Plog: Even bijkletsen|Bofkont van de maand:iPhone X gekocht, schoenen, haarband en beautyblender pakket gewonnen, nieuwe earparty, super leuke perspakketjes en meer! - Joyce Elise
13.04.2018

Ik mocht mijn abonnement verlengen, yayyy! Dus ik nam de iPhone X. Ben ik bofkont van de maand: ik won namelijk weer super leuke dingen! Verder klets ik even bij!:-)

Het is echt mijn Lucky Month :

Zo won ik een super leuke haarband bij Bulubrands, Maruti loafers bij Idenza, en een beautyblender pakket bij Boozyshop!

Ik won bij Idenza een paar Maruti loafers

Ze lopen ontzettend lekker! Ik heb al een paar jaar de Chelsea boots van Maruti en deze lopen ook heerlijk! Er komt binnenkort nog een outfit of the day + loafers blogpost online! De haarband van Bulubrands komt ook nog met een foto op mijn blog en/of Instagram!

Beautyblender pakket gewonnen met mijn bestie Manon!

Bij Boozyshop wonnen Manon (mijn beste vriendin) en ik dit pakket! Zij heeft het pakket al volop in gebruik, maar ik moet het nog testen. Had weer enorme eczeem op mijn gezicht en dan draag ik geen foundation of bb cream.

Nieuwe earparty in de maak!

Verder kocht ik hele leuke oorbellen voor een nieuwe earparty. Ik kwam ontzettend leuke oorbellen tegen op Instagram. De earparty is nog niet compleet, dus laat nog geen foto’s zien!;-) Binnenkort meer. Nog even geduld dus!

Heerlijk weer om foto’s te maken!

Het was heerlijk weer om foto’s te maken. De blogpost van Kayla met haar nieuwe tuigjes staat inmiddels al online.

iPhone X, yasss!

Ik mocht eindelijk weer verlengen! Dus ben voor de iPhone X (ook wel de iPhone 10) gegaan! Als Apple verslaafde kon ik het niet laten. Heb alle iPhones gehad, behalve de 3G’s?(of hoe deze ook heette). De iPhone X is super snel, camera maakt mooie foto’s etc! Ben er super blij mee! En ondanks dat er geen homeknop op zit stoort het niet. Je bent het binnen 5 minuten gewend. Alsof het nooit anders is geweest.

Perspakketjes & AliExpress aankopen <3

De pakketbezorgers hadden het maar druk! Ik kreeg weer super leuke perspakketjes en mocht schoenen uitzoeken voor mijn blog. Het zijn deze super gave roze metallic Dr. Martens geworden!

Ook heb ik wat leuke dingen kunnen scoren op AliExpress. Het is alweer een jaar geleden dat ik mijn laatste AliExpress aankopen met jullie heb gedeeld!

Gezondheid struggles!

Sorry, voor de foto. Dit is hoe mijn oog er uit ziet als ik net wakker ben. Hieronder vertel ik er meer over!

Ik heb op moment wat struggles met mijn gezondheid: Sinds paasweekend heb ik enorme hoofd en oogpijn. Ook ben ik sinds een paar dagen enorm misselijk. Ben naar de huisarts geweest en hij heeft mijn ogen goed onderzocht. Volgende week kan ik bij de oogarts terecht in het ziekenhuis. Ik heb glaucoom en dat betekent dat de oogzenuw (langzaam)wordt aangetast doordat de druk in het oog te hoog is! Het resultaat is dat je blikveld steeds kleiner wordt en je kunt er zelfs blind van worden!

Verder ben ik nog steeds erg moe, slaap veel en heb ik op moment een keelontsteking. Mijn keel en oren jeuken enorm. Dit is ontzettend irritant. Gelukkig bestaat er waterijs <3

Met de rest van mijn gezondheid gaat het gewoon nog het zelfde. Ik heb af en toe een dag dat ik er heel even uit kan om foto’s te maken. Of even met mijn hondje een rondje doen! Ben ook ontzettend druk met mijn blog. Wil een hoop artikelen inplannen zodat ik voor kan werken!

Winactie met Koopjes Drogisterij!

Er komt weer een leuke winactie aan met Koopjes Drogisterij, dus hou mijn blog en Instagram in de gaten! Mijn winactie van vorige week liep ontzettend goed, vandaar dat we er weer een willen organiseren. Dit keer wordt het een heel ander pakket. Maar wel beauty gerelateerd.

5 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
5 reacties

  13.04.2018


  Wat een leuke spullen! Maruti is zo’n leuk merk, ooit hoop ik er nog een leuke schoen van aan tr schaffen. De iPhone x lijkt me zo fijn net als de beautyblenders! Beterschap met je lichamelijke klachten! Zo vervelend..



  13.04.2018


  Ondanks je prut gezondheid had je ook leuke lichtpuntjes in je leven! Dat weegt natuurlijk niks op tegen de ellende!
  Maar ik beken dat ik vreselijk jaloers ben op jouw roze kekke Martens!



  13.04.2018


  Jeetje wat heb je veel gewonnen haha, super leuk! Wat balen van je gezondheid.. ik hoop dat er snel wat tegen gedaan kan worden want het klinkt en ziet er niet prettig uit!


  Herma

  13.04.2018


  Gelukkig dat je nog zulke leuke dingen krijgt, anders werd je leven wel heel somber. Hier krijg je toch weer een boost van he! Als ik dan zie hoe enorm blij je bent als er een pakje bezorgd wordt ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜.Zo leuk om mee te mogen maken๐Ÿ˜.Zo leuk om je bezig te zien voor je artikelen , hoeveel zorg je er aan besteed,hoeveel liefde je er in stopt.. ga zo door!!๐Ÿ˜˜


  Priscilla

  13.04.2018


  WoW jij gaat lekker met de winacties!
  En wat heb je toch een super schattig hondje!
  Beterschap en hopelijk voel je je snel weer beter.



Laat een reactie achter