Nooit een bad hairday meer met de So-Phi hairsticks! - Joyce Elise
02.01.2018

Zoals jullie weten ben ik dol om nieuwe dingen uit te proberen. Zo ook met mijn haar. Vandaag laat ik jullie zien hoe handig deze hairsticks van So-Phi zijn!

Je hebt geen elastiekje meer nodig en kunt overal je haar doen met deze handige haarstokjes. Elk stokje  is 16 cm lang. En ze zijn ontzettend handig in gebruik: het kind kan de was doen!

So-Phi – Haar opsteken met een haarstokje!

Wat is PHI?

En waar staat het voor?

Wat is perfectie? En kunnen we het zelfs bepalen of meten? De Griekse wijsgeer Euclides beschreef het als eerste en gaf het kind meteen ook een naam: PHI. The Golden Ratio. De gulden snede dook echter ook al eerder op; zo baseerden de oude Egyptenaren zich op deze verhouding bij het bouwen van hun piramides.
Divina Proportia (de Goddelijke Proportie) wordt afgekort met de Griekse letter Φ (spreek uit ‘fie’) en komt overeen met het getal 1,618… Het is de basis voor esthetische perfectie en balans.
In de natuur vinden we veel voorbeelden van deze Φ-verhouding. Zo is er de inplanting van zonnebloemzaden in de zonnebloem volgens de gekende Reeks van Fibonacci. De opbouw van een bloemkool, een slakkenhuis, sterrenstelsels, de rangschikking van blaadjes rond de stengel van een plant,…volgen allemaal deze beroemde reeks.
Φ is ook op andere plaatsen te ontdekken: bijvoorbeeld in de verhouding tussen de lengte van het middelste botje in je vinger tot het langste botje en het kortste botje. Ook in het hartslagpatroon, zichtbaar gemaakt op een ECG, is Φ aanwezig.
De spiraal van Archimedes is eveneens rechtstreeks uit Φ afgeleid en geroemde kunstenaars zoals Leonardo Da Vinci maakten dan weer kwistig gebruik van deze spiraal in hun werk. In de krullen van Leda bijvoorbeeld, bij het schilderij Leda en de zwaan, maar ook in zijn wereldwijd beroemde werk de Mona Lisa.
Da Vinci had bovendien een goed onderbouwde mening over wat deze vorm van perfectie betreft: ‘Simplicity is the ultimate form of sophistication’.
Wij bij So-Phi zijn ervan overtuigd dat de vrouw van nature perfect is. Een toets parfum, een discreet accessoire volstaan om haar schoonheid te accentueren.
Daarnaast zijn we meer dan ‘enkel’ een accessoire merk. Met onze duurzame en kwalitatieve producten streven we ernaar om een verschil maken. Onder het motto ‘Stick Together’ willen we dat vrouwen elkaar helpen. Zo schenken we per verkochte Hairstick van So-Phi, 1 euro aan een welbepaald goed doel, dat zich focust op het helpen van vrouwen overal ter wereld. Een concreet project van een lokale vrouwenorganisatie die zich inzet om de positie en situatie van vrouwen in de wereld te verbeteren en te versterken, daar willen wij bij So-Phi ons steentje toe bijdragen. Ontdek op onze website welke projecten we dankzij jullie bijdrage kunnen steunen.

So-Phi. So…Perfect

Hoe werkt het?

1: Neem je haar samen in een paardenstaart en draai het op tot je een rolletje krijgt.


2: Draai het rolletje op tot een knotje en steek het haarstokje met de punt naar boven gericht door de bovenste bocht van het knotje; raak de hoofdhuid met de punt van de speld en kantel de speld vervolgens 180° neerwaarts terwijl je ondertussen haar opschept langs de hoofdhuid.


3: Schuif het haarstokje verder door naar beneden en neem zoveel mogelijk haar langs de hoofdhuid mee; duw vervolgens de punt van het haarstokje door de onderste bocht van het knotje waardoor de speld weer zichtbaar wordt.

So-Phi

We zijn meer dan enkel een accessoire merk. Met onze duurzame en kwalitatieve producten willen we een verschil maken. Onder het motto ‘Stick Together’ willen we dat vrouwen elkaar helpen. Zo schenken we per verkochte Hair Stick van So-Phi, 1 euro aan het goede doel. Het goede doel dat we gekozen heben is Zonta. Met hun nationale netwerk steunen ze overal ter wereld lokale projecten.

www.zonta.org

Hun doel is door samenwerking de economische onafhankelijkheid van de vrouw te verwezenlijken door de situatie van vrouwen te verbeteren op wettelijk, politiek, economisch en professioneel vlak, verbetering van gezondheidszorg.


* Door de wereld te sensibiliseren en de vrede te handhaven.

* Door serviceprojecten te steunen die gelijke kansen voor vrouwen promoten.

* Door jonge vrouwen aan te moedigen in hun studie en vorming door het toekennen van studiebeurzen.


Deze leuke haarstokjes zijn ook super handig wanneer je een bad hair day hebt! Zo ziet niemand er wat van!;-) Zoals je ziet zijn er enorm veel haar creaties mogelijk. Het stokje is super stevig en zal niet zomaar breken! Ze zijn er in een hoop verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils.:-)

Je kunt ze bestellen op https://so-phi.com


* Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

7 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
7 reacties

  02.01.2018


  Dat is wel heel erg handig. Ik heb alleen niet zo vaak last van bad hairdays alleen dat ze snel vet worden haha  02.01.2018


  Handig!! Het staat je ook leuk!


  Herma

  02.01.2018


  Oh dat is toch leuk he!!! Jammer dat mijn haar nu kort is!!! Echt een aanrader!!


  Maya

  02.01.2018


  Wat leuk om je haar eens anders op te steken! Ik vind de roze echt geweldig!  02.01.2018


  Oh hier hou ik van! Heel erg leuk!


  Priscilla

  02.01.2018


  Super leuk zeg, knotjes worden veel leuker zo!  02.01.2018


  Handig! Ik had stokjes in mijn haar toen ik ging trouwen.Laat een reactie achter