Plog| Even een update! - Joyce Elise
04.05.2018

Vandaag weer eens een plog. Ben gelukkig weer bijna beter! De keelontsteking is op zijn retour en het nare griepje/virusje is eindelijk weg! Daarom zijn er ook bijna geen artikelen online gekomen, was ontzettend moe en aangezien ik al weinig energie heb was het niet mogelijk om te bloggen/foto’s te maken. De afgelopen dagen ben ik wel druk bezig geweest met mijn blog achter de schermen. Moet alleen nog foto’s maken en wat artikelen aanpassen zodat ze kunnen worden ingepland!

Verder heb ik een nieuwe piercing laten zetten. Ik vroeg om een daith, maar kreeg een rook… beetje slordig(een piercer hoort toch de namen in je oor te weten waar de piercing moet komen), maar deze stond ook nog op mijn lijstje dus heb er maar niks van gezegd! Zodra deze is genezen laat ik wel een daith zetten! Het laten zetten deed amper pijn, vond het net zo weinig pijn doen als bloedprikken!

De Bioré neusstrips ben ik aan het testen, dit zijn de panterprint versie (limited edition). Zie de foto hieronder. Ik vond ze super leuk om een keer te proberen! De houtskool versie beviel ook super goed. Dit merk heeft toch wel de beste poriën strips! Het artikel komt binnenkort online.

Ik kocht super een super leuke MAC lipstick uit de Nicopanda collectie. Deze is hierboven op de foto te zien. Ook kocht ik een mega schattig tasje van ByLoulou. Hier komt nog een artikel over online hoe ik het tasje combineer met een outfit.

Ik kreeg er super leuke goodies van Woodwick & Greenleaf bij! Wat een ontzettend lieve actie. www.maxgoud.com/www.juwelierjansen.nl uit Rotterdam: nogmaals bedankt! Ze verkopen kaarsen, geurzakjes, tassen, sieraden en nog veel meer leuke dingen! Zou zeker even een kijkje op een van de sites nemen.

Met Kayla gaat het super na de operatie aan haar buik! Haar wond is goed genezen en je kunt de snee nog amper zien. Het is prachtig gehecht.

We gaan vaak richting het hertenkamp wat hier vlakbij mijn huis is. Ze vindt de herten geweldig en je kunt er super mooie foto’s maken!

Als we outfit foto’s gaan maken of naar de stad gaan wil Kayla gezellig mee! Ze vindt het geweldig om auto te rijden. Deze foto maakte ik van de week toen we naar de stad gingen om een afspraak te maken bij de tattooshop voor mijn piercing.

De week is weer voorbij gevlogen!

Hoe was jullie week?

3 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
3 reacties
  Priscilla

  04.05.2018


  Fijn dat het nare griepje weer weg is! Wat heb je toch een schattig hondje😍


  Herma

  04.05.2018


  Wat een gave piercing Joyce!!! Het mag dan wel een andere zijn dan waar je om vroeg.. hij is erg mooi!!
  Wat een schattig tasje!!!!
  Gelukkig dat het zo goed gaat na de operatie van Kayla!!
  Ahhhh de bambi’s… zijn toch zo schattig he!!
  Oh lolll… Kayla gaat wel mee hoor!! Een rondje in de Beetle is ze altijd voor te porren he!!😁😁  05.05.2018


  Leuke plog. Ziek zijn is kak en je raakt er zo door geïsoleerd. Gelukkig kan je Kayla je opvrolijken, het is een schatje!Laat een reactie achter