Review|Kruidvat gezichts reinigingsdoekjes normale en gemengde huid - Joyce Elise
10.12.2018

Al jaren probeer ik verschillende merken gezichtsreinigingsdoekjes. Dure of goedkope gezichtsreinigingsdoekjes, het zegt allemaal niks! Sommige voelen erg droog aan, zijn net schuurpapier of juist vettig… Maar nooit zat er een fijne voor mij tussen. Ik heb jaren de kokos make-up reinigingsdoekjes van Action gebruikt, maar mijn huid ging er niet echt goed op! Tot ik deze bij Kruidvat zag. Ik besloot ze mee te nemen om te testen!

Er zitten 25 doekjes in een verpakking. Ze ruiken ontzettend lekker en zijn niet vettig net als sommige reinigingsdoekjes van andere merken. Dit vind ik zelf enorm irritant want mijn ogen gaan dat vreselijk prikken en tranen. De Kruidvat reinigingsdoekjes zijn precies goed! Niet te droog, niet te olieachtig/vettig en nat.

De doekjes bevatten pro-vitamine B5 en kamille. Deze hebben een verkwikkende werking op de huid van je gezicht en hals. Je merkt het verschil buiten andere reinigingsdoekjes: mijn huid is na gebruik van deze reinigingsdoekjes erg zacht en voelt niet droog of trekkerig aan! Ook zie je een subtiele glans op mijn gezicht.

Geschikt voor waterproof make-up

Gebruik je net als ik waterproof (oog)make-up, dan zijn de Kruidvat Cleansing Reinigingsdoekjes voor de normale en gemengde huid ook erg geschikt voor jou. De reinigingsdoekjes bevatten geen alcohol. Voor lipswatches op je hand en lippen werken deze doekjes ook perfect! In 1 veeg is het schoon!

Kruidvat Cleansing Reinigingsdoekjes voor de Normale en Gemengde Huid zijn dermatologisch goedgekeurd.

Ik ben fan en ga zeker nog een paar pakjes kopen!

Ze kosten €1.49 per stuk wat ik een prima prijs vind! Onder andere te koop bij Kruidvat en online.

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties
  Herma

  10.12.2018


  Lijken mij erg fijn!! De prijs is ook prima!


  Maya

  14.12.2018


  Ik gebruik eigenlijk nooit dit soort make-up remover doekjes. Maar het is wel heel handig voor nood en als je geknoeid hebt!Laat een reactie achter