Hema Takkie onesie  - Joyce Elise
04.10.2017

Ik zag op Facebook bij Hema de Takkie onesie voorbij komen en werd hebberig! Die wil ik ook… Dus ben tussen de middag snel naar de Hema gegaan en jawel hoor! Daar hingen er nog een hoop, yayyy! Heb er voor een vriendin ook nog een meegenomen, zij vond hem ook geweldig! Een onesie is zo ontzettend fijn. Ze zitten lekker warm en comfy. 

Mijn moeder las vroeger altijd voor uit het boek van Fiep Westendorp. Was ontzettend dol op Jip & Janneke + hun hondje Takkie. Daarom wilde ik de onesie graag hebben. Zo leuk dat Jip & Janneke + Takkie nog steeds bestaat. Echt jeugdsentiment! De Hema Takkie onesie is lichtgrijs, super zacht, van fleecestof en zit lekker warm! Alleen de mouwen zijn voor lange armen denk ik wel te kort. Maar hier heb ik zelf geen problemen mee omdat ik niet groot ben. Hij zit ontzettend warm. Super nu de wintermaanden eraan komen. Ik gebruik onesies altijd om in te slapen of lekker op de bank ‘s avonds als ik tv kijk.


De onesie heeft een capuchon. Dit vind ik altijd een leuk detail aan onesies omdat niet iedere onesie dit heeft. Ook kan er nog makkelijk een t-shirt of topje onder. Ken mensen die dit fijn vinden. Hij zit ook niet strak, maar gewoon lekker comfy zoals een onesie hoort te zitten! Hij zit beter als de onesies van de Primark vind ik.


Ik vind hem heerlijk. Toen ik thuis kwam heb ik de onesie gelijk aangetrokken. De eerst komende uren trek ik hem niet meer uit! <3 Als ik hem uitrek, pikt mijn hond hem in om op te liggen. Lekker zacht en warm! Had het ook gedaan als ik hond was.

De Takkie onesie kost maar €18, dus ren snel naar Hema want ze gaan hard! Online zijn ze helaas uitverkocht. Ik snap het wel, want wie wil er nou geen onesie met allemaal Takkie’s op?!

12 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
12 reacties
  Herma

  04.10.2017


  Zo leuk he!!!! En lekker warm!! Vind hem echt zo gaaf!!


  Priscilla

  04.10.2017


  Gaaaaaaf! Ik ga morgen ook even langs de Hema!

  Joyce Elise

  05.10.2017

  Leuk!!!🤗  04.10.2017


  Oh dat is wel heel erg leuk hahahaha!  04.10.2017


  Leuke onesie! Ik zou zelf liever de poes van Jip en Janneke op een onesie dragen.

  Joyce Elise

  05.10.2017

  Misschien komt die ook nog wel in de collectie!🤗 Ik stuur je wel een berichtje als ik hem tegenkom!  05.10.2017


  Wat een leukerd. Ik begin er niet aan, want ik pies in mijn box als ik zoiets aan heb en naar de wc moet.  05.10.2017


  Ohhh. Die wil ik oooook.

  Joyce Elise

  05.10.2017

  Leuk he?!😻😻😻  10.10.2017


  Awhhhhh ik vind hem zoo leuk.. Ik heb zelf teckeltjes alleen hij is uitverkocht op de website 🙁 Zo jammer!  12.10.2017


  Haha wat grappig!  21.10.2017


  Wat een leuke onesie! Deze had ik nog niet gezien ergens. Lekker warm en hij staat je ook nog heel erg leuk!Laat een reactie achter