Gelnagels met tips - nagelmodel - Joyce Elise
06.12.2017

Ik mocht met een vriendin mee zodat ze kon oefenen op mijn nagels. Ze moet voor haar opleiding elke week weer een andere techniek oefenen. Vandaag mocht ze het voor de eerste keer op echte nagels gaan proberen. De opdracht was gelnagels met tips. Gelnagels met tips zijn verstevigend en de gel wordt op de nagels aangebracht. Om de nagels te verlengen wordt er gebruik gemaakt van zogenaamde tips. Gellak is een stroperige substantie die uithard onder UV- licht.

Mijn natuurlijke nagels zijn een drama. Ze scheuren/breken snel doordat ze erg broos zijn. Ik draag altijd nagellak omdat het dan toch nog iets steviger is. Op de foto hieronder zijn mijn nagels netjes in model gevijld:

Ik heb vrij kleine nagels, vooral mijn pink nagels zijn erg mini en kort. Dit maakt het voor een nagelstylist erg lastig om de tips aan te brengen. Maar het is gelukt!

Wanneer je gelnagels laat zetten worden je nagels eerst schoongemaakt. Diverse flesjes kwamen er aan te pas. Er mogen natuurlijk geen bacteriën tussen komen. Nadat je nagels worden bijgevijld worden de tips gepast en op maat geknipt. Deze worden erop geplakt, aangedrukt en daarna worden je nagels vetvrij gemaakt zodat de gel goed kan hechten.

Ze beginnen altijd met een basislaag en er vervolgens komen er nog 2 lagen overheen. Indien je een kleurtje wil kan hier natuurlijk ook voor worden gekozen! Als laatste komt er een blanke toplaag overheen zodat je nagels mooi glanzen. De lagen worden tussendoor uitgehard onder een UV- lamp.

Het resultaat mag er zijn! Voor de eerste keer is het super goed gelukt! We hebben voor een mooie nude/lever kleur gekozen. De kleur neigt naar roze en dan weer naar paars, afhankelijk van het licht. Op mijn de nagels van mijn ringvingers hebben we een grijze glitter aangebracht.

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Rietje

  06.12.2017


  Gaaf Joyce. Mooie blog geschreven 👍🏻


  Herma

  06.12.2017


  Netjes gedaan! En dat voor een eerste x… super hoor!jullie kennende zal het wel dolle pret geweest zijn😁😁😁😁😁


  Maya

  06.12.2017


  Wauw, erg mooi gedaan voor een eerste keer! Jammer dat het zo duur is. Ik trakteer mijzelf eens per jaar op mooie nagels:)


  Priscilla

  06.12.2017


  Ik las het al op Facebook! Was erg benieuwd naar het resultaat. Het ziet er keurig uit zeg!  06.12.2017


  VOor de eerste keer vind ik echt heel erg mooi hoor!  09.12.2017


  Ze zijn heel mooi geworden!Laat een reactie achter