Eindelijk een betere nachtrust en meer energie? - Joyce Elise
30.04.2019

Eindelijk een betere nachtrust en meer energie? Ik kreeg van Viata de Phytosun verstuiver  met Phytosun Complex slaap olie en Vitafytea More Energy booster opgestuurd om te testen. Was enorm benieuwd hoe dit mij zou bevallen aangezien ik slecht slaap en weinig energie heb!

 • Essentiële olie van zoete sinaasappel en een rustgevende, houtachtige toets van Ceder die zorgen voor een heerlijke nachtrust.

Vitafytea More Energy booster

Poederstick 60 stuks

Voedingssupplement op basis van vitamines, ginseng en guarana, in de vorm van poedersticks. Geeft een boost bij fysieke en mentale vermoeidheid.

Guarana is rijk aan cafeïne en verbetert de concentratie. Guarana helpt bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid.

Ginseng werkt opwekkend en helpt bij het bestrijden van vermoeidheid en verhoogt de alertheid.

5 vitaminen: Vitamine C, B2 en B5 dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Vitamine B1 en C dragen bij tot een normaal werkend energiemetabolisme.

(Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen)

Het smaakt naar sinaasappel, er zit geen vieze smaak aan!

Je maakt het zakje open en giet het achterover in je mond. Werkt super makkelijk! Ze passen in iedere tas en portemonnee.

Het werkt echt!

Je merkt na een paar minuten dat het werkt! Je voelt je opgewekt en minder sloom! De vermoeidheid voel je na 30-45 minuten wegtrekken.

Neem dit NIET voor je gaat slapen, ik spreek uit ervaring!;-) Om 6uur ’s nachts was ik nog klaar wakker!

Ze zijn natuurlijk super handig om een nachtje door te halen. Je blijft gegarandeerd wakker! Het beste blijft om ze overdag in te nemen. De vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon, yayy!

 Phytosun verstuiver Pietra:

Verstuiver, lamp en woonaccessoire

De verstuiver ziet er super mooi uit en lijkt op een marmer lamp. Marmer is enorm populair in het interieur en zeker als accessoire! Zet hem op je sidetable en je hebt een prachtig pronkstuk in je interieur. Je kunt hem natuurlijk ook in je slaapkamer zetten!

In de verstuiver zit een led verlichting, wat deze verandert geleidelijk van kleur. Je kunt ook kiezen in welke kleuren je de led verlichting laat branden. Wat ook erg fijn is, is dat de lamp is afzonderlijk te gebruiken van de verstuiver, erg handig!

Het ruikt enorm lekker en je hebt het gevoel alsof je in een hammam/Spa/wellness centrum terecht bent gekomen!

Phytosun onderzoekt al 25 jaar essentiële en plantaardige oliën. Hierdoor kwamen ze in contact met aromatherapeuten en selecteren ze zo de meest kwalitatieve planten om het puurste en actiefste bestanddeel eruit te halen. Nu vragen jullie je vast wel af waarom zo’n lucht verstuiver nodig is. Wel… tijdens de wintermaanden worden alle kamers goed verwarmd, gaan ramen niet meer open… dus ontstaat er erg droge lucht. Die droge lucht veroorzaakt kwaaltjes:

Ziek zijn – Dit heeft het gevolg dat je in de winter rondloopt met een snotneus, kriebel in de keel, keelpijn, slijmvliesirritaties… enzovoort. Ik las zelfs dat hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieproblemen ontstaan door droge lucht.

Huid – Droge huid zorgt dat zweet (dus de huid) sneller uitdroogt, lippen barsten, koortsblaasjes ontstaan…

Planten – Planten hebben baat bij een vochtige omgeving. 

Vloer – Personen met houten vloeren en meubels weten dat hout krimpt, scheurt of barst wanneer de lucht te droog is.

Essentiële oliën – Deze heeft niet meteen te maken met de luchtvochtigheid, maar heeft toch een directe impact door het toestel. Essentiële oliën zijn 100% natuurlijke vloeistoffen die een aangename geur zorgen en kwaaltjes en/of pijn kunnen oplossen!

Het werkt heel simpel, je giet voldoende water in de verstuiver, doet er maximaal 10 druppels essentiële olie in en kiest het programma wat bij je past op dat moment.

 1. Constante verneveling
 2. Verneveling voor 1 uur
 3. Cyclische verneveling: 30 seconden aan, 30 seconden uit, 2 uur lang

Gebruiksaanwijzing:
1. Plaats de verstuiver op een plat en stabiel oppervlak, verwijderd van de rand.
2. Verwijder het buitenste en het binnenste deksel van de verstuiver.
3. Giet mineraal water (fles- of kraanwater) in het reservoir zonder overschrijding van het aangeduide maximumniveau (200 ml).
4. Voeg vervolgens enkele druppels essentiële oliën (3 tot 10 druppels) toe.
5. Plaats eerst het binnenste deksel en vervolgens het buitenste deksel terug op de verstuiver.
6. Steek de stekker van de adapter in de DC-aansluiting aan de onderkant van de verstuiver.
7. Sluit het apparaat aan op een stopcontact.

Als ik de verstuiver niet gebruik (bijvoorbeeld als ik niet thuis ben), doe ik een paar druppels voor het slapen gaan op mijn kussen. Zo kan ik toch nog heerlijk ontspannen in slaap vallen!

 • De Phytosun Complex slaap olie kost €12,99 voor 30ml 
 • Vitafytea More Energy booster Poederstick 60 stuks €26,99.

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties
  Herma

  01.05.2019


  Ohhhh wat super allebei!!!
  Heb ook de poeder stick gebruikt. Voelde wel meer energie. Had er geen last van dat ik niet kon slapen hahahaha… maar ik kan ook rustig koffie drinken voor ik naar bed ga. Lees een paar hoofdstukken en val in coma😂😂
  Naar die olie ben ik heel erg benieuwd!


  Lex Weller

  01.05.2019


  Als je er baat bij hebt is het altijd de moeite waard het te gebruiken. Ik vind dat de kosten goed in de hand zijn te houden en de aanschafprijs is acceptabel.Laat een reactie achter