Nieuwe piercing| Outer Conch piercing - Joyce Elise
27.11.2017

Vandaag vertel ik mijn ervaring met het piercen van mijn Outer Conch piercing. Al een poos twijfelde ik tussen een Rook en Forward Helix piercing. Maar aangezien ik bijna geen plek heb voor een Forward Helix en deze al eens eerder is uitgegroeid, en een rook ook twijfelachtig is qua plaats, ben ik voor de Outer Conch piercing gegaan. In mijn andere oor heb ik al een gewone Conch piercing. Deze deed totaal geen pijn om te laten zetten. Ik krijg altijd super leuke reacties op deze piercing!

De Outer Conch wordt geplaatst door de buitenste oorschelp. Dit is geen fijne plek om te piercen omdat het kraakbeen wat dikker is op deze plek. Gelukkig doet het maar even pijn! En wie wil mooi wil zijn moet pijn lijden…;-)

De eerste nacht kon ik er gewoon op slapen en heb er totaal geen last van gehad. Super fijn als een piercing gewoon meewerkt en niet gaat lopen klieren! Je ziet dit namelijk weleens anders.

Veel mensen zijn bang om hun oren te laten piercen. Dit omdat er best wel een grote naald doorheen wordt gestoken. Het is één (gemene) prik en dan zit hij. Het is natuurlijk wel pijnlijker dan een oorbel laten schieten, maar alsnog valt het mee vind ik!

De genezingstijd voor een Conch piercing is 3 tot 9 maanden net als de meeste kraakbeen piercings!

Verder heb ik nieuwe oorbellen gekocht voor een leuke earparty!

– De 1e, 3e, en 4e oorbellen komen van Eline Rosina

– De 2e Karma Jewelry

– De 5e zijn van Fashionology

P.S: Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

5 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
5 reacties
  Herma

  27.11.2017


  Leuke plaats voor een piercing! Fijn dat je er geen last van hebt als je er op ligt!!! Leuke oorbellen/piercings!


  Maya

  27.11.2017


  Hij is echt heel gaaf! Zelf zou ik het niet durven!  27.11.2017


  Ik vind t prachtig!  28.11.2017


  Superleuk, maar ik hou het op 3 gaatjes! Hihihi…


  Priscilla

  29.11.2017


  Heel gaaf! En je oorbellen vind ik ook erg leuk gematcht. Ben dol op minimalistische oorbelletjesLaat een reactie achter