(Dure) gadgets die het geld echt waard zijn! - Joyce Elise
22.10.2018

Ik ben iemand die altijd de nieuwste gadgets in huis wil hebben! Kijk hele dagen op social media of er weer iets nieuws uit is of uit wordt gebracht. Het is ontzettend leuk om nieuwe gadgets uit te testen en om te zien hoe andere mensen erover denken. Sommige vinden het geldverspilling en andere mensen zijn dol op de nieuwste gadgets net als ik!

Je hebt soms van die gadgets waar je meer geld aan besteed dan je normaal zou doen. Het is bij het afrekenen vaak even slikken, maar daarna heb je een geweldige gadget in huis! Vandaag laat ik mijn gadgets zien die het geld meer dan waard zijn!

MacBook Pro: hij werkt na 7 jaar nog fantastisch! Wordt niet sloom en is nog nooit kapot geweest. Hij was duur, maar echt het geld waard! Normaal moest ik om de 2-3 jaar een nieuwe laptop kopen, dus je begrijpt denk ik wel dat dit een geweldige aankoop was!

Apple AirPods: Ik heb lang getwijfeld. Maar heb ze uiteindelijk toch gekocht. Ze zijn hoe dan ook hun geld echt waard! Zo ontzettend fijn dat er geen snoer meer aan hangt, de batterij gaat lang mee en zijn erg handig in gebruik! De normale EarPods vallen uit mijn oren, maar deze blijven gewoon goed zitten! Een hele vooruitgang dus!

Apple Watch: Het is een erg fijn horloge met een hoop handige functies en apps! Ik ben ook enorm benieuwd naar de Apple Watch Series 4! Het bandje zit lekker en is in een hoop kleuren beschikbaar. Het scherm is natuurlijk niet groot, maar toch is alles goed leesbaar en werkt het perfect!

Mijn Canon 700d: Deze camera heb ik nu een aantal jaar. Gebruik hem dagelijks voor het bloggen en hij schiet ontzettend mooie foto’s, is handig in gebruik en kan hem iedereen aanraden! Zeker voor beginners!

Nintendo Switch: Ik ben al heel mijn leven een enorme Nintendo fan! Heb bijna alle consoles gehad die er zijn. Dus ik MOEST deze natuurlijk ook kopen!;-) Heb hem inmiddels en jaar en er nog geen moment spijt van gehad! De Nintendo Switch ligt super lekker in de hand en mocht je het met vrienden thuis op de bank willen spelen, dan switch je naar de tv voor een groot scherm! De spelletjes zijn ook erg leuk!

Heb jij een gadget waar je dol op bent? Laat het weten in de comments!:-)

5 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
5 reacties

  22.10.2018


  Ik ben inderdaad ook gek op mijn macbook pro! Ik twijfelde vorig jaar bij de aanschaf al maanden, door de prijs natuurlijk. Met mijn vorige Asus laptop heb ik een jaar of 7 gedaan. Uiteindelijk heb ik de kans gewaagd en daar ben ik nog altijd heel erg blij mee. Al moet ik na een jaar nog steeds dingen ontdekken geloof ik, haha! En zonder mijn canon 700D kan ik natuurlijk ook niet, ik vind het heerlijk om op pad te gaan en foto’s te maken van vriendinnen of mooie producten. Nog een ding dat ik niet kan missen is natuurlijk mijn iPhone, haha oeps verslaafd.


  Herma

  22.10.2018


  Heb alleen een MacBook . Geweldige aankoop!!
  Ik moet altijd lachen om jou en je gadgets.. hoe je dan bezig bent als er weer iets nieuws verschijnt 😁😁😁Maar deze aankopen waren het geld zeker waard!!


  Sonja Van de Sande

  22.10.2018


  Ik baal echt dat mijn Huawei dingen kapot zijn. Lomp en iets met erop gaan staan!
  Shit happens!
  Ik ben blij met mijn Canon. Geen spiegel, die kan ik niet vasthouden door mijn gevoelloze hand.  23.10.2018


  Ik ben het helemaal eens met de Macbook Pro. Ik heb die van mij ook al zo’n 8-tal jaar en die blijft maar gaan. Bijna alsof ie nieuw is. Dan lijkt het wel een erg dure aankoop in het begin, maar je haalt er je geld wel uit op die manier. Top!


  Maya

  13.11.2018


  Ik ben ook super bij met mijn iPhone, MacBook pro en AirPods! Het zijn super gadgets om te hebben!Laat een reactie achter