Review| Bridgewater - Tickled Pink geurzakjes - Joyce Elise
25.09.2018

Hier thuis zijn wij al jaren fan van geurzakjes. Ik gaf een poosje terug deze geurzakjes in de geur: Tickled Pink van Bridgewater cadeau aan een vriendin. Mijn moeder liep maar te snuiven aan de zakjes omdat ze de geur ontzettend lekker vindt haha. Dus ik heb voor haar ook een paar geurzakjes besteld. Tickled Pink is een vrolijke fruitige bloemengeur waar je van gaat dansen! Tickled Pink brengt zoete lindebloesem, viooltjesblad, rode bessen en vers geplukte appels perfect samen. Als je ergens deze zakjes tegenkomt moet je zeker even ruiken!

Over Bridgewater

Bridgewater is van oorsprong een Amerikaans bedrijf. Opgericht in 1998 in de staat South Carolina. De Bridgewater kaarsen werden snel opgepikt in de Amerikaanse markt door de rijke geuren en de brandvastbaarheid. De Bridgewater kaarsen komen in vele verschillende geuren, gevarieerd van zowel lichte geuren tot zwoele en warme geuren. De Bridgewater kaarsen zijn van hoge kwaliteit, en elke geur wordt in een eigen ”In house fragrance lab” ontwikkeld.

Light a candle & feed a child

Vanwege het grootte succes van dit bedrijf wereldwijd, zijn zij in staat om ook iets terug te doen voor de gemeenschap daarom is bridgewater in 2010 een samenwerking aangegaan met de Rice bowl organisation. Door deze samenwerking hebben zij inmiddels alweer dan 6 miljoen maaltijden gedoneerd aan weeskinderen in 8 verschillende landen. Van elk doosje kaarsen die het bedrijf verkoopt gaat een deel naar dit goede doel. Dus naast het feit dat u, uw huis heerlijk parfumeerd helpt u ook indirect mee aan het voeden van weeskinderen.

De geurzakjes passen ook super in het interieur!

Geurzakjes komen altijd van pas! Je huis ruikt niet alleen lekker, maar de zakjes staan ook erg leuk in je interieur!

Je kunt de geurzakjes neerzetten, in je kledingkast leggen zodat je kleding lekker en fris ruikt, maar ook leuk ophangen zoals hieronder:

Assortiment overzicht van Bridgewater:

•Bridgewater geurkaarsen

•Bridgewater waxmelts

•Bridgewater geurstokjes

•Bridgewater geurolie

•Bridgewater geurzakjes

Deze geurzakjes gaan 3-4 maanden mee. Als de geur wat vermindert, kun je het zakje schudden, waardoor hij weer heerlijk ruikt. De Bridgewater geurzakjes zijn gemaakt van gerecycled papier en zijn biologisch afbreekbaar.

Er zit 115 ml in een zakje en ze kosten €3,95 per stuk. Je kunt ze o.a kopen bij Juwelier Jansen in Rotterdam en op hun webshop: www.juwelierjansen.nl

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties
  Herma

  25.09.2018


  Ohhhhhh… ben echt helemaal fan van deze geur!!! Zoooo lekker!!


  Priscilla

  25.09.2018


  Dit soort zakjes zijn echt heerlijk! Het merk ken ik (nog)niet! ben heel benieuwd naar deze geurLaat een reactie achter