De nadelen van viral gaan + tips - Joyce Elise
02.10.2017

Er ging voor de zoveelste keer een blogpost van mij viral. Vandaag vertel ik dat het niet altijd leuk is om viral te gaan met je blog! Veel mensen hebben negatieve meningen erover. Ook kan het zijn dat de server overbelast raakt en je blog er uren uit ligt. Ik deel de nadelen van viral gaan met jullie!


Mensen denken dat je een clickbait gebruikt. Kreeg een super nare opmerking van een man, hij zei dat ik een clickbait gebruikte. Hij had mijn artikel niet eens gelezen. Er staan voor en na foto’s ook. Hoezo clickbeet?! Kan hier zo boos om worden.

Gemene reacties:Kreeg hele gemene reacties. Een daarvan is deze: ‘Dit is gewoon reclame ,dit geloven jullie toch zelf niet, het is in mekaar gestoken volgens mij’.

Je deelt dit alleen maar om er geld aan te verdienen. Hoe kun je er geld aan verdienen als iets van Aliexpress is? Dit is gewoon mijn eigen mening. Ik kocht dit product om te testen voor mijn eczeem. Zelf betaald. Ik zet altijd onder mijn artikelen als iets gesponsord is of gekregen heb. Hier ben ik altijd oprecht eerlijk in!

Je blog ligt eruit door duizenden bezoekers.Dit had ik dus. Mijn blog lag er om de paar minuten uit. Mijn hosting reageerde mega traag en daardoor loop je super veel bezoekers mis!


Het hoeft niet altijd negatief te zijn!Toch heb ik ook een paar keer positieve dingen ervaren! Werd gebeld door EditieNL , stond in allerlei (online) kranten met mijn blog en kreeg heel veel bezoekers + leuke reacties en nieuwe volgers/lezers!


Tips om viral te gaan:

– blijf altijd jezelf bij alles waar je over schrijft

– schrijf eens over andere dingen waar niemand over schrijft. Dus niet over de zoveelste lipstick etc

– begin een onderwerp die ‘nieuw’ is (bijv. een nieuw kledingmerk of cosmeticabedrijf)

–  durf over gekke, nieuwe en aparte dingen te schrijven

 

Viral gaan kan ook leuk zijn!

– Je krijgt heel veel bezoekers

– Mensen kijken naar de rest van je artikelen

– Ze gaan je volgen op je social media kanalen omdat ze meer van je willen weten

– Je krijgt leuke samenwerkingen

 

 

14 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
14 reacties
  Priscilla

  02.10.2017


  Super leuk dat je artikelen viral gaan, er staat altijd veel leuke en goede informatie in! Daarom lees ik je blog graag. Zou ook wel willen bloggen maar heb er helaas geen tijd voor met 4 kids in huis en ik zou niet weten hoe ik een blog moet maken!

  Joyce Elise

  02.10.2017

  Leuk om te lezen dat je mijn blog graag leest! Ik heb mijn blog ook laten maken aangezien ik het zelf niet kan… Je kunt ook een gratis WordPress blog nemen. Zo ben ik ook begonnen!🤗Als ik je moet helpen stuur je maar een mail: joycesandee@live.nl


  Herma

  02.10.2017


  Ik vind je blogs altijd goed geschreven! En nee dit zeg ik niet omdat ik je moeder ben, maar gewoon omdat dat zo is. Je maakt prachtige foto’s!! Als er dan van die figuren vervelende opmerkingen maken , is dat volgens mij omdat ze stinkend jaloers zijn! Ik vind het ook raar dat iedereen altijd maar denkt dat je daar veel geld mee verdient! Daar blog je toch niet voor… je blogt omdat je dat leuk vindt! Trek het je niet aan en ga gewoon door met wat je aan het doen bent!! Je doet het super goed!!

  Joyce Elise

  02.10.2017

  Ahhh, thnx mam🤗Super lief! Ik probeer mijn best te doen. Ook al kan ik niet beloven dat er elke dag iets online komt. Ik steek al mijn energie die ik nog heb in het bloggen! Foto’s maken vind ik geweldig. Jammer dat er ook negatieve reacties zijn! Maar zulke dingen hou je toch…


  Rietje

  02.10.2017


  Helemaal mee eens Herma

  Joyce Elise

  02.10.2017

  Dankje Rietje! Ik kom snel langs en dan ga ik iets van je winkel promoten!🤗 Als ik op Yerseke ben zie je mij wel verschijnen, moet nl nog naar tante Thee!😁🎁  02.10.2017


  Niks van aantrekken hoor, die negatievelingen. Je blog is superleuk en wordt niet voor niets gelezen door zo velen.

  Joyce Elise

  02.10.2017

  Dankje Karin!🤗 Ik trek me er zeker niets van aan! Zijn ook vaak jaloerse mensen of misgunners helaas en die hou je toch…  02.10.2017


  Hele leuke blog heb je! xx

  Joyce Elise

  02.10.2017

  Thnx jij hebt ook een leuke blog met super mooie outfit foto’s! 🤗  03.10.2017


  Viral… ik vind het een raar woord! Moet altijd aan een spiraaltje denken! Hihihi… nou ik ga nooit Viral, mijn cijfers schieten nooit zo extreem omhoog. Ik ken een andere blogger die er prat op gaat, maar die geloof ik dus niet, want ze koopt volgers, bah!


  Ilona

  04.10.2017


  Nou inderdaad zeg, eerst de gene van posten hoe erg je eczeem soms is overwinnen. Je bent super blij dat je met een tube eindelijk je eczeem onder controle hebt en dat laat je zien, krijg je negatief commentaar. Nep, kan niet, clickbait, geldwolf. Schud het van je af, er zijn heel veel mensen gelukkig ook gewoon blij voor je!

  Joyce Elise

  04.10.2017

  Haha ik moest er maar om lachen, zielepieten 😂 Ja, gelukkig kreeg ik ook hele lieve reacties. O.a van mensen die het zelf ook gebruiken. Maar van de Utsukusy producten is mijn huid mega zacht! Dus dat is ook al heel wat. Aangezien mijn gezicht net schuurpapier was 🙈  21.10.2017


  Lijkt mij best wel tof omdat mee te maken. Dat betekend toch dat je een hele goede blogger bent en dat ben jij zeker dus niet zo vreemd dat je artikelen regelmatig viral gaan. Jij schrijft zo leuk en elke keer weer origineel. Maar trekt je niks aan van die negativiteit, mensen zijn jaloers en oordelen veel te snel over iets of over iemand. Niks van aantrekken en wees vooral trots op jezelf meid!Laat een reactie achter