Pearl swirl ketting - Marjolein’s Handmade Treasures  - Joyce Elise
14.11.2017

Marjolein van ‘Marjoleins Handmade Treasures’ vroeg of ik een ketting wilde ontvangen om over te schrijven. Ik ken haar van de middelbare school en onze ouders kennen elkaar. Zij zaten ook bij elkaar op de middelbare school, zo leuk! Marjolein is op haar 16e naar Egypte, Sharm el Sheikh geëmigreerd. Ze heeft een leuke dochter, man en hebben een eigen bedrijf. Hier vertel ik zo meer over! Marjolein vroeg welke kleuren ik wilde en ging met de ketting aan de slag! Een paar weken later viel er een envelop op de mat. Vandaag laat ik jullie zien wat voor prachtige creatie Marjolein er van heeft gemaakt!

Ook hebben ze een duikschool en geven ze excursies! Je kunt ze op Facebook vinden: Smile Tours Excursies . Dus als je naar Sharm el Sheikh op vakantie gaat, denk eens aan hun!;-).

Het bedrijf ‘Smile Tours Excursies’ zijn ze een goede 9 jaar terug begonnen en ze werken met Nederlandse en Belgische mensen. Ze doen ook privé tripjes of op maat gemaakt naar de keuze hun gasten. Afgelopen 3jaar hadden ze het zwaar omdat er geen toerisme was, maar gelukkig komt het eindelijk weer op gang!

Je sieraad wordt goed verpakt en er zit een mooi doosje omheen met een schattig zakje! Ik vind het altijd leuk als een winkel of webshop zoiets extra’s er bij doet!

De sieraden worden allemaal met de hand gemaakt en ieder design is uniek omdat er geen mallen aan te pas komen.

Je kunt een design naar keuze laten maken of een van haar prachtige creaties kopen.Ze maakt onder andere: kettinkjes, oorbellen, armbandjes en ringen + ze zijn allemaal waterproef. Er kunnen steentjes en parels in worden verwerkt. En alle kleuren zijn mogelijk.

Op haar Facebook en Instagram staan foto’s van een zeepaardje, zeester, haai, duiker en nog meer prachtige creaties!

De ketting is in grootte verstelbaar door de speciale sluiting!

Betalen kan via Banktransfer en Paypal.
Je kunt haar volgen op Facebook en Instagram of als je haar mooie creaties wil kopen of bekijken!

* Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

5 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
5 reacties

  14.11.2017


  Oh wat gaaf!!!! Echt leuk gedaan! Ook leuk dat iedere ketting anders is! Ideaal om als cadeautje te geven.


  Marjolein

  14.11.2017


  Hi Joyce,

  Echt hartstikke leuk dat je een blogje er over wou schrijven! Heb het met veel plezier gelezen zoals al je interessante leuke blogjes. en hoop ook dat je veel plezier van de ketting mag hebben.

  Veel liefs vanuit Egypte!

  Joyce Elise

  14.11.2017

  Geen dank! Jij bedankt voor de ketting en wie weet tot snel!🤗


  Maya

  14.11.2017


  Wat een ontzettend leuke ketting! Heel leuk gedaan met de parel er zo tussen 🙂  16.11.2017


  Erg mooi Joyce! Staat je prachtig!Laat een reactie achter