Edgard & Cooper - Een heerlijke kerstmaal voor viervoeters! - Joyce Elise
26.12.2017

Het hippe hondenvoermerk Edgard & Cooper kennen jullie misschien wel. Ze hebben een heerlijke feestmaaltijd voor viervoeters gelanceerd! Wat een geweldig kerstcadeau voor Kayla! De feestmaaltijd bevat: wild, spruitjes, spek en appel. Mijn hond is een moeilijke eter, maar blikvoer gaat er vaak wel in. Toen ik een pakketje met de Edgard & Cooper honden blikvoer kreeg werd ze helemaal wild! Ze bleef maar aan de verpakking snuffelen. Eindelijk is het kerst en mag ik haar verrassen met het Edgard & Cooper Festive Game hondenvoer.

Koop jij tijdens de feestdagen een cadeau voor je huisdier? Dan ben je niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat meer dan twee derde van de baasjes hun hond verwent met een cadeau voor kerst. In aanloop naar de naderende feestdagen kun je je viervoeter trakteren met extra feestelijke én gezonde (natte) voeding. Edgard & Cooper bedacht immers een ‘Christmas-inspired’ hondenmaaltijd met heerlijk vlees van wild, echte Brusselse spruitjes, fijne stukjes spek en appel. Niet alleen een culinair festijn voor je trouwste vriend, maar ook gewoon leuk, want de producten kregen voor de gelegenheid een heuse kerstverpakking.

Leuke weetjes over Edgard & Cooper:Het Belgische bedrijf Edgard & Cooper ontwikkelt de eerste hondenbrokken ter wereld gemaakt met 100% vers vlees. Deze zijn ongelooflijk voedzaam en goed verteerbaar, en bovenal: honden zijn er dol op. Het verhaal van Edgard & Cooper leest als een sprookje. Vier jaar geleden werd Edgard, de hond van Koen, ziek van zijn hondenvoeding. Koens beste vriend Louis klaagde op zijn beurt dat ook hij nooit gezond hondenvoer voor Cooper vond. De twee vrienden beten zich vast in de wereld van het hondenvoer en werden niet blij van wat ze daar ontdekten: vleesmeel, kunstmatige smaakstoffen, … Dat kon beter. Samen werkten ze gezonde recepten uit, met échte ingrediënten. Allemaal kraakvers en met 100% pure ingrediënten. Edgard & Cooper was geboren! Vier jaar later kan je ook in 10 landen buiten België het voer van Edgard & Cooper in de winkelrekken vinden. En trouwens, Edgard & Cooper bestaan écht, en lopen gewoon rond op kantoor in Harelbeke. Nog een leuk weetje: 10% van de winst gaat naar goede doelen die zich bezig houden met dieren.

Kayla heeft haar kerst outfit aangetrokken en is klaar om aan te schuiven! Je ziet haar denken: ‘Kom maar op met dat feestmaal!’

De verpakking van het blikvoer ziet er super leuk uit en is in een feestelijk rood jasje gestoken. Op het blik en het kuipje schitteren Edgard & Cooper. Verder is het super leuk versierd met een rendier, sneeuwkristallen, sneeuwvlokken en kerstballen. Altijd leuk als een bedrijf met hondenvoer hier aandacht aan besteed! Het is limited edition dus wees er snel bij als je ook nog een paar blikjes in wil slaan voor jouw viervoeter!

Wist je dat ze ook aan het milieu denken bij Edgard & Cooper?

Om hun ecologische pootafdruk zo klein mogelijk te houden bestaat de verpakking uit 100% recyclebaar materiaal. Zo zit de natte voeding in recyclebare aluminium blikjes en kuipjes en zijn de zakken voor de brokjes gemaakt van 100% composteerbare én afbreekbare materialen. De tekst en tekeningen op de verpakkingen worden gedrukt met inkt op waterbasis zonder chemische stoffen. Het mag duidelijk zijn, Edgard & Cooper geven om het milieu!

Ik was enorm benieuwd wat ze er van zou vinden! Kayla kon niet wachten om aan te vallen. Blikvoer is toch wel een grote favoriet!

Het is super makkelijk klein te prakken en er komt geen olie of vet uit! Kayla vond de kerstmaal van Edgard & Cooper heerlijk en is daarna op de bank gaan liggen om uit te buiken. Het blikvoer was dus erg geslaagd!

Het recept, wat zit er in?

Ook voor dit recept maakt Edgard & Cooper uitsluitend gebruik van 100% pure ingrediënten. Alles moet namelijk traceer en vertrouwbaar zijn. Voor hun hondenbrokjes gebruikt Edgard & Cooper alleen vers vlees dat niet werd bewerkt, gedroogd of ingevroren. Daaraan voegen ze gezonde en voedzame ingrediënten toe zoals groenten, fruit, bessen en kruiden. Om al het goede van die gezonde ingrediënten te behouden, wordt alles traag, op lage temperatuur en in kleine hoeveelheden klaargemaakt. Zo blijven de smaak en de gezonde voedingsstoffen bewaard. Belangrijk is dat er op geen enkel moment vleesmeel aan de recepten wordt toegevoegd! Het kerstmaal is een recept van vlees van wild met Brusselse spruitjes, speel en appel.

Mijn hond heeft best wel een gevoelige maag en darmen. Dit zie je vaker bij kleine hondjes. Na het eten van deze heerlijke Edgard & Cooper kerstmaal (recept van vlees van wild met Brusselse spruitjes, speel en appel) heeft ze geen last gehad!

De adviesverkoopprijs is:

– Blik (400 gram) €2,79.

– Kuipje (100 gram) €1,39.

De blikjes en kuipjes zijn te koop bij de dierenwinkel en online.

* Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.

4 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
4 reacties
  Herma

  26.12.2017


  Ik denk dat dit wel heel erg goed voer is!Kayla was er heel nieuwsgierig naar haha en dat is niet altijd het geval bij voer! Fijn dat ze ook op het milieu letten!!!


  Priscilla

  26.12.2017


  Wat een schatje en wat staat het truitje leuk ! Laat het haar smaken !


  Larissa

  27.12.2017


  Zo ontzettend schattig! Ik zag dit merk weleens liggen bij onze dierenwinkel, maar nooit geweten dat het zulk goed voer is… Heel benieuwd of onze hond het ook lust!


  Maya

  02.01.2018


  Super leuk dat Kayla ook wat lekkers kreeg tijdens kerst! Het is toch een schatje hé!Laat een reactie achter