Even bijkletsen! - Joyce Elise
26.06.2018

Het is al een poosje stil op mijn blog! Maar achter de schermen ben ik druk bezig geweest! Mijn blog bestaat namelijk 4 jaar en ik ben bezig met een leuke winactie voor jullie!:-) Ook gaat het lichamelijk best wel slecht. Slaap heel veel, ben constant kots en kots misselijk en had totaal geen puf voor visite, leuke dingen doen en bloggen…

Heb een paar (hart en bloed)onderzoeken gehad bij de huisarts en in het ziekenhuis. Mijn hart slaat sneller, heb last van heftige hartkloppingen. Dit heeft een oorzaak, maar wat?! Ga maar zoeken! Ze denken dat mijn maag/darm probleem de oorzaak is. Dus ik moet nu naar een maag/darm/lever arts. Maar ben zo blij dat er niks ernstigs met mijn hart aan de hand is!

(Bij Wehkamp kocht ik deze super leuke slippers! Er komt nog een (outfit)artikel over binnenkort!)

Verder heb ik super leuke pakketjes ontvangen en ben ik nog bezig geweest met producten uitzoeken waar ik over wil schrijven. Zoals je ziet heb ik een doos vol! Dus ik zal mij de komende tijd niet vervelen.

Morgen ga ik weer aan de slag voor samenwerkingen en artikelen die ik al getypt had vorige week. Moet van sommige artikelen alleen nog de foto’s bijvoegen en dan kunnen ze worden ingepland!

Ook kocht ik mijn laatste spulletjes op AliExpress voor een AliExpress shoplog artikel. Hoe leuk is deze bril voor huisdieren?!

Ze rockt hem wel he?! Kayla Lennon… haha.

Voor vaderdag kocht ik een super leuke koptelefoon. Mijn vader is 8 jaar geleden overleden, maar op vaderdag geef ik mijn moeder een cadeautje omdat ze vader en moeder in een is!

Hijs zooooo leuk! Heb hem ook voor mezelf gekocht. De koptelefoon gaat 10uur mee en dan laadt je hem op. Als de batterij leeg is kun je verder luisteren via je telefoon. Er zit namelijk ook een snoertje bijgeleverd! Handig he?!

Ik ving dit kleine schatje in de keuken. Zie die tandjes, brrrr!

Op Twitter won ik deze super leuke lip juicers en een concealer bij The Body Shop. Ben er zo blij mee! Mijn lippen zijn met dit weer echt een ramp.

‘S nachts slaap ik slecht, dus dan ga ik maar wat spelletjes op mijn Nintendo Switch doen. Mariokart is ontzettend leuk en verslavend.

Hoe gaaf is deze kart?! Helaas geen unicorns, maar we kunnen er mee door!;-) Er zijn weer een hoop nieuwe spellen uit voor de Switch, dus binnenkort weer eens ff een nieuw spel halen! Mijn favorieten zijn Pinball & Mariokart. Lekker oldskool!

Vandaag kwam het Linda meiden zomerboek binnen! Ben benieuwd of het een leuk zomerboek is, dus ik ga vanavond even me-time doen met dit boek en een lekker maskertje! Maar eerst ff een dutje doen!

Kayla heeft er het maar druk mee nu de zon zo lekker schijnt! Ze gaat voor de zonnestralen liggen in de woonkamer. En als er stofjes vliegen moet je die natuurlijk ff vangen…. Gek beest!

Hoe was jullie week?:-)

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Herma

  26.06.2018


  Hoop dat je een goede m/d/l arts treft!! De cardioloog was super!!
  Ohhhhh Kayla met dat brilletje… lachen joh!
  Leuk hoor het Linda meiden zomerboek!  27.06.2018


  Liefde voor je hond, wat een heerlijk beest is het!

  Mijn week was druk en erg wisselend. Gelukkig is de koorts na een lange tijd gezakt en begin ik me iets beter te voelen (op vermoeidheid na dan).

  Hoop echt voor je dat de mdl arts iets voor je kan doen. Niet bij laten zitten hoor!

  Joyce Elise

  27.06.2018

  Wat fijn dat de koorts is gezakt en je je weer wat beterder voelt! Zoiets is echt niet leuk, zeker als t ook nog eens lekker weer is… Ik hoop het ook, maar ja de vorige keren moest ik het ook aanhoren dat er niks aan te doen is… Dus ik vrees t ergste, maar we zullen het zien!


  Priscilla

  27.06.2018


  Ik hoop voor je dat ze er wat aan kunnen doen! Sterkte ermee! Je hondje is zooo schattig met dat zonnebrilletje😍 Zo lief dat ze het toelaat!


  Sabrina

  28.06.2018


  Wat vervelend dat je je nog zo slecht voelt 😥
  Wat een toffe koptelefoon, lief dat je dat voor jouw moeder doet op vaderdag!  29.06.2018


  Wat een schatje! Dat brilletje!
  Ik hoop dat er straks schot in de roos zit…Laat een reactie achter