Happy New Hair! - Lange bob - Joyce Elise
12.02.2019

Mijn haar groeit als kool en ik irriteerde me er al een poos aan… Constant klitten in mijn haar, vooral als ik mijn haar had gewassen! Het doet niet alleen zeer, het kost ook enorm veel energie om het elke keer uit te borstelen als ik uit bed kom en na het wassen… En die energie heb ik nou net niet.

Ook hing het er maar bij alsof het een plant was die al weken geen water had gehad. Het zat 9 van de 10 keer op een knotje omdat ik net een heksje was met los haar. Dus heb ik een afspraak bij de kapper hier in Goes-Zuid gemaakt bij Haarstudio Goes Zuid. Dit is een kapsalon waar je nog echt klant bent en geen nummer. Ze zijn niet duur, ze weten waar ze mee bezig zijn en er heerst een gezellige sfeer!

Dit was mijn haar voor de knipbeurt:

En dit is mijn haar na de knipbeurt:

We besloten om een lange bob te knippen. Ik had al op Pinterest gekeken, een bord aan gemaakt met wat kapsels en liet mijn kapster zien wat ik ongeveer in gedachten had.

Zoals je ziet is er best een stuk af. Het voelt heerlijk zacht en mijn krullen zitten er ook nog mooi in! Heb dus geen haar producten in mijn haar, het valt van nature al zo. Hier ben ik erg blij mee! Heb al een hoop complimentjes gehad, super leuk!

Tijd voor verandering! Veel mensen vragen of ik er spijt van heb. Nee, mijn haar groeit zo snel dat het binnen 4 maanden weer aan is gegroeid. Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen deze stap durft te zetten. Over het kapsel zelf heb ik lang getwijfeld, maar ben ontzettend blij dat ik het heb gedaan! Mijn haar zit zoveel beter in model.

Het fijne van deze lengte is dat ik het nog gewoon in een knotje of staart kan dragen! Je kunt er een hoop leuke kanten mee op qua haar creaties. Eind van de maand nog een nieuw kleurtje in mijn haar en dan kan ik er weer een poosje tegenaan!

7 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
7 reacties
  Lex Weller

  12.02.2019


  het is fantastisch dat je iets hebt gevonden dat je van een hele boel haar problemen af bent. Ik kan me voorstellen dat je er niet happy van werd dit elke keer zo intensief te verzorgen. Gelukkig is daar nu de oplossing waar je lang baat van zult hebben. Joyce ik wens je nu plezier in de zorg voor je haren een felicitatie waard dunkt me.


  Joyce Elise

  16.02.2019


  Dankjewel Lex! Ben er super blij mee!


  Herma

  12.02.2019


  Ahhhhhhh… nu hoef ik je haar niet meer te kammen als het gewassen is… tjonge dat was een karwei iedere keer! Maar dit nieuwe kapsel is dus veel handiger! staat je erg leuk!


  Joyce Elise

  16.02.2019


  Gelukkig niet, wat was dat idd een karwei en mega irritant! Thnx!😊  12.02.2019


  Staat je echt heel goed meis. Jij hebt echt prachtig haar <3


  Joyce Elise

  16.02.2019


  Ahh, dankjewel voor je lieve reactie!😊  20.02.2019


  Girl, je haar is echt the bomb nu. Het is zooo mooi! Heerlijk hé, zo’n nieuw kapsel? Ik voel me er altijd zoveel beter door!Laat een reactie achter