Fidget Spinner + winactie! - Joyce Elise
18.05.2017

De nieuwste rage momenteel: de Fidget Spinner. Deze simpele hebbedingetjes zijn ontzettend populair. Niet alleen onder kinderen, want ook volwassenen kunnen er uren mee zoet zijn. Ik heb er een getest en ook geef ik er 1 weg! 


Wat is een Fidget Spinner? 

Fidget Spinners zijn kleine gadgets met een lager in het midden. Om die lager zitten een soort wieken. Doordat de wieken perfect gebalanceerd zijn kan een Spinner ontzettend lang door blijven draaien rondom de lager. Dan hebben we het echt dus over minuten lang. Dat heeft een haast therapeutisch effect.De Fidget Spinners helpen mensen met ADHD, ADD, autisme en stress. En het is gewoon een leuk speeltje.  Verslavend is het in ieder geval! Je hoeft enkel een wiek een duwtje te geven.


Zelf heb ik er natuurlijk ook een getest. In het begin snapte ik niet waarom mensen de Fidget Spinner zo geweldig vinden. Maar je raakt verslaafd om aan de spinner te draaien. Ook kun je er verschillende kunstjes mee doen.

Op scholen zijn ze enorm populair! Ze zijn in de winkels bijna niet aan te slepen. De winkels doen hun best om aan een grote voorraad Fidget Spinners te komen, maar helaas zijn ze niet overal meer op voorraad! Er zijn verschillende kleuren plastic & metalen spinners te koop, met of zonder led lampjes.


Ik geef er een weg op mijn Facebookpagina. De voorwaarden zie je daar. Je gaat direct naar de winactie als je op deze link klikt: Joyce Elise

5 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
5 reacties
  Herma

  18.05.2017


  Leuk!!!!!  19.05.2017


  Ik ben denk ik te oud! Serieus… ik heb vorige week pas vernomen wat dit is!


  Jolein koolske

  21.05.2017


  Ik waag dolgraag een kansje want ik hoor en zie niks anders op het schoolplein van mijn oudste dochter . Ik ga heeeeeel hard duimen voor haar zodat ze heel ruig mee kan doen whahahah 🤣 Ik heb meegedaan via Facebook 🙂  21.05.2017


  Ik heb er nu ook 1 gekocht en ik had nooit gedacht dat ik dit zo leuk zou vinden 😅


  Priscilla

  23.05.2017


  Hier thuis hebben ze er ook allemaal een!Laat een reactie achter