NIEUW!| Kruidvat Catch & Shine Cold Pressed Soaps  - Joyce Elise
17.11.2017

Catch & Shine maakt beautyshoppen bij Kruidvat pas echt fun! Het gloednieuwe Catch & Shine-schap creëert een een plek voor nog meer trendy goodies. Deze betaalbare producten zijn super leuk om cadeau te geven! Handen wassen wordt een feestje met deze vrolijke en lekker ruikende zepen! Om de 6 weken verschijnen er weer nieuwe producten.

 

Het zijn echt flinke stukken zeep! Elk stuk is 100 gram. De vierkante vorm met de gekleurde bovenkant is erg leuk bedacht! Mijn moeder is dol op zeepjes en ze vindt ze helemaal geweldig!

Zelf hou ik er niet van om mijn handen er mee te wassen omdat ik dit onhygiënisch vind, persoonlijk heb ik liever een handpompje met zeep. Maar ik heb smetvrees, dus naar mij kun je niet kijken!;-)

Je kunt de zepen natuurlijk ook in de badkamer of in het toilet leggen zodat het lekker ruikt. Daar zijn deze zepen zeker geschikt voor! Ook staat het super leuk als je een zeepje op een bordje of leuk schaaltje in de badkamer of toilet legt.

 

Zolang de zepen in de verpakking zitten ruik je niets. Nadat ik ze uit de verpakking had gehaald kwamen de heerlijke frisse geuren mij tegemoet! Je kunt deze zepen ook in je kledingkast leggen zodat je kleding lekker ruikt.

De zepen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende geuren:

– Lavender lust

– Fresh cut

– Season Orange

– Fruity Fruit

– Citrus Blast

De handgemaakte zepen bevatten essentiële oliën, zijn rijk aan shea butter en natuurlijke ingrediënten!

De romige sheabutter hydrateert diep zonder een vettig laagje achter te laten. Het maakt je handen super zacht en ze ruiken daarna mega lekker. Mijn favoriet is Season Orange!

Als cadeau is dit natuurlijk ook geweldig! Leg een paar zeepjes op een leuk schaaltje of in een (rieten)mandje, cellofaan folie er om, een strik er in, tag of kaartje er aan en je hebt een super leuk cadeau om weg te geven!

De Catch & Shine collectie is tijdelijk verkrijgbaar(t/m week 50), dus ren snel naar Kruidvat! De zepen kosten €1,99 per stuk. Op=op!

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. 

5 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
5 reacties
  Herma

  17.11.2017


  Ohhhh wat ruiken deze zeepjes heerlijk!!! Zien er ook kog eens leuk uit… helemaal mijn ding!!!


  Maya

  17.11.2017


  Wat een leuke zeepjes! Je hebt er een prachtig cadeautje van gemaakt, heel leuk!  17.11.2017


  De Fresh cut lijkt me wel lekker!  17.11.2017


  Ik vind ze erg lekker ruiken, heb er ook een aantal!  17.11.2017


  Ik had nog niet van deze collectie gehoord, maar ziet er goed uit!
  Liefs,
  YaraLaat een reactie achter