Estée Lauder Companies | Breast Cancer Awareness Month - Joyce Elise
04.10.2018

Oktober, borstkankermaand, is weer gestart.
Estée Lauder Companies zet zich al meer dan 26 jaar in om borstkanker te stoppen.

Seconden tellen.

Elke 19 seconden, waar ook ter wereld krijgt iemand de diagnose borstkanker.
 

Het is tijd om actie te ondernemen en borstkanker te stoppen!
 

Ik denk dat iedereen wel iemand in zijn of haar omgeving kent die borstkanker heeft of heeft gehad. Ook ik ken mensen in mijn omgeving die het hebben of hebben gehad. Waaronder mijn oma en tante.

Het is een ziekte waar één op de zeven Nederlandse vrouwen mee te maken krijgt.

Vorig jaar kregen 17.599 patiënten de diagnose borstkanker. Naar verwachting stijgt dit aantal naar meer dan 22.000 in 2020. Jaarlijks komen zo’n drieduizend patiënten te overlijden door de ziekte.

Ook dit jaar doet Estée Lauder Companies weer mee aan de missie om een wereld zonder borstkanker te creëren. Aveda, Estée Lauder, Clinique en Glamglow zijn dit jaar de merken die in Nederland meewerken om geld in te zamelen voor de ‘Breast Cancer Research Foundation. Bekijk hieronder de producten voor dit jaar:

Aveda Hand Relief Moisturizing Creme with Calming Shampure-aroma.
Een Aveda Hand Relief vochtinbrengende crèmekleurige gelimiteerde versie in een roze tube heeft kalmerende Shampure-aroma’s met 25 pure bloemen- en plantenessenties. Intens vocht helpt om ernstig droge handen te kalmeren. Andiroba-olie en andere planthydrators helpen de huid voeden met gehydrateerde, merkbaar zachter handen.
Grootte: 150 ml
Advies verkoopprijs: € 33,50

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+
Elk jaar biedt Clinique een speciale fles met beperkte oplage van de Dramatically Different Moisturizing Lotion+, die de hele dag door hydratatie combineert met ingrediënten die de huid versterken, om de huid er langer jonger uit te laten uitzien. Helpt ook om de eigen vochtbarrière van de huid te versterken, zodat er meer vocht binnen blijft. De limited-edition versie van Dramique Different Moisturizing Lotion + van Clinique is versierd met een Clinique-sleutelhanger met vijf charms, waaronder Pink Ribbon.
Grootte: 200 ml
Adviesverkoopprijs: € 54,50

Lauder Limited-Edition Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II with Pink Ribbon Keychain.
Estée Lauder’s#1 repair serum, Advanced Night Repair, is voor elke vrouw, elke nacht. Door te helpen de kracht van de natuurlijke nachtelijke vernieuwing van de huid te maximaliseren, onthult Advanced Night Repair een gladde, stralende, jonger uitziende huid. Deze limited-edition Advanced Night Repair wordt geleverd met een sleutelhanger met roze faux lederen kwastjes die de kracht van de drager voor het bewustzijn van borstkanker onderstrepen.
Grootte: 50 ml
Advies verkoopprijs: € 123

Estee Lauder Powerful Pink Color Collection.

Toon je zelfvertrouwen met een volle lippen en glinsterende ogen. Creëer meerdere looks met deze unieke make-upcollectie.
Advies verkoopprijs: € 55

Glamglow Bubblesheet Oxygenating Deep Cleanse Mask.
De eerste zuurstofhoudende diepreinigingsmasker van Glamglow werkt om in slechts drie minuten een diepgezuiverde huid met gloed bloot te leggen. Na aanbrenging activeert dit velgenmasker met bamboe en houtskool een tintelende 3D bubbelervaring die make-up onmiddellijk stimuleert, ontgift en verwijdert. Gebruik één keer per week of indien nodig.
Grootte: 1 masker
Advies verkoopprijs €8,90

Voor elke aankoop van een van deze producten, doet Estée Lauder een donatie:

 • Naam van goede doel: Breast Cancer Research Foundation® 
 • Donatie per aankoop: 100% van de advies verkoopprijs 
 • Start- en einddata: September 2018–June 2019

3 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
3 reacties
  Herma

  04.10.2018


  Lijken me super fijne producten! Wat goed dat jullie de Breast Cancer Research Foundation steunen!!!


  Emma

  06.10.2018


  Goed dat je hier aandacht aan besteedt! Er gaan nog steeds veel te veel mensen aan dood!  06.10.2018


  Wat een prachtige producten en ook nog eens voor het goede doel.Laat een reactie achter