Review| Nieuw: Kneipp Badparels- heerlijk geurende pareltjes met etherische en verzorgende oliën - Joyce Elise
01.02.2018

Vanaf nu heeft Kneipp iets nieuws voor in bad: de Kneipp badparels. Deze heerlijk geurende pareltjes met etherische en verzorgende oliën zijn een cadeau voor jezelf en voor je huid. Droom weg in een warm bad en geniet van een zachte en verzorgde huid. Laat je omarmen door het warme geurende water.

Pamper yourself, take a break & enjoy life!

De Kneipp badparels zijn verkrijgbaar in 3 verrassende geurcombinaties:

– Pamper Yourself: met palmarosa en pioenroos. Neem even tijd voor jezelf met de Kneipp badparels ‘Pamper Yourself’.

Met een geurend bad van pioenroos en palmrosa extracten creëer je een verwenmoment voor jezelf. De speciale verzorgende formule met ureum en natuurlijke oliën beschermt je huid tijdens het baden tegen uitdrogen.

– Take A Break: met yuzu en frisse watermunt. Met de Kneipp badparels ‘Take A Break’ kom je weer even op adem. De frisse aquatische geur met de extracten van yuzu en watermunt helpen je om te ontspannen.

De speciale verzorgende formule met ureum en natuurlijke oliën beschermt je huid tijdens het baden tegen uitdrogen.

– Enjoy Life: met fruitige kumquat en mandarijn. De fruitige geur van de Kneipp badparels ‘Enjoy Life’ met etherische mandarijnolie en kumquatextract stemt je vrolijk en geef je een gevoel van onbezorgdheid.

De speciale verzorgende formule met urea en natuurlijke oliën beschermt je huid tijdens het baden tegen uitdrogen. Geniet van een zorgeloos moment.

Wat is het verschil met de Kneipp Badkristallen?

De Kneipp badkristallen zijn inderdaad ook geurige strooi en sprenkelproducten voor in bad. De kristallen zijn gemaakt van zuiverende zoutkristallen uit een zoutmijn van miljoenen jaren oud. Ze zijn bijzonder rijk aan mineralen, maar ze hebben geen extra verzorgende werking wat de badparels juist wel hebben! Met name door de toevoeging van extra hydraterend ureum. Je zou dus kunnen zeggen dat de badkristallen meer geschikt zijn voor de normale en vette huid en de badparels voor de normale en droge huid.

Kunnen de Kneipp badparels ook in een whirlpool gebruikt worden?

De badkristallen bevatten natuurlijke oliën die oplossen in het badwater. We kunnen niet zeggen wat het effect is van de natuurlijke oliën op de leidingen van een bubbelbad of whirlpool op lange termijn. Daarom kunnen we ze niet adviseren boor gebruik in whirlpools. Heb je een whirlpool, dan zou je ervoor kunnen kiezen om de bubblejets niet aan te zetten bij gebruik van de badparels. Of je kunt kiezen voor de Kneipp badkristallen. Deze zijn in de meeste gevallen wel geschikt voor gebruik in whirlpools. Vraag bij twijfel advies aan de leverancier van het bad.

Productvoordelen:

– De pareltjes hydrateren en verzachten de huid door middel van ureum en natuurlijke oliën.

– Nieuwe hippe geurcombinaties voor een bijzonder verwenmoment.

– Cadeauwaardige verpakkingen.

Ook je huid profiteert:

De Kneipp badparels zijn kleine pareltjes die je in je bad kunt strooien. De pareltjes bestaan uit natuurlijk verzorgende plantenoliën gecombineerd met geurende etherische oliën en intensief hydraterend ureum. Ze verzorgen en beschermen de huid tijdens het baden. De Kneipp badparels zijn evenals alle andere Kneipp producten zonder paraffine, siliconen, minerale oliën en zonder conserveringsmiddelen. Ze zijn mild voor alle huidtypen, succesvol dermatologisch getest en uiteraard niet op dieren getest. Ook zijn ze geschikt voor veganisten.

Gebruikstips:

Laat je bad volstromen met warm water. Voeg de helft van de badparels toe aan een laagje warm badwater (ca. 36-38 graden Celsius) en wacht tot ze goed zijn opgelost. Ontspan voor 15 tot 20 minuten in dit heerlijk geurende en verzorgende bad. Extra handig: een verpakking bevat voldoende badparels voor twee baden.

Mocht je net als ik geen bad hebben dan kun je de parels ook in een voetenbadje doen. Organiseer met je vriendinnen een vrouwenavondje met een heerlijk gezichtsmasker, voetenbadje etc! Mijn favoriet is Take A Break. Deze geur is super ontspannend en ook heerlijk als je verkouden bent!

Een verpakking van 150 gram is goed voor twee baden, adviesprijs €3,99.

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

5 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
5 reacties
  Herma

  01.02.2018


  Ik vind de Kneipp producten altijd zoooo geweldig fijn!!! De meeste ruiken ook super lekker! En net wat je schreef.. heb je geen bad dan zijn de badparels heerlijk in een voetenbadje!


  Priscilla

  01.02.2018


  Klinkt ontzettend lekker! Ben dol op dit soort ontspannende badparels en bruisballen natuurlijk ook! 🙂 Ze gaan zelfs mee op vakantie. Zie dat de parels in een koker zitten dat is helemaal handig!  01.02.2018


  Kneipp is heerlijk! Ik heb geen bad, maar wel een teiltje!


  Lex

  02.02.2018


  Ik gebruikte het al toen ik in het ziekenhuis werkte en ik moet zeggen de patienten waren er dol op


  Maya

  02.02.2018


  Ik ben ook enorm fan van Kneipp. Vooral de douchefoams en badolie vind ik heerlijk. Ben nu wel heel erg benieuwd geworden naar deze mooie badparelsLaat een reactie achter