Review|Kocostar SLICE MASKS - een heerlijk momentje voor jezelf met deze super leuke en handige slice masks! - Joyce Elise
29.05.2018

Ik ben een enorme fan van gezichtsmaskers. Afgelopen maanden heb ik er al een hoop getest. Toen ik een mailtje ontving of ik deze Kocostar Slice masks wilde testen kon ik natuurlijk geen nee zeggen! Wat een ontzettend leuk merk is dit! De maskers zien er super leuk uit.

Ik kreeg 2 verschillende maskers; ananas en kiwi!

KOCOSTAR SLICE MASKS

De Kocostar slice masks zijn even uniek als jouw huid. Met de natuurlijke huidverzorgingproducten van het Koreaanse must-havemerk Kocostar, kan jij je huid doelgericht van top tot teen verzorgen. Alles wat je nodig hebt voor je Koreanse beauty-spa in het comfort en gemak van je eigen huis.

Aparte slices

Als je het zakje waar de slices in zitten openmaakt zit er een papiertje in doordrenkt van het vocht waarop de slices liggen. De slices hebben de vorm van kiwi en ananas, super leuk bedacht! Je kunt ze naar voorkeur aanbrengen op de gebieden waar jij het nodig vindt. Zelf gebruik ik ze op mijn gezicht. Maar je kunt ze natuurlijk ook op je hals, armen, en benen aanbrengen!

VRUCHTENMASKERS – K-BEAUTY IN PIECES

De frisse ananas, komkommer of meloen lichaamsmasker en gezichtsmasker in één bestaat uit schijfjes, met intensief verzorgende vruchtenextracten. De verzorgende extracten dringen diep in de huid door en werken doelgericht op de plekken waar jouw huid extra verzorging nodig heeft. Te gebruiken op je hele lichaam!

BEAUTY SPA AT HOME – ZO WERKT HET

In een paar simpele stappen creëer je een thuis een eigen koraanse beauty spa: breng het masker aan op de huid die je extra wilt verzorgen. Je kunt kiezen op grootte. Hier kwam ik pas later achter aangezien het al donker buiten was. Maar er zitten kleine en grote slices in. Dus je kunt het makkelijk over je gezicht, hals, armen of benen verdelen!

PINEAPPLE NATUURLIJK GEZICHTSMASKER ANANAS – DE ZOETE VERLEIDING

Zoet en onweerstaanbaar: dat is het fruitig-frisse ananasmasker van Kocostar Pineapple Slice mask. Ananasextracten met veel vitaminen A en C verfijnen de poriën. Daarbij helpt het Kocostar Ananas masker het vochtgehalte van de huid te vergroten. Zo zorgt dit natuurlijke koreaanse gezichtsmasker voor een gezonde en stralende teint en een verzorgde huid. #pineappeal

KIWI SLICE MASK – GEZICHTSVERZORGING TOT IN DE PUNTJES

De fruitige kiwi is een hoogwaardige Vitamine C-bron voor ons lijf en versterkt onze weerstand. Versterk nu ook de weerstand van je huid met de krachtige kiwi-extracten. De vitaminerijke Kocostar Kiwi slice masks geven middels dit gezichtsmasker / lichaamsmasker de huid een natuurlijke, onweerstaanbare glans. Geef je huid de weerstand boost die het verdient!

KOCOSTAR SLICE MASKS – ZO WERKT HET!

Om optimaal van je home-spa-beleving te profiteren, is het belangrijk dat je de Kocostar slice masks op goed gereinigde, schone huid aanbrengt. Alleen zo kunnen de natuurlijke ingrediënten en werkzame stoffen optimaal hun werk doen!

Me-time is belangrijk!

Gun jezelf 1 tot 2 keer per week me-time, vergeet de dagelijkse drukte en ga, als de Kocostar Slice Masks hun werk doen, even 20 tot 30 minuten ontspannen liggen of pak je telefoon/laptop erbij en ga (YouTube) filmpjes kijken! Natuurlijk kun je ook een tijdschrift erbij pakken.

Verwijder na 20-40 minuten de slices en masseer het overtollige product zachtjes in de huid. Ze raden 1 behandeling per week aan. Maar je kunt ze natuurlijk ook vaker gebruiken. Zelf gebruik ik 1-2 keer per week een gezichtsmasker om een droge huid te voorkomen. Daarnaast gebruik ik een goede dag en nachtcrème! Ik ga deze maskers vaker kopen! Ze zijn super makkelijk aan te brengen, blijven goed zitten en ruiken heerlijk! . Ook is mijn huid na gebruik mega zacht, gehydrateerd en ik heb een mooie glow! Ik ben fan!

De Kocostar slice masks kosten €3,49 per stuk en zijn te koop bij o.a ICI Paris, De Bijenkorf & The Make Up Spot.

*Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb ter review.

4 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
4 reacties
  Herma

  29.05.2018


  Ohhh… dat is heerlijk zeg!! Die wil ik ook proberen! Ziet er nog leuk uit ook!!!


  Sonja

  29.05.2018


  Oh is er ook Ananas? Ik zie overal die Kiwi, datik vergif voor mij! Ga ik zaterdag ff bij de DM kijken!


  Maya

  30.05.2018


  Wat leuk bedacht met die aparte schijfjes!


  Priscilla

  30.05.2018


  Wat een super leuke maskers zeg!Laat een reactie achter