdat ze zo klein zijn passen ze overal in. Deze collectie van OPI heeft mij niet teleurgesteld!

Ik kocht deze set online bij www.douglas.nl

Ze kosten €21,92 voor een pakje van 4 mini’s. Elk flesje bevat 3,75ml.

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties
  Herma

  29.05.2019


  Oh wat een prachtige kleuren! Opi is zo fijn he!


  Daphne

  30.05.2019


  Ik heb dit merk nog nooit gebruikt maar de kleuren spreken mij ook zeer aan en zeker de donker roze kleur😍Laat een reactie achter