Plog: Mijn eerste week van januari 2018! - Joyce Elise
08.01.2018

Vandaag een plog over mijn eerste week van januari 2018. Tijdens oud & nieuw maakte ik deze foto samen met mijn moeder. Vond hem super goed gelukt. (Ik heb deze foto met mijn Canon 700D & 50mm lens geschoten)

Doelen

Goede voornemens doe ik niet aan, maar heb wel bepaalde doelen die ik wil halen:

– vaker blogs uploaden. Het liefst wil ik elke dag een blog online hebben, maar weet niet of dit lichamelijk mogelijk is!

– meer artikelen inplannen en vooruit werken

– elke maand vooruitgang blijven boeken

Even een leuke selfie met moeders!:-)

4 Januari had ik mijn tattoo precies 1 jaar!

Ben er nog steeds super blij mee! Ik zou graag nog een kleintje er bij willen.

Ik ben helemaal fan van deze So-Phi hairsticks! Het review over deze super leuke hairsticks kun je hier lezen.

Heb deze week heel veel leuke kapsels er mee gemaakt. En het is ideaal omdat je geen elastiek nodig hebt.

Heb een nieuwe verslaving: De Nintendo Switch! Wat een geweldig kerstcadeau. Ben er super blij mee.

De Rainbowroad ziet er super mooi uit!

Het is erg leuk om te doen, zeker samen met vrienden en familie! Splatoon 2 vind ik ook erg leuk om te doen. Heb nog een aantal spelletjes op mijn wishlist: O.a Steep en Mario Odyssey.

Verder ben ik druk bezig met bloggen. Heb nog een hoop te doen. Wil meer over fashion gaan schrijven. Aangezien mijn hart bij beauty & fashion ligt!

Deze leuke sailorcap kocht ik voor nog geen €3 op Aliexpress! Het shirtje is van EDC By Esprit en kocht ik op de site van Wehkamp. Zoals je ziet heb ik highlights in mijn haar en is het een andere kleur geverfd. Mijn kapster en ik zijn van plan om mijn haar steeds lichter te maken door middel van highlights. Wil graag naar blond toe omdat je dan mijn grijze haren minder goed ziet.

Ben mega moe en ziek geweest. Lag daardoor best veel in bed. Dus verder was mijn eerste week niet zo bijzonder! Wilde mijn energie sparen om nieuwe artikelen te kunnen schrijven.

Manon kwam ook nog een dagje gezellig buurten! Wij zijn al besties vanaf de middelbare school en raken nooit uitgepraat aangezien we dezelfde interesses hebben!

Hoe was jouw eerste week van het nieuwe jaar?!:-)

4 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
4 reacties
  Herma

  08.01.2018


  Leuk artikel!!! Ik geniet altijd erg van je blog!! Ga zo door!! En ja het zou heel erg fijn zijn als je vaker een artikel zou kunnen schrijven.. ik duim voor je dat het gaat lukken!!😘


  Priscilla

  08.01.2018


  Wij hebben de Switch ook en hier in huis zijn ze er dol op. Ze maken nog net geen ruzie wie er op mag, terwijl ze nog een Xbox tot hun beschikking hebben….. Ik hoop dat je je snel beter gaat voelen, dit is toch niet te doen! Dikke kus van ons!💋


  Manon westdorp

  08.01.2018


  Super leuk artikel. En die foto is heel goed gelukt😊😊  09.01.2018


  Jij en Manon zouden zusjes kunnen zijn!Laat een reactie achter