Lee Stafford - Messed Up Wax & Hair Growth Treatment Mask - review  - Joyce Elise
03.10.2017

Vandaag een review over deze 2 fijne haarproducten van Lee Stafford: Het Hair Growth Treatment & Messed Up Wax! De 2 fuchsia roze potten vallen direct op, echt super leuk! Ook het logo vind ik te gek! Ben altijd fan van dit soort dingen. Geen saaie witte of zwarte fles, pot, verpakking…maar lekker knalroze! Lee Stafford heeft een hoop haarproducten in het assortiment. Lee Stafford is één van de meest invloedrijke Britse hairdesigners! Uitgeroepen tot ‘Men’s British Hairdresser of the Year’ droomde Lee Stafford er van een uniek, origineel en trendy haarverzorgingsmerk te lanceren. Om het perfecte haarverzorgingsmerk te creëren werd ieder element onder de loep genomen.
Het logo van Lee Stafford is geïnspireerd op zijn lievelingskind, de Staffordshire Bull Terriër.
Elk product van Lee Stafford hair care range is het resultaat van toewijding en perfectie. De professionele kwaliteit, de hot pink verpakking en eigenzinnige productnamen maken het werk al jaren succesvol.
De producten van Lee Stafford bieden een oplossing voor elk haarprobleem en geven het kapsel van elke vrouw een ‘fashionable & glamour’ look voor zowel dag en nacht. Lee Stafford groeide uit tot een internationale haarverzorgingsmerk bekroond met vele awards.

Hair Growth Treatment Mask:


Dit haargroei masker is ontzettend fijn. Mijn haren waren na gebruik heel erg zacht. Ook zijn mijn haren erg hard gegroeid, en het valt minder uit! Heb geen andere (haar)producten of pillen gebruikt. Had nooit verwacht dat het zou werken. Maar je kunt het zien aan mijn enorme uitgroei dat mijn haar is gegroeid. Mijn moeder heeft ook erge haaruitval en gaat het masker ook proberen!

Wat leuke weetjes over het Hair Growth Treatment mask:

– Meervoudig bekroond product

– Vermindert haaruitval

– Een behandeling voor een gezonde hoofdhuid en gezond haar

– De verzachte formule reduceert irritatie

– Hydrateert de hoofdhuid zodat er een gezonde basis is voor het haar om te groeien tot haar maximale lengte

-Wist je dat wereldwijd, elke minuut een ‘Hair Growth Treatment’ over de toonbank gaat?! Ik kan het wel begrijpen, het werkt echt! Je had mijn haaruitval moeten zien. Het was zoveel dat ik bang was om kale plekken te krijgen! Na een paar weken zag ik al verschil.
Hoe gebruik je het masker?

Ik gebruik het 2 keer per week voor ik mijn haar ga wassen en laat het haarmasker 5 minuten intrekken. Nadat ik het heb uit heb gespoeld breng ik shampoo aan en na dit te hebben uitgespoeld, breng ik een beetje conditioner aan in de puntjes. Vervolgens spoel ik dit weer na 2 minuten uit. Eigenlijk heb je geen conditioner nodig. Het haar wordt lekker zacht na gebruik van het Hair Growth Treatment masker!

Zoals je ziet is de substantie net als ieder haarmasker. En het heeft een lichtroze kleur. De geur neigt naar een mannelijk parfum. Het is best een zware geur, maar niet vervelend. In een lot zit 200ml. Dus je kunt er best een tijd mee vooruit! Voor onderhoud gebruik je het 1 keer per week.

Het haarmasker kost €11,89 voor 200ml.
Messed Up Wax:


Met deze Messed Up Wax kun je je haar mooi in model brengen. Nooit geen bad hairday meer na gebruik van deze wax!

Sterkte fixerende styling Wax voor een uitdagende uitstraling!

Wat leuke weetjes over de Messed Up Wax:

– Meervoudig bekroond product

– Styled, modelleert , separeert en fixeert het haar

– Fashionable glamour look

– Heerlijk geparfumeerd

– Gefixeerde wilde haardos

– Onthoud dat je altijd kan toevoegen maar niet wegnemenHoe breng je het aan?

Breng een kleine hoeveelheid aan in je handpalmen en wrijf de handpalmen tegen elkaar aan. Breng het krachtig aan over heel het haar, van de wortel tot de haarpunt en weer terug. Het is raadzaam om dit voor de spiegel te doen. De wax kan aangebracht worden op nat haar voor een meer gesepareerde look.
Met de wax kan ik mijn haar goed in model brengen. Ik gebruik dan ook maar een klein erwtje, anders wordt mijn haar mega vet. Heb een hekel aan vet haar en probeer zo min mogelijk mijn haar te wassen. Het duurde meestal 3 a 4 dagen tot het vet was. Nu ik een pony heb moet ik het vaak na 2 dagen al wassen omdat mijn pony mega snel vet wordt.
De Lee Stafford producten zijn onder andere te koop bij: 

– Parfumerie Douglas

– The MakeUpSpot

– Bol.com

–  Geselecteerde Etos winkels


De messed Up Wax kost €7,76 voor 50ml.


*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

5 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
5 reacties
  Herma

  03.10.2017


  Ga dit zeker proberen!! Mijn haar valt mega erg uit ! Zag bij jou dat het idd werkt! Die wax lijkt me ook fijn. Heb nu weer kort haar, dus dat vraagt om wax. Leuk he dat knal roze! Hou daar wrl van.

  Joyce Elise

  04.10.2017

  Jaaaaa, de verpakking is echt zo leuk!💖Ben benieuwd wat het masker bij jouw doet!  03.10.2017


  Ik heb van dit merk ook nog een product liggen. Ik gebruik wax, heerlijk om mijn haar te accentueren!

  Joyce Elise

  04.10.2017

  Zeker bij het kapsel die jij hebt is deze wax enorm fijn! Helemaal Sonja proof haha😇


  Priscilla

  04.10.2017


  Wat fijn dat het werkt! Ik gebruik geen wax omdat ik het geen fijn product vind…Laat een reactie achter