Review| Tonymoly Master Lab Sheet Masks - Joyce Elise
28.02.2019

Tonymoly presenteert de nieuwe maskerlijn Master Lab Sheet Masks. Bestaande uit acht maskers, allen met een eigen doel en focus. Voor iedere huid heeft het Zuid-Koreaanse merk een passend masker, maar allemaal opgesteld vanuit technologische vernieuwingen in de beautywereld. Zo volgt deze maskerlijn exact de contouren van je gezicht, wat garant staat voor optimale verzorging.

Tonymoly brengt schoonheid & technologie samen.

De acht Master Lab Sheet Masks zijn gemaakt van natuurlijke cellulose wat zorgt voor een optimale absorptie.

Tonymoly Master Lab EGF Sheet Mask

De afkorting van de naam staat voor Epidermal Growth Factor (Epidermale groeifactor). Dit fenomeen zorgt ervoor dat door de hoeveelheid eiwitten er een versnelde celvernieuwing optreedt. Hierdoor wordt niet alleen het huidverouderingsproces tegengegaan, maar worden oneffenheden op je huid drastisch verminderd. Als je veel last hebt van pukkeltjes en rode vlekken, dan is dit precies het masker voor jou.

De maskers die ik gekregen heb:

– Tonymoly Master Lab Snail Mucin Sheet Mask

Waar veel mensen hun neus voor ophalen, is stiekem een eeuwenoud beautygeheim: slakkenslijm. De werking van dit slijm heeft een vaste plek veroverd in de cosmeticawereld, door de ijzersterke werking van het slakslijmfiltraat. De huid wordt versterkt, huidcellen opgebouwd en het anti-aging effect wordt in werking gezet door de intensieve huidregeneratie. Go snails!

– Tonymoly Master Lab Hyaluronic Acid

De meest effectieve bestrijder van rimpels is toch wel hyaluronzuur. Dit zorgt voor een gehydrateerde huid waar fijne lijntjes als sneeuw voor de zon verdwijnen en vocht in de huidstructuur wordt opgenomen. Een uiterst goed begin na een zware nacht.

– Tonymoly Master Lab Ceramide Sheet Mask

Op zoek naar een sterkere huid? Dan is ceramide datgene wat je direct resultaat geeft. Het extract zorgt ervoor dat je huid resistent wordt tegen schadelijke stoffen van buitenaf, doordat de huidbarrière in de hoornlaag versterkt wordt. En het natuurlijke proces van het vochtverlies van de huidcellen wordt tegengaan. De basis voor iedere dag en/of seizoensovergang!

Hoe gebruik je deze maskers?
1. Breng het masker aan op een schone en droge huid.
2. Laat het masker zo’n 20-30 minuten inwerken.
3. Verwijder het masker van de huid en dep het resterende vocht met rustige deppende bewegingen over het gezicht en de nek, totdat het door de huid opgenomen is.

Ze zijn ontzettend verkoelend en geven je een heerlijk fris gevoel. Ideaal als je een hard dag gewerkt hebt, een jetlag hebt etc! Me-time is ontzettend belangrijk in deze drukke wereld en er is voor iedere huid wel een geschikt masker te vinden!

De TonyMoly Master Lab maskers zijn €5,- per stuk en verkrijgbaar o.a. bij de Bijenkorf en Boozyshop.nl.

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

3 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
3 reacties
  Herma

  28.02.2019


  Ziet er heel comfy uit!!! Echt heerlijk zo’n masker!!  01.03.2019


  Aah heerlijk lijken deze maskers me. Ik vind dat sowieso een enorm leuk merk, die verpakkingen zijn echt the bomb. Sheet maskers vind ik ook veel fijner dan normale maskers.  02.03.2019


  Deze maskers zijn zo fijn!!!Laat een reactie achter