Help jij mee met Roxanne haar geweldige actie? - Joyce Elise
27.02.2018

Ik vond dat het tijd was om even iemand onder de aandacht te brengen! Roxanne is een vriendin van mij en doet altijd veel voor anderen. En aangezien ik veel connecties heb en mijn blog door veel verschillende mensen wordt bekeken besloot ik om haar verhaal en actie op mijn blog te delen!

Hier het verhaal van Roxanne:

Hi

Ik zal me even voorstellen: ik ben Roxanne Humme – Korsuize, getrouwd en mama van 3 kindjes, waarvan een tweeling van bijna 5 maanden: Aivy & Vayen.

Onze dochters hebben begin van het jaar op de kinderafdeling van het ADRZ gelegen. Ik zag dat er wat behoefte was aan “nieuw” speelgoed voor de baby’s, ik lag daar in feite vaak niks te doen en dacht ik ga wat geld ophalen onder vrienden.

Dit is zo’n grote actie geworden dat ik het nu wat breder aanpak!

Het hele verhaal wat Roxanne op Facebook schreef:

Mijn kleine meisje daar lag je dan in een ziekenhuisbedje.. we liepen veel op de gang zodat je niet alleen daarin zou liggen. Totdat ik de box zag staan. Ja het waren wat oude speeltjes, speeltjes die ik vroeger had maar dat geeft niet. Al zijn er tegenwoordig leukere speeltjes die ook wat educatiever zijn. En toen zag ik die boxmobiel met tay-rips touwtjes en plakband vast gemaakt.. neeee maar ze hadden er nog meer in de box la.. maar allemaal kapot..

Nu wil ik graag wat geld inzamelen zodat ik dat kan overhandigen aan de kinderafdeling.

Zelf spullen kopen is geen optie want ook hun hebben aan bepaalde regels te voldoen.

Wat er van het geld gekocht kan worden? Speeltjes voor in de box, boxmobiel, nieuwe speelkleden, spelletjes, draagzak en nog veel meer!

Want stel je voor dat jouw kind daar komt te liggen, dan zou je het ook prettig vinden dat er leuke speeltjes voor je kind aanwezig zijn.

Dus heb jij iets over voor dit goede doel?

Laten we zorgen dat dit bedrag hoog wordt dus zou je willen helpen? Dit doe je door te doneren en doormiddel van dit bericht te delen, alle donaties zullen bijgehouden worden. Ook bedrijven zijn welkom en zullen eervol genoemd worden!

Je kunt heel simpel geld doneren doormiddel van de link. Alle kleine beetjes helpen en met elk bedrag ben ik blij!

Klik hier om naar de site te gaan om te doneren!

Het bedrag zal ik in Maart overhandigen aan de vrienden van het ADRZ, zodat hun zorgen dat het juiste speelgoed er van gekocht kan worden!

Liefs Roxanne

3 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
3 reacties
  Herma

  27.02.2018


  Super goede actie!!!


  Priscilla

  27.02.2018


  Mooie actie, succes!  27.02.2018


  Succes… liefLaat een reactie achter