Review| Simple Skincare Kind to Skin Waterproof Oogmake-up Remover - Joyce Elise
17.09.2018

Ik was enorm benieuwd naar deze oogmake-up remover van Simple Skincare! Hij zat in een Beauté et box van vorig jaar. Simple Skincare Kind to Skin Waterproof Oogmake-Up Remover. PUUR. ZACHT. VERZORGEND. Daar staat het merk Simple voor.

Het is het #1 gezichtsverzorgingsmerk in de UK. Simple Oogmake-up Remover reinigt op zachte, maar zeer effectieve wijze de delicate zone rondom de ogen zonder je huid droog en trekkerig aan te laten voelen. De olievrije, huidvriendelijke formulering verwijdert zelfs waterproof mascara en verzacht het kwetsbare gebied rondom de ogen, voor een natuurlijk gezonde en frisse look. De milde Oogmake-Up Remover bevat pure ingrediënten zoals Vitamine B5. Daarnaast bevatten de producten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen en andere onnodige toevoegingen, wat het geschikt maakt voor de gevoelige huid.

Simple wil dat alle vrouwen elke dag kunnen genieten van hun (drukke) leven en dat hun huid op elk moment goed aanvoelt. Zonder dat ze last hebben van huidirritaties of teveel tijd kwijt zijn aan hun dagelijkse huidverzorgingsritueel. Het leven is al druk genoeg! Keep it Simple!

Het is een super fijne niet irriterende oogmake-up remover! Het haalt mijn (waterproof) oogmake-up er met 2 wattenschijfjes van af! Ik gebruik het niet alleen voor mijn ogen: Ook liquid lipstick is gemakkelijk te verwijderen! Het smeert niet uit, wat je met sommige (oog)make-up removers hebt. Als ik swatches op mijn hand of arm maak gebruik ik een paar druppels op een wattenschijfje en je huid is zo weer schoon!

Je hebt maar een beetje nodig voor heel je gezicht! Na gebruik voelt mijn huid zacht aan en wordt niet trekkerig, rood of droog, wat ik met de meeste make-up removers heb. Ik ga deze zeker opnieuw kopen en er een paar van inslaan!

De Simple oogmake-up remover is dermatologisch getest, niet – comedogeen, hypoallergeen en bevat een huidvriendelijke formule.

Een flesje kost €3,99 voor 125 ml.

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb gekregen

4 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
4 reacties
  Herma

  18.09.2018


  Whooowww dat is fijn spul zeg!!! Zeker voor de gevoelige huid!!


  Mirjam

  18.09.2018


  Deze lijn is super!  20.09.2018


  Deze ga ik ook eens uitproberen.


  Priscilla

  25.09.2018


  Klinkt erg fijn want heb ook vaak irritatie door de ingrediënten ! Deze heb ik nog niet geprobeerd. Heb ze altijd van Kruidvat eigen merk.Laat een reactie achter