Essence Coast 'n Chill velvet Matt liquid lipsticks - Limited Editions!  - Joyce Elise
21.09.2017

Ben dol op de limited editions van Essence! Zag deze 2 velvet matt liquid lipsticks uit de Essence Coast ’n Chill lijn en heb ze direct in mijn mandje gegooid! In het Kruidvat filiaal lagen er nog best wel wat. Meestal zijn de limited editions binnen een dag weg. Dus was erg blij dat ik deze heb kunnen scoren!In deze limited lijn zitten 2 velvet matt liquid lipsticks met prachtige herfsttinten:

Nr 01: Smooth & move
Nr 02: Smooth & groove 


Beide kleuren zijn enorm mooi! Zeker ook voor een dagelijkse look. Voor ik een matte liquid lipstick op doe, breng ik altijd een laagje lippenbalsem aan. Dit voorkomt velletjes en droge lippen. Door de fijne applicator kun je de kleuren erg nauwkeurig aanbrengen! Zelf breng ik altijd 2 lagen op. Maar ze volstaan ook met 1 laagje!

Smooth & Move is een geweldige nude, bruinige kleur die een tikkeltje naar oranje neigt. Dit is een nude kleur die ik nog niet heb!


Smooth & groove is een mauve, paarse kleur die ook erg mooi is!

De swatches zijn ook super! Ze zijn enorm gepigmenteerd zoals je ziet en voelen romig aan.   Binnen een paar minuten nadat je ze hebt aangebracht drogen ze matt op.


De velvet matt liquid lipsticks blijven zo’n 3  a 4 uur zitten. Ze overleven een drankje, maar na een maaltijd zijn ze helemaal verdwenen.

Ik ben enorm fan van deze geweldige liquid lipsticks en ben blij dat ik ze aan mijn make-up stash heb toe kunnen voegen! Draag vaak matte (liquid) lipsticks en ze doen mij ook wel een beetje denken aan de NYX Soft Matte lipcreams, maar deze van Essence vind ik fijner!
De Velvet Matt Liquid Lipstick kosten € 2,59 per stuk en zijn te koop bij Kruidvat & Trekpleister. Wees er snel bij, want op = op!

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Herma

  21.09.2017


  Ohhhh prachtige kleuren!! Voor t geld hoef je het niet te laten.


  Maya

  22.09.2017


  wat een prachtige herfstkleuren! Ze staan je allebei erg goed.  22.09.2017


  Ik vind smooth en groove een mooie kleur  22.09.2017


  Staan beide erg goed! En nog steeds blij met je pony?

  Joyce Elise

  22.09.2017

  Thnx🤗 Ja, al zat mijn pony op deze foto’s nogal raar…😂🙈 Moet even de tijd nemen om hem goed te stijlen!


  Priscilla

  24.09.2017


  Ik vind de paars achtige erg mooi bij je staan, de andere maakt je wat fletser …Laat een reactie achter