Review| L.O.V Cosmetics FATALmuse Liquid MATTE Lipstick – “710 - Secret Obsession” - Joyce Elise
13.11.2018

L.O.V Cosmetics is een prachtig nieuw merk! Ik heb dit merk leren kennen door de Beauté et vogue box, waar deze L.O.V liquid lipstick in zat. De verpakking en het kleurtje spraken mij direct aan! Lekker clean, strak en niet teveel poespas.

Deze liquid lipstick heeft een moussige substantie en brengt super aan! De pigmentatie is ook helemaal perfect! Een nadeel is dat de lipstick wel blijft afgeven door de mousse-textuur. Maar dit hebben meer lipsticks. Hier kun je rekening mee houden vind ik! Je lippen worden niet plakkerig, wat je met sommige matte liquid lipsticks hebt. Dus dit is zeker een pluspunt! Een nadeel is dat droge lippen worden benadrukt. Maar dit kun je voorkomen door van tevoren een lipscrub of een lippenbalsem te gebruiken.

L.O.V FATAL MUSE liquid matte

Over de speciale verpakking: De elegante, zachte, gebogen vorm van de vloeibare lipstick is geïnspireerd op de lichaamskrommingen van een vrouw en de mooie gimmicks zoals het klikgeluid bij het sluiten. De kleur van de verpakking en lipstick ziet er in elk licht weer anders uit zoals je kunt zien! De ene keer neigt hij meer naar bruin en de volgende keer meer naar roze.

Met een gepassioneerde kleurimpact en een sensuele verzorging. De innovatieve, verfijnde mousse-textuur van FATALmuse Liquid Matte Lipstick laat een intense en langdurige halfmatte afwerking achter op je lippen. Verbeterd met katoenzaadolie voor bijzonder gladde lippen en een niet-plakkerig gevoel dankzij een verbazingwekkend lichte gevoel op je lippen. Het zou een matte lipstick moeten zijn, maar omdat het een moussige substantie heeft is deze niet helemaal mat! Ik zou het dan semi mat noemen!;-)

De L.O.V Cosmetics FatalMUSE Liquid Matte lipsticks kosten. €8,99 per stuk.

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Herma

  13.11.2018


  Mooie kleur!! Lijkt me een fijne lipstick!!


  Daphne

  15.11.2018


  Wat een mooie kleur! mac heeft toch ook dit soort kleurtjes? Ik vind het je erg goed staan!


  Joyce Elise

  15.11.2018


  Dankjewel!😊Klopt, MAC heeft heel veel nide kleuren die er op lijken!  15.11.2018


  Wat lijkt ‘ie op de Apocalyps van Rimmel! Mooie kleur wel.


  Sonja

  15.11.2018


  Mooie nude tint! Hou ik ook wel van, mits niet te bleek.


  Nel

  17.11.2018


  Mooie kleur. Merk ken ik nietLaat een reactie achter