Regenepure DR shampoo - Joyce Elise
13.06.2016

Ik schreef een hele poos geleden over mijn eczeem. Vaak als ik het op mijn gezicht heb, zit het ook op mijn hoofdhuid. Ik kreeg een mailtje van www.verbeterhaar.nl of ik deze shampoo van Regenepure wilde testen. Precies op het goede moment, want het was weer heftig met het eczeem op mijn hoofdhuid! 

image.jpeg

 

Ik kreeg de Regenepure DR shampoo. Het is een flinke fles en er zit 224ml in. Doordat er ketoconazol in zit kan het wat uitdrogend zijn, maar hier gebruik ik altijd 1 keer per week een lekkere haarmasker voor. Ook een goede conditioner is aan te raden!

De Regenepure DR is een ontstekingsremmende shampoo die speciaal ontwikkeld is voor mannen en vrouwen die last hebben van haaruitval. De unieke samenstelling van ingredïenten in de Regenepure DR zorgen voor een gezonde hoofdhuid en haargroei. Het ingrediënt Ketoconazol (1%) in de DR shampoo blokkeert de productie van dihydrotestosteron (DHT). DHT zorgt ervoor dat de haarfollikels krimpel en uiteindelijk uitvallen waardoor haaruitval ontstaat. De shampoo bevat geen schadelijke of uitdrogende ingrediënten zoals SLS, sulfaten en parabenen welke vaak gevonden worden in de wat ‘goedkopere’ shampoos. Daarnaast is de Regenepure DR voor zowel mannen als vrouwen en compleet veilig in gebruik.

De Regenepure DR shampoo is niet alleen gemaakt om het haar te voeden en te reinigen maar bevat precies wat het haar nodig heeft om gezond te blijven. Hieronder staat de werking van de belangrijkste ingrediënten beschreven:

– Ketoconazol 1%

Voorkomt en behandelt schimmelinfecties en roos op uw hoofdhuid en geeft het haar een vollere look. Recente studies tonen aan dat ketoconazol een positief effect heeft op alopecia androgenetica (erfelijke kaalheid) door de productie van DHT (dihydrotestosteron) te verstoren.

– Saw palmetto

Wordt al eeuwen lang gebruikt als geneesmiddel. Saw Palmetto is recentelijk goedgekeurd in Europa als medische behandeling tegen alopecia androgenetica. Ook Saw Palmetto gaat haaruitval tegen door de (DHT) dihydrotestosteron aan te pakken.

– Emu Oil

Een studie uitgevoerd door de universiteit van Boston toont aan dat emu olie zorgt voor een verhoogde dikte van het haar en daarnaast de slapende haarzakjes stimuleert om weer te gaan groeien.

– Niacine (Vitamine B3)

Bevordert een gezonde hoofdhuid en bloedsomloop en is een van de top voedingssupplementen als het aankomt op het voorkomen van haarverlies.

– Cafeïne

Helpt om de hoofdhuid te stimuleren en wordt makkelijk opgenomen in de hoofdhuid. Studies hebben aangetoond dat cafeïne het effect van de dihydrotestosteron op de hoofdhuid verminderd waardoor de groei en levensduur van het haar aanzienlijk toeneemt.

– Pyridoxine HCL (Vitamine B6)

Remt de omzetting van testosteron naar dihydrotestosteron.

– Aloe

Staat bekend om het in goede conditie houden van de hoofdhuid, het tegengaan van roos en de hoofdhuid goed gehydrateerd te houden zodat er een gezonde omgeving wordt gecreëert voor de haargroei.

– Vitamine C

Een belangrijk antioxidant die de haarvaten, die dienen als bloedtoevoer naar de haarfollikels, stimuleert zodat er genoeg voedingsstoffen naar de hoofdhuid worden toegevoerd.

– Jojoba Seed Oil

Zorgt ervoor dat de natuurlijke oliën van de hoofdhuid niet verwijderd worden. Andere shampoos reinigen de hele hoofdhuid maar nemen hierdoor ook de goede oliën mee.

– Zinc Oxide

Beschermt de hoofdhuid en heeft een klinisch bewezen werking op het tegengaan van vorming van DHT (dihydrotestosteron) in de hoofdhuid.

De shampoo van Regenpure ruikt heel lekker! Beetje mint achtig. Na de eerste keer wassen voelde ik al gelijk resultaat. De jeuk nam binnen een paar uur al af en mijn eczeem verdween snel! Dus ik gebruik de shampoo nu elke keer als ik weer eczeem heb.

De shampoo is te koop op www.verbeterhaar.nl en kost €25,95

*Dit artikel bevat product(en) die ik ter review heb ontvangen. 


6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties

  13.06.2016


  Dat klinkt mijn jeukende hoofdhuid als muziek in de oren! Ik heb ook erg veel last van eczeem op mijn hoofd namenlijk.  13.06.2016


  Oh super !! Wat een uitkomst zo’n shampoo!!!  14.06.2016


  Deze shampoo zou ook echt iets voor mij zijn, ik heb namelijk last van psoriasis op mijn hoofdhuid.  14.06.2016


  Klinkt als een super shampoo ik ben benieuwd geworden door dezer review! fijne week nog verder  14.06.2016


  Ik heb ook eczeem! Ik gebruik nu de Locoid van de huisarts en dit moet ik laten op mijn hoofdhuid doen en laten inwerken en dan met een antiroos shampoo uit spoelen. Nu wordt het echt al een stuk minder, maar nu zie ik deze shampoo en zou dit zeker willen proberen!  14.06.2016


  Klinkt als een fijne shampoo 🙂
  XLaat een reactie achter