Review|Ladyspeedsticks Wild Freesia & Powder Fresh - Joyce Elise
12.11.2018

De Lady Speed sticks zijn enorm populair in Amerika. Ik heb er kennis mee leren maken toen ik op vakantie was in Canada, daar verkopen ze dit merk namelijk ook. Wist je dat ze nu ook in Nederland te bestellen zijn? Ik kreeg een mail of ik er 2 wilde testen. Natuurlijk heb ik direct teruggemaild!;-) Ik ben dol op deze deo’s!

Ik kreeg 2 verschillende geuren: Wild Freesia en Powder Fresh. De Wild Freesia ruikt bloemig en de Powder Fresh ruikt poederig net zoiets als baby poeder. Ik vind ze allebei erg lekker ruiken! Maar mijn favoriet is Wild Freesia <3

De verpakking is paars, ziet er clean uit, en niet teveel poespas. Op elke Lady Speed Stick zit een beschermhoesje. Deze haal je er makkelijk af en dan kun je de stick gemakkelijk omhoog draaien.

Ze ruiken allebei ontzettend lekker. Geen chemische of doordringende geur wat je bij sommige deodorant merken wel hebt. De sticks zijn erg zacht en brengen makkelijk aan.

Ik ruik 24uur fris! Ook in de zomer als ik erg zweet. Ik heb heel het jaar door zweetaanvallen door mijn chronische maag-darm ziekte en dan kun je je behoorlijk vies voelen door het zweet.

Als ik deze deodorant op hebt ruik je helemaal niks! Mijn oksels zijn 9 van de 10 keer droog. Dus transpireer je veel? Kijk dan zeker even naar een van deze deo’s! Wellicht is dit de oplossing voor jouw zweet probleem. Zelf stink ik gelukkig nooit naar zweet, maar ik hoor van verschillende mensen dat ze na gebruik van de Lady Speed Stick zelfs niet meer stinken!

Ik heb vaak het idee dat je lichaam aan bepaalde deo’s gewend raakt en ze op den duur niet meer werken. Daarom gebruik ik elke maand een andere deodorant. Maar met Lady Speed Stick heb ik dit niet!

De Lady Speed Stick laat geen witte restjes achter op de huid en beschermt de hele dag lang. De antiperspirant vermindert het transpireren daadwerkelijk en voorkomt daarmee overmatige zweetvorming en geurtjes.

Ze zijn door hun formaat makkelijk mee te nemen in je tas of toilettas.

Ingredienten:

De Lady Speed Sticks kosten €4,95 per stuk.

Ze zijn lastig te krijgen hier in Nederland en via Amerika bestellen is erg prijzig. Je kunt ze nu bestellen via deze Nederlandse webshop: www.exclusively.nl

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Herma

  12.11.2018


  Oh echt super zeg!! Ook fijn dat je kleding niet wit uitslaat van deze deo! Aanrader dus…


  Priscilla

  13.11.2018


  Ik ben enorm fan van de shower fresh variant. Weet niet of je deze geur al kent? Anders zou je hem de volgende keer kunnen bestellen? Super fijn dat ze nu ook hier in Nederland te verkrijgen zijn! Ik ga direct kijken welke ze hebben.


  Lex Weller

  13.11.2018


  Deos met diverse heerlijke geuren wie zou die niet willen gebruiken. Maar zijn er ook voor de heren?


  Joyce Elise

  13.11.2018


  Hoi Lex,

  Op hun site verkopen ze ook deodorant voor mannen! O.a van Degree & Right Guard! Schijnen ook erg fijn te zijn!  15.11.2018


  Fijn merk is dit hé? Ik kocht er in Amerika een hele berg, samen met het merk Secret.


  Joyce Elise

  15.11.2018


  Het is een heel fijn merk! In Amerika zijn ze veeel goedkoper. Tis dat ik niet op vakantie naar Amerika kan, maar anders zou ik ook een hele berg inslaan haha! Secret is ook ontzettend fijn! Zeker de gel variant! Daar heb ik er altijd een paar van op voorraad.Laat een reactie achter