Even een update en Kerst 2017 - Plog - Joyce Elise
29.12.2017

It’s the most wonderful time of the year!Vorig jaar met kerst maakte ik een plog. Een foto blog artikel. Dit jaar besloot ik het weer te doen en kun je zien hoe mijn kerstdagen waren en geef ik een update waarom er weinig artikelen online komen.

Helaas hebben we dit jaar geen kerstboom bij ons thuis. Het is ontzettend veel werk om hem op te tuigen, wij hebben een hele grote boom en het ziet er elk jaar weer prachtig uit. Maar mijn moeder en ik zijn allebei chronisch ziek en hebben er geen puf voor! En het geeft altijd zoveel troep ondanks dat hij nep is. We hebben natuurlijk wel in de huiskamer wat kerst decoratie neergezet zodat we toch nog een kerstsfeer in huis hebben! We maakten nog even 2 leuke foto’s op Snapchat:Op kerstavond kwam een vriendin mijn haren verven! Na een halfjaar niet verven had ik best wat uitgroei en dan ook nog eens die stomme grijze haren… Even een make-up loze selfie… Lekker charmant!;-) Op de foto kun je de kleuren helaas niet goed zien. Heb mijn haar in een andere kleur laten verven en er zitten highlights doorheen. Was zo blij dat ze tijd maakte op kerstavond om mijn haren te doen. Ze heeft ook nog een Olaplex behandeling gedaan en nu zijn mijn haren super zacht en het glanst heel mooi!:-) Dit letterbord komt van Hema. Ik vind het ontzettend leuk om te spelen met (gekke) teksten en quotes. Heb inmiddels een hoop verschillende kleuren letters & tekens zodat ik kan variëren.

Ik kocht vorige week een super leuke kerstrui voor Kayla bij de Hema! We hebben hem direct bij haar aan gedaan en ze heeft hem sindsdien niet meer uitgetrokken en is er ontzettend blij mee! Zo schattig om te zien.

Kreeg van By Bird deze super leuke kaart met nog wat andere leuke kerstkaarten. Hierover scheef ik een paar weken terug. Klik hier voor het artikel. Ze heeft een webshop met super leuke kaarten en andere spulletjes voor o.a swaps, stationery etc.

Het kerstdiner 1e kerstdag: Mijn moeder maakte en lekkere salade met een hoop verschillende dingen in. Voor ieder wat wils!

Gebakken kalkoen.

Rollade. Dit vind ik altijd heerlijk!

Gebakken rode krieltjes.

En als toetje deze leuke moose! Is hij niet schattig?! 🙂 Helaas heb ik maar een paar hapjes kunnen eten van het kerstdiner. Ik heb ontzettend veel maagpijn en verder ook mega buikpijn. En door mijn maagverlamming zit ik snel vol. Dus het was niet echt fijn!

Edgar Cooper blikvoer.

Kayla kreeg een super leuk cadeautje van Edgar Cooper. Ze vond het super lekker!

Ondertussen moesten er ook blogfoto’s worden gemaakt voor het artikel over het Edgar & Cooper blikvoer.

En aanvallen maar! Ze heeft heerlijk ervan gegeten ondanks dat ze een moeilijke eter is! Ze heeft liever mensen eten, dat is veeeeel lekkerder!;-)

Na het eten zaten we gezellig op de bank en een uur later ben ik gaan slapen. De kerstfilms waren ook niet echt geweldig dit jaar. De meeste hebben wij al 100 keer gezien…;-)

Mijn chronische vermoeidheid is de laatste maanden mega aanwezig. Baal hier soms best van als je andere mensen leuke dingen ziet doen met familie en vrienden tijdens kerst. Helaas is het niet anders en moet je er gewoon mee dealen. Eerste kerstdag vloog voorbij!

Mijn kerstlook 2e kerstdag: Ik trok een hemdje aan van EDC, deze is al van 8 of 9 jaar geleden. Kocht ik toen ook voor kerst! Maar het ziet er nog super mooi uit en gebruik dit hemdje alleen voor speciale gelegenheden!;-)

Fullface in de make-up! Tis maar goed dat niemand ziet hoe beroerd ik mij hier voelde… Ben een uur na het maken van deze foto’s naar bed gegaan omdat ik het niet meer trok.

Zoals ik hierboven al vermeldde: het gaat helaas niet zo goed met mijn gezondheid. Vandaar dat er weinig artikelen online komen en ik minder actief op social media ben. Baal er echt van, het liefst zou ik elke dag een artikel online willen hebben!

Verder slaap ik bijna heel de dag en ’s nachts lig ik altijd wakker van de pijn en misselijkheid. Daarom typ ik mijn artikelen meestal ’s nachts en als ik mij even goed voel maak ik direct foto’s, zodat ik ze alleen nog hoef te bewerken en de artikelen in kan plannen.

Kerstcadeau

Ik vergeet bijna iets! Heb mezelf een super kerstcadeau gegeven: de Nintendo Switch, yayyy! Wou al heel lang de Nintendo Switch, maar helaas is hij niet goedkoop! Heb er 2 spelletjes bij gekocht: Mariokart 8 Deluxe & Splatoon 2. Ben er inmiddels aan verslaafd en er staan nog een hoop verschillende spelletjes op mijn wishlist. Er komt uiteraard ook een artikel over op mijn blog!

Ook kocht ik nog een super mooi horloge van Oozoo!

Deze komt uiteraard ook op mijn blog! Ik was opslag verliefd! Het horloge heeft een prachtige taupe kleurige band en een grote kast. Hier hou ik enorm van!

Perspakketjes.

Verder ben ik druk geweest met artikelen schrijven en blogfoto’s maken. Had super leuke perspakketjes gehad en ben sommige dingen druk aan het uittesten! Er komen dus nog genoeg artikelen aan de komende tijd.:-)

Dit was weer even een update. Mijn kerst was dus niet echt bijzonder! Hebben jullie een leuke kerst gehad?

5 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
5 reacties

  29.12.2017


  Wat rot dat je je niet goed voelt! Ik hoop voor je dat het nieuwe jaar beter wordt!


  Herma

  29.12.2017


  Ondanks dat je je zo beroerd voelde, hebben we toch nog wel gezellige momenten gehad gelukkig!! Hoop dat t volgend jaar beter gaat!!😘


  Maya

  30.12.2017


  Wat vervelend dat het nog steeds zo slecht gaat! Ik wens je alle goeds voor 2018! X


  Priscilla

  02.01.2018


  Ik hoop dat 2018 een beter jaar voor je wordt!  02.01.2018


  Kom maar op met je artikelen! Leuk leuk leuk!Laat een reactie achter