Dreaming Of A Pink Christmas...| Vondels Flamingo ‘kerstbal’ - Een eyecatcher voor in de kerstboom! - Joyce Elise
14.12.2017

De flamingo hype is nog steeds gaande! Bij Bubbles Theme Store hier in Goes verkopen ze (roze) kerstballen/versiering van Vondels Amsterdam in de vorm van o.a een flamingo, donut, suikerspin machine, lolly, spekjes, etc. Mijn oog viel direct op de flamingo, wat een geweldige eye catcher voor in de kerstboom!

Deze kerstboom staat in de winkel bij Bubbles Theme Store en is helemaal mijn ding met allerlei leuke kerstballen van Vondels Amsterdam!<3

Zelf zou ik ook zo’n boom willen, stel ik ga op mijzelf wonen! Ben dol op roze en wie wil er nou geen roze kerstballen en accessoires in de kerstboom?

Er zitten leuke details aan de flamingo: zo hebben ze er nog een in het fuchsia roze met een rode kerstmuts op. Deze is ook ontzettend leuk. Mijn flamingo heeft helaas geen kerstmuts. Wel super leuke roze kraaltjes op de vleugels , glitters op de poten en een roze veer als staart! De lange poten zijn bedekt met roze glitters en maken de flamingo helemaal af!

De flamingo is 15cm groot en gemaakt van glas, dus heel fragiel. Let dus op waar je hem neerlegt of hangt! Katten vinden het denk ik ook een leuk speeltje omdat er veren aan de staart zitten!

Helaas zetten we dit jaar geen kerstboom bij ons thuis. Het is ontzettend veel werk om hem op te tuigen, wij hebben een hele grote boom en het ziet er elk jaar weer prachtig uit. Maar mijn moeder en ik zijn allebei chronisch ziek en hebben er geen puf voor! En het geeft altijd zoveel troep ondanks dat hij nep is.

Je kunt de flamingo super leuk combineren met zilveren, gouden, witte en roze kerstaccessoires, veertjes, glitters etc!

Als kerst voorbij is zou je hem aan een leuk (kaarten)rekje kunnen hangen. De flamingo is multifunctioneel, wat ik erg fijn vind. Hij doet het ook goed op Instagram foto’s! Heb al super leuke reacties gehad op mijn foto’s.

Ik betaalde €12,50 voor de Vondels Amsterdam flamingo. Deze zijn in geselecteerde winkels(o.a bij Bubbles Theme Store in Goes) en online verkrijgbaar!

9 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
9 reacties

  14.12.2017


  Hij is zoooo schattig he!!! Ze hebben daar echt leuke dingen voor in de kerstboom!!!


  Grace

  14.12.2017


  So cute! X  15.12.2017


  Geweldig! Ik zou zo zo n boom willen! Vooral de suikerspin machine is te gek! Vorig jaar had ik een roze met turquoise boom! Heel kitsch!  15.12.2017


  Ahhh die is zo leuk <3  15.12.2017


  Oh die is wel helemaal geweldig zeg


  Lex

  16.12.2017


  Variatie voor het aankleden van de boom levert veel vreugde. Voor ons is 2012 als compleet gezin de laatste kerstviering geweest. Daarna kunnen wij er geen vreugde meer aan beleven.  17.12.2017


  Wat een tof artikel!

  Jammer dat jij en je moeder chronisch ziek zijn en geen puf hebben om een kerstboom op te tuigen! Wat ook gezellig staat in huis is een grote, lange vaas met daarin bijv. rode kerstballen en kerstlampjes! Dit is gemakkelijk om te maken en misschien leuk voor jullie? 🙂

  Mooie foto’s trouwens!

  Liefs
  x  19.12.2017


  Aaaah deze zijn zooo leuk!  31.12.2017


  Ik heb het niet zo op roze in de kerstboom maar die donut mag wel bij mij in huis haha 😉Laat een reactie achter