Queen's Trilogy lenzen - review  - Joyce Elise
06.09.2017

Vandaag review ik de lenzen van Queen’s Trilogy. Deze kleurlenzen gaan maar liefst tot -20 en +20! Was hier zo ontzettend blij mee aangezien ik -12 heb van brilglazen en -10 van lenzen. Ik had eerst andere kleurlenzen van Freshlooks-Colorblends, alleen die gingen maar tot -8. Ik wilde een andere kleur uitproberen en ging deze keer voor licht groen. Was erg benieuwd hoe deze zouden staan! 

De lenzen van Queen’s Trilogy komen allebei in een lang oranje doosje. Ze zitten in een standaard lenzendoosje verpakt zoals ik het van alle andere lenzen gewend ben. De kleur is echt prachtig! Ik heb dit keer voor een lichtgroene kleur gekozen. Was enorm benieuwd hoe deze kleur mij zou staan en of ze niet te opvallend groen zouden zijn! Inmiddels draag ik ze alweer een maand en niemand heeft me raar aangekeken, dus ik denk dat het niet echt opvallend is! Ik merk wel dat ik nu hele andere ooglooks maak met groene ogen. Bij sommige kleuren knallen mijn ogen er lekker uit!

De lenzen zitten erg fijn en drogen mijn ogen niet uit. Dit vind ik zelf erg belangrijk aangezien ik hele droge ogen van mezelf heb. Ze hebben tot nu toe nog geen aanslag, dus dat is erg positief! De lenzen zijn ook makkelijk schoon te maken. Dit doe ik met lenzenvloeistof van Bausch + Lombz. Deze lenzenvloeistof gebruik ik al jaren en is erg fijn!
Queen’s Trilogy zijn gekleurde maandlenzen van de producent Soleko. Wist je dat het kleureffect van gekleurde lenzen verschilt en is afhankelijk van je natuurlijke oogkleur!


Productinformatie:

Queen’s Trilogy zijn geheel dekkende kleurlenzen voor het optisch veranderen van de eigen oogkleur, zonder de pupil te bedekken. De lens heeft drie kleurlagen die zorgen voor een contrastverhogend effect en een intense oogopslag. Mooi voor zowel dagelijks gebruik als voor op feestjes.– Aantal lenzen 2 lenzen/doos

– Producent Soleko

– Sterktebereik (PWR/SPH) -20.00 – +20.00

– Basiscurve (BC/Radius) 8.6

– Diameter 14.2

– Kleuren Pearl Grey, Yellow, Ocean, Blue, Light Green, Dark Green, Violet, Amber, Choco

– Draagtijd 1 maand

– Materiaal Ocufilcon A

-Vloeistofgehalte 43%


Deze Queen’s Trilogy lenzen zijn groter dan mijn ‘normale’ lenzen. De diameter is 14,2. Eigenlijk zijn ze iets te groot. Hierdoor vallen ze er sneller uit. Heb het weleens gehad dat dit soort ‘grotere’ lenzen ineens eruit vielen. Dan lag er ineens een lens op mijn bord of op schoot.  Dit komt omdat ik hele kleine ogen heb. Soms zie je mijn eigen oogkleur of is mijn pupil erg klein waardoor je mijn eigen oogkleur ziet. Zelf vind ik dit niet storend. Dit zie je alleen van dichtbij.


Ze zijn te koop bij Lenson en kosten €21.00 en er zitten 2 lenzen in. 

7 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
7 reacties
  Herma

  06.09.2017


  Het is een mooie kleur!! Niet heel erg opvallend, maar t past goed bij je!


  Maya

  07.09.2017


  Heel erg mooi! Zijn deze ook zonder sterkte te koop?

  Joyce Elise

  07.09.2017

  Helaas niet. Maar op de site van Lenson heb je genoeg keuze uit kleurlenzen zonder sterkte!


  Lex

  07.09.2017


  geweldig alleen ik heb nog nooit lenzen gedragen en ik weet dat mijn ogen hyper gevoelig zijn  10.09.2017


  Wow! Mooi zeg!  11.09.2017


  Wow wat anders zo ineens zeg. Ik draag nooit lenzen en ik denk ook niet dat ik het zou kunnen aanbrengen bij mezelf haha  12.09.2017


  Oh wat gaaaaaaaf! Dat zou ik ook wel eens willen doen!Laat een reactie achter