(P)update|Waar is onze kleine puppy gebleven?! - Joyce Elise
06.10.2018

Wat gaan de weken ontzettend snel! Bram groeit op moment super hard en het is op moment net een klein vosje. Zijn vacht en kleur zijn best wel veranderd. Hijs echt een prachtige kleur! We zijn enorm benieuwd hoe hij eruit komt te zien als volwassen hond.

Iedereen is dol op Bram en hij vindt ook iedereen leuk! Hij heeft al veel harten gestolen. We nemen hem overal mee naar toe. Het socialiseren gaat super! Bram vindt autorijden ontzettend leuk.

Hier was Bram 11 weken. Wat een verschil he?!

‘Wat zei je? Nee! Afblijven?! Dan trek ik er toch lekker een stukje van af!’

Het is zo’n lekker gek beest! En af en toe kan hij ontzettend brutaal zijn. Maar ondanks zijn streken is hij een hele brave puppy! Hij past zich goed aan. Als wij even willen liggen op de bank gaat hij ook liggen/slapen. En ons ritme heeft hij al helemaal te pakken. Sinds het begin hebben we hem al alleen gelaten. Dit gaat super. Hij gaat dan gewoon slapen. Wat een geweldige puppy he?!

Ik heb toen hij 14 weken was een fotoshoot met hem gedaan.

Zoals je ziet zijn de foto’s onwijs schattig geworden! Ze waren bijna allemaal gelukt. Hier stond ik echt van te kijken! Een pup beweegt natuurlijk constant als je foto’s wil maken, dus het is snel klikken voor een goede foto!

Eindelijk kunnen ze samen eten zonder dat ze elkaar in de haren vliegen!

Even gluren wie er op het parkeerterrein loopt!

‘Had je het tegen mij?’

Onze teddybeer in een tas van Bubbles Theme Store! <3

Bram is dol op knuffels en speeltjes, dus heel de woonkamer ligt bezaaid met allerlei hondenspeeltjes en knuffels. Hij kan heel lief spelen en is echt uren zoet met een balletje of knuffel. Ik heb een snuffelmat voor hem en Kayla gekocht. Deze viel goed in de smaak!

‘S avonds heeft hij vaak de gekke 5 minuten en vliegt dan als een gek door de woonkamer.

We zijn enorm blij met Bram en ik hoop dat Kayla hem binnenkort accepteert als vriendje. Ze zijn allebei best dominant en het is nu wachten wie er eindelijk toegeeft… Maar zoiets heeft gewoon tijd nodig. Wie weet liggen ze over een paar maanden wel lief tegen elkaar aan!

5 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
5 reacties
  Herma

  06.10.2018


  Wat een heerlijk beest is het toch!!! Net nog lekker met hem zitten kroelen. Hij vindt het heerlijk om onder mijn kin in mijn nek te liggen😁😁
  Het is echt een brave pup!


  Lien

  06.10.2018


  Wat een leuke puppy update weer! En wat is hij gegroeid, heel benieuwd! We komen snel weer een keer knuffelen met onze vriendjes ♥️ En met Kayla en Bram komt het echt wel goed. Fijn dat het al wat beterder gaat. Tot snel 😘  06.10.2018


  Wat een schatje!
  Ze worden zo snel groot. Mijn pup is eigenlijk al geen pup meer maar een jonge hond van 7 maanden. Maar net zo’n schatje. 🙂  06.10.2018


  Wat een schatje! <3 Kleintjes worden groot dat merk ik ook aan Bella. Super lief om Kayla en Bram samen te zien op een foto. Zulke schatjes allebei.  07.10.2018


  Wat een cuty! Bram is echt cute af! <3Laat een reactie achter