Plog| Mijn week in foto’s. - Joyce Elise
05.03.2018

Vandaag deel ik hoe mijn week was door middel van foto’s! Ik maak niet zoveel mee als de rest van Nederland omdat ik veel op bed lig. Maar ik doe natuurlijk wel van alles aan mijn blog etc!

Mijn review over deze prachtige lipstick kwam online en ik kreeg super leuke en lieve reacties! Ben nog steeds ontzettend blij dat ik deze kleur lipstick heb gekocht <3

Mijn hondje gaat meestal mee naar bed als ik ga slapen. Natuurlijk moest ik hier even een foto van maken want ze lag zo ontzettend lief! Alles wat lekker warm en zacht is wordt goedgekeurd en ingepikt!;-)

Op de site van & Other Stories bestelde ik dit leuke vest! Hij zit onwijs lekker en je kunt hem in de lente ook als (tussen)jas dragen!

Ik kreeg een nieuw boek binnen voor mij blog van Ellen Berg – Ik wil ook zo’n man. Hier komt deze week uiteraard nog een review van online! (Mijn moeder heeft het boek inmiddels uit)De boeken van Ellen Berg zijn altijd erg leuk, dus ben benieuwd naar dit boek!

We aten ’s avonds sushi en nog wat lekkere dingen zoals mini loempia’s en voor de volgende dag gebakken rijst.<3

Ik breng 2-3 keer per week een haarmasker aan voor ik mijn haren ga wassen. Dit is een geweldig haarmasker van Lee Stafford! Mijn haar zit weer mooi en het groeit super goed op moment. Het ruikt ook ontzettend lekker!

Ik kreeg deze maskers opgestuurd van het merk Kocostar. Ze zien er allebei super leuk uit! Deze kun je binnenkort ook op mijn blog verwachten!

Op het artikel van Roxanne kwam een super leuke reactie van Bol.com! Ik kreeg een mail voor het adres omdat ze wat op gingen sturen! GUESS WHAT?!?!

We kregen super veel speelgoed opgestuurd voor de kindjes van de kinderafdeling van het ADRZ hier in Goes! WAUW!!!

Een mega grote doos met een super groot prinsessen kasteel en een mega grote doos met verschillende soorten speelgoed! Bol.com, nogmaals bedankt voor deze super giften! <3

Eind van de week sneeuwde het weer en Kayla wilde graag even lekker door de sneeuw rennen!

Wij wonen in een woonerf en hier rijdt vrij weinig verkeer, dus kon ze even lekker los gaan! Het sneeuw ligt hier altijd best wel lang omdat de auto’s die voorbij rijden het helemaal vast rijden. Dus daarna krijg je zo’n lekkere bende in de straat. Erg fijn…not!

Je ziet Kayla denken…KOUD!!!

Mijn moeder was zo lief om dit heerlijke truitje even op te halen in de stad! Hier komt nog een outfit post over online. Laat de lente maar komen!

Ik maakte deze foto voor Instagram met mijn favoriete beauty/make-up producten! <3

Even een kroelsessie met Hippo <3 Hij geniet er altijd van als hij op schoot mag liggen. Het liefst in een lekker warm dekentje of fluffy vest!

Wat een lekkertje he?! <3

Outlast: Bundle of Terror kwam afgelopen week uit voor de Nintendo Switch! Was hier ontzettend benieuwd naar, dus heb hem gekocht en ben het spel direct gaan spelen.

Hier komt uiteraard ook nog een review over online.Ik ben al een paar keer flink geschrokken omdat het geluid keihard aan stond Hahaha. Tis een geweldig horror spel!

Ik had een verrassing online gekocht voor mijn moeder: de Leonidas paaseitjes! Ze is gek op Leonidas chocolade, dus ik wilde haar even verrassen toen ik deze Leonidas paaseitjes online tegen kwam!

Hoe was jouw week?

*Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb ter review.

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Herma

  05.03.2018


  Wat leuk allemaal!!! Ohhh je vest is zo leuk he!!! Bedankt voor de eitjes.. ze waren super lekker!!!!!😘  05.03.2018


  Wat leuk om te lezen!
  Liefs,
  Yara


  Priscilla

  05.03.2018


  Wat ontzettend lief van bol.com! De leonidas eitjes lijken mij ook heeeeeerlijk!;)


  Rietje

  05.03.2018


  Ik dacht ze vergeet de eitjes maar nee…..helemaal als laatste 😂
  Mooie blog Joyce

  Joyce Elise

  05.03.2018

  Hahahah lol😂😂😂ik heb er maar niet bij gezegd hoeveel moeite t heeft gekost om ze te krijgen 🤪🙈  05.03.2018


  Gezellige plog Joyce! Die chocolade ziet er Yummy uit!Laat een reactie achter