Review| Miss Sporty - Crazy Me Eyeshadows  - Joyce Elise
02.11.2017

De perfecte party-look? Die creëer je met de nieuwe Crazy Me-collectie van Miss Sporty. Ga voor een smokey cat eye met de Crazy Me Eyeshadow en de Crazy Me Liner en maak je fabulous look compleet met de Crazy Me Mascara. Kortom: al je essentials voor een girls night out in één collectie! Ik kreeg 3 verschillende (herfst)kleuren Crazy-Me Eyeshadowsticks opgestuurd. Vandaag vertel ik mijn ervaring met deze eyeshadowsticks. 
Crazy Me Eyeshadow: Makkelijk in gebruik met mega effect. Met de Miss Sporty Crazy Me oogschaduwsticks maak je in slechts twee stappen een smokey eye. Breng één van de lichtere tinten aan op het bewegend ooglid en voeg diepte en sensualiteit toe met een donkerdere kleur in de crease. Blend met de ingebouwde applicator tot de kleuren naadloos in elkaar overlopen. Bonus: de Crazy Me Eyeshadow kun je ook gebruiken als ‘messy’ eyeliner.


Een vriendin van mij is dol op dit soort oogschaduws in een stick. Zelf was ik er ook enorm benieuwd naar omdat ik dagelijks oogschaduw draag en nog nooit een oogschaduwstick heb gebruikt.

Ik heb 3 prachtige kleuren gekregen:

100: Crazy Chocolate

120: Ruthless Taupe

130: Smokey Black

De eyeshadowstick bevat een kleine sponsapplicator aan de achterkant waarmee je kunt smudgen, dat wil zeggen: dat je het wat uitveegt= minder hard maken. En de punt zit aan de andere kant.

Ik heb Ruthless Taupe op mijn ooglid aangebracht en Crazy Chocolate in mijn crease. Daarna maakte ik een zachte eyeliner met Smokey Black. Om de look af te maken heb ik een highlighter aangebracht op mijn wenkbrauwbot (MAC – Lightscapade) Mascara: NYC Big Bold False Lash Mascara.

 

Het aanbrengen van de eyeshadowsticks gaat super smooth! De Crazy Me eyeshadowsticks zijn enorm gepigmenteerd. Na 1 keer aanbrengen zit het al goed op het ooglid! Ik breng altijd 2 lagen aan. Waarom weet ik niet, is een tik denk ik!;-) Als je een hele lichte kleur hebt zou je deze misschien ook wel als highlighter kunnen gebruiken!


Je moet oppassen dat je de oogschaduw niet uitveegt als je de oogschaduws wil samenblenden of als je in je ogen wrijft. Maar een gewone oogschaduw in een neutrale kleur onder de eyeshadowsticks doet wonderen! Als je het te hard vindt staan pak je de achterkant met de sponsapplicator en smudge je de kleur naar wens.

Ik vind de eyeshadowsticks ontzettend fijn en handig werken. Ben benieuwd naar de andere kleuren!
De Miss Sporty Crazy Me collectie is te koop bij DA & DIO Drogisterijen. De eyeshadowsticks kosten €3,99 per stuk.


* Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. 

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Herma

  02.11.2017


  Ohhhh deze zijn echt mooi en handig! Echt wel het overwegen waard om aan te schaffen!


  Maya

  03.11.2017


  Wauw hele mooie kleuren! Ik wist niet dat Miss Sporty ook oogschaduw had. Kende het alleen van mascara en nagellak
  De prijs is ook erg fijn! Ik vind de lichte bruine kleur Ergg mooi!!!


  Priscilla

  03.11.2017


  Ik heb ook nog nooit een oogschaduw stick gebruikt. Ze zien er wel handig uit!  03.11.2017


  Ik vind ze er best wel leuk uitzien  04.11.2017


  Beautiful and convenient! Have a great week.  04.11.2017


  Mooie stiften, ook qua pigmentatie!Laat een reactie achter