Hema - Cat's  - Joyce Elise
26.07.2017

Hema heeft een leuke cat’s collectie met een hoop items voor catlovers! Ik zag ze staan en moest ze hebben! De collectie bestaat uit: mokken, washitape, sokken, paperclips, een (was)mand, een notitieboekje, etui, pennen, een snoer met kleine kat lampjes , slaapmasker, telefoonhoesje, fleece kleedje en een lamp. Zelf heb ik de katten lamp, het fleece kleedje en het slaapmasker en deze wil ik even showen, want wie wil deze gave cat items nou niet hebben?!;-)Katten lamp:

Deze katten lamp is zo leuk! De lamp zelf is van karton, wees dus voorzichtig! Je moet nog wel even de plasticbolletjes voor de lampjes er in draaien en daarna de draadjes met lampjes er in steken. Ook heb je 2 AA batterijen nodig. Batterijen zijn niet inbegrepen.


Er zit een zwart schuivertje aan zodat je de lamp aan of uit kan zetten. Je kunt eventueel het batterij doosje vast plakken met plakband of tape.


Tadaaa!!! En je poezenlamp is klaar. Ik ga deze lamp niet alleen voor decoratie gebruiken, de lamp staat ook leuk op Instagram foto’s of als achtergrond lamp op een foto! Afmetingen: 20×17,3 x 5 cm. De lamp kost €6.
Slaapmasker:


Ik was al lang op zoek naar een zwart slaapmasker. Heb zelf een super schattige van Hunkemoller, maar het licht komt er nog doorheen en hij is wit. Zwart vind ik gewoon fijn, het is lekker donker en als je nog een beetje mascara op je ogen hebt zie je geen mascaravlekken op het zwarte. Ik doe vaak even een nap en dan wil ik niet al mijn oogmake-up er af halen.


Zoals je ziet zit er een lekkere brede band aan. Het slaapmasker zit lekker comfy en is zacht. Dus ook nog eens fijn voor je gezicht! Wat ik ontzettend cute vind is dat er een roze neusje op zit. Het slaapmasker is 100% polyester. Het masker kost €2.

 
Fleece plaid: 


Dit kleed is lekker van fleece en hij riep mijn naam! Wat een super leuk dekentje. Het dekentje is 150x130cm. Het dekentje kost €6.

Misschien vinden vele van jullie dit kinderachtig, maar ik vind het wel wat hebben en het is mega cute!

Alle items zijn verkrijgbaar bij Hema filialen en online op www.hema.nl wees snel, want de cat items zijn erg geliefd!

 

P.S

Hema, ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie de gave katten telefoonhoesjes ook voor de iPhone 7 plus zouden produceren! Er is een hoop vraag naar. Denk dat Samsung gebruikers ook graag dit hoesje willen hebben! Wij voelen ons een beetje achtergesteld bij de rest. Maak ons blij!:-)

14 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
14 reacties
  Herma

  26.07.2017


  Leuk!!! Ook leuk geprijsd alles!! Voor t geld hoef je het dus niet te laten.Idd jammer dat de telefoonhoesjes er niet zijn voor de iPhone 7 plus!!


  Yvette

  26.07.2017


  Mee eens! Ik wil ze ook voor de plus!! 😄

  Joyce Elise

  26.07.2017

  Jaaaaa! Hopelijk reageert Hema! Enne nogmaals bedankt dat je t hebt meegenomen he!😘  26.07.2017


  oh wauw hier word ik ook hebberig van!! zo cute! <3 vooral dat oogmasker ^^  26.07.2017


  Wat een toffe lamp, en ook niet duur!  26.07.2017


  Hanneke vertelde het mij gisteren, ze wilde kijken naar dat masker maar helaas niet meer verkrijgbaar. Maar ik ga zeker kijken of er nog andere leuke dingen zijn. Goed dat je dit deelde met ons.  26.07.2017


  Deze collectie lijkt wel voor mij gemaakt. Helaas kan ik op de website de mokken niet bekijken. Ik ben namelijk wel nog echt op zoek naar leuke, betaalbare poezenmokken. Ik ga dus zeker eventjes een kijkje nemen bij de HEMA!


  Priscilla

  26.07.2017


  Wat ontzettend leuk! Ik ga morgen na mijn werk even bij Hema snuffelen!  26.07.2017


  Oooooooh supercute! Ik heb niks met huisdieren, tja… allergie! Maar hoop dat de overgang toch nog hulp biedt dat ik een hondje kan kopen.

  Joyce Elise

  02.08.2017

  Ik hoop het ook voor je!😘  26.07.2017


  Oh echt? Wat leuk! Gelijk maar even morgen langs.  27.07.2017


  Ahw die lightbox is super schattig!  27.07.2017


  Ik houd niet van katten, maar deze producten zijn wel heel erg leuk!  27.07.2017


  Wat een heerlijke spulletjes! Ik zou ze zeker kopen!Laat een reactie achter