Review| Vichy Slow Âge nacht - nachtcrème en masker - Joyce Elise
25.05.2018

Vichy heeft een nieuwe nachtcrème / masker in een uitgebracht: Slow Âge nacht. Ik was er ontzettend benieuwd naar aangezien de vorige Vichy ( Aqualia Thermal Nacht Spa) nachtcrème mij ook ontzettend goed is bevallen! Ik kreeg een mailtje of ik de nachtcrème / masker wilde testen, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Ik weet dat mijn huid altijd super goed op de producten van Vichy reageert!

Laat jij je huid ‘s nachts herstellen?

Wist je dat de huid zich in de nacht herstelt van alle slechte invloeden die het gedurende de dag te verwerken krijgt? Vandaag de dag zijn we drukker dan ooit en meestal gaat dat ten koste van onze nachtrust. Maar wil jij graag een mooie huid? Dan zul jij toch zeker je huid moeten helpen om zich ‘s nachts te herstellen en voor te bereiden op de dag die komen gaat.

Daarom heeft Vichy Slow Âge Nacht geïntroduceerd. Een gloednieuwe nachtcrème die jouw huid helpt om te herstellen en voor te bereiden op de schadelijke invloeden van de dag.

Slow Âge nachtcrème is een frisse crème en masker in één. Nacht na nacht revitaliseert de huid. Bij het ontwaken lijkt de huid perfect gehydrateerd en oogt stralender. Geleidelijk aan verbetert de celvernieuwing van de huid en worden fijne lijntjes gladder.

De verpakking ziet er mooi uit en de crème zit in een mooie groene pot met witte deksel. Ik ben dol op dit soort verpakkingen, ze gaan lang mee en passen ook in je toilettas. Geen gedoe met grote lompe potjes in je toilettas of koffer mocht je op reis gaan!

De gel crème textuur heeft een unieke natuurlijke kleur, namelijk caramel! Toen ik het potje opende moest ik even 2 keer kijken! Het blijft toch gek om een donkere gel crème op je gezicht te smeren! Het ruikt lekker fris!

– De crème kan op 2 manieren worden gebruikt: als nachtcrème of als masker.

– Bij gebruik als masker de oogcontouren vermijden. Breng een fijn laagje aan en laat het 10 minuten intrekken. Verwijder overtollige crème met een wattenschijfje.

Na de Slow Âge nachtcrème / masker een paar weken te hebben getest kan ik jullie mededelen dat ik fan ben! Al na de eerste week merkte ik verschil en voelde mijn huid al super gehydrateerd en fijn aan! Na het aanbrengen jeukt het niet, wat ik weleens heb met maskers of nachtcrèmes. Geen gedoe meer met velletjes of andere droge plekjes op mijn gezicht!

Mijn huid is zeker hersteld en de crème textuur zorgt er voor dat het super makkelijk te verdelen is! Je hebt maar een beetje nodig om heel je gezicht te voorzien. Ik sla geen enkele nacht meer over! Het is een ontzettend fijn gevoel om in bed te stappen en wakker te worden met een heerlijke stralende huid! Lijntjes heb ik nog niet in mijn huid, dus daar kan ik niks over vertellen. Het is geschikt voor alle huidtypes en:

• REVITALISEERT DE HUID

• VERMINDERT AANWEZIGE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING (FIJNE LIJNTJES, DOFFE HUID, DONKERE VLEKJES EN VERMINDERDE ELASTICITEIT)

• HYDRATEERT DE HUID, MAAKT DE HUID GLADDER, EGALER EN FRISSER

Wist je dat 80% van huidveroudering veroorzaakt wordt door externe agressies zoals UV- straling , vervuiling en stress?

Ingrediënten:

Een potje bevat 50ml en is te koop bij o.a de apotheek en drogist.

* Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

4 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
4 reacties
  Herma

  25.05.2018


  Ik moest ook lachen toen ik de kleur zag.. maar t ruikt echt goed!!! Lijkt me een heel fijn product!


  Priscilla

  25.05.2018


  Wat een aparte kleur heeft de creme. het klinkt echt super fijn!  27.05.2018


  Die ziet er zeer interessant uit. En zoals ik lees ook wel geschikt voor mijn bijna 50-jarig huidje!

  Joyce Elise

  29.05.2018

  Jaaa, ben benieuwd wat het met jouw huid doet!😊Laat een reactie achter