Opening vernieuwde winkel Duifhuizen tassen & koffers in Goes  - Joyce Elise
16.05.2017

Ik was uitgenodigd om te komen kijken in de vernieuwde winkel van Duifhuizen tassen & koffers aan de Ganzepoortstraat 15 in Goes.Ook mocht ik een tas uitzoeken. Als tassenverslaafde is dit natuurlijk geweldig! Ik kom al bijna heel mijn leven bij Duifhuizen, het is een fijne winkel, vriendelijk personeel en de service is super! De vernieuwde winkel ziet er super mooi en overzichtelijk uit. 


Het was lekker druk en na een beetje te hebben rondgelopen ging ik een tas uitzoeken. Dit viel nog niet mee! Er staan zoveel mooie tassen… Maar ik heb uiteindelijk een mooie tas uitgezocht!


Er was ook een tekenaar, Jan Willem Hament(van de Leuntje & Merien tekeningen). Als je een aankoop had gedaan kon je een tasje laten ontwerpen met zijn tekening!


Hier was hij voor iemand bezig. Na even in de rij te hebben gestaan ging hij wat voor mij tekenen. Hij vroeg wat ik wilde hebben, dus besloot om voor een Leuntje met MacBook te gaan. Aangezien ik blogger ben. Hij vond het een leuk idee!


Mocht je zijn tekeningen willen bewonderen kan dat! Kijk dan op zijn Facebook: Jan Willem Hament.

Er was ook champagne en wat lekkers voor de klanten.


De kofferafdeling van Duifhuizen!


Zoveel mooie tassen!


By LouLou <3


Ze verkopen super leuke merken en er is voor ieder wat wils, zoals je kunt zien!


Heb zelf ook nog een tas gekocht! Als tassenverslaafde kon ik het niet laten!;-)


De winkel is echt heel mooi ruim geworden!

Zelf heb ik een mooie tas van Liu Jo uitgekozen. De tas heet:Liu Jo crossbody tas Traco champagne.


Zelf vind ik hem meer beige. Ik had nog geen beige tas in mijn bezit. De tas kun je zelfs groter maken door middel van de kleine ritsen aan de zijkant van de tas.


Er kan nog best veel in! Ik ben dol op dit soort tasjes omdat deze niet te groot en niet te klein zijn. De tas heeft zilveren hardware en de tas zelf is van kunstleer gemaakt. Op de flap/overslag zitten zilveren studs.


Er zit een afneembaar hengsel bij zodat je de tas ook als clutch kunt dragen als je bijvoorbeeld een feestje hebt. Het hengsel is verstelbaar, zo kun je de tas op jouw gewenste lengte dragen.


Afmetingen van de tas: 21 x 10 x 16 cm. Zoals je ziet staat de kleur van de tas super bij zwart. Maar je kunt de tas met een hoop kleuren combineren. Dat vind ik het fijne van deze kleur! Heb de tas gekozen omdat zo’n kleur tas nog in mijn tassenverzameling ontbrak.


Heb al een hoop complimentjes op de tas gehad. Mensen vroegen wat voor merk het was en waar ik deze gekocht had, super leuk!

Zelf heb ik ook nog een tas gekocht. Hij keek me aan toen ik binnen kwam lopen… Het is een mintgroene tas van Ted Baker <3
Deze tassen vind ik zo ontzettend mooi! En aangezien ik dol op mintgroen ben kon ik deze niet laten staan. Deze is super handig voor als je even naar de stad moet, of voor naar het strand/zwembad!


Ik wil Duifhuizen tassen en koffers & Priscilla bedanken voor de uitnodiging en de tas! Het was enorm gezellig en heb zelfs nieuwe mensen leren kennen om zaken mee te doen met betrekking tot mijn blog.
Je kunt ze bezoeken aan de Ganzepoortstraat 15 in Goes of via www.duifhuizen.nl

8 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
8 reacties
  Herma

  16.05.2017


  Zo’n fijne winkel he! Kom er super graag! Het is een erg mooie zaak geworden. Heel overzichtelijk . En hebberig dat je daar wordt😁😁😁Wat heb je weer leuke tassen uitgekozen!!! Leuke foto’s!!!


  Priscilla

  16.05.2017


  Wauw, wat een prachtige winkel! En je hebt mooie tassen gekocht!  16.05.2017


  Wat een mooie winkel! Daar zou ik mijn hartje ook wel kunnen ophalen met al die mooie tassen! Leuke tas heb je uitgezocht!  16.05.2017


  Oooooooh, ik ben serieus stik jaloers… wat een mooie winkel! En wat gaaaaaaaf… dat tasje is ideaal! Ja die Ted Baker staat ook op mijn wishlist!


  Rietje

  16.05.2017


  Wat gaaf Joyce! Mooie keuzes 👍  16.05.2017


  Leuk dat je hiervoor uitgenodigd was. De tas is mooi en tijdloos.  17.05.2017


  Wat een prachtige tassen!  17.05.2017


  Je hebt leuke tassen uitgezocht, en leuk dat je bij de opening mocht zijn zeg 😉Laat een reactie achter