DayTox Peel-Off Mask met kool, BioDtox, Pro-vitamine B5  - Joyce Elise
20.10.2017

Ben dol op gezichtsmaskers. De peel-off maskers zijn een van mijn favoriete gezichtsmaskers naast de vliesmaskers! Deze DayTox Peel-Off mask zat in de Beauté et vogue box herfst editie en wilde hem weer eens uitproberen! (Heb het masker weleens eerder gehad)Ik heb grote poriën en vaak veel mee-eters op mijn neus, dus ik hoop dat dit masker ze mee neemt als ik het masker eraf trek. 

Het is een eenvoudige Peel-Off masker met behulp van vegan ingrediënten en is parabenen, siliconen, kunstmatige kleurstoffen en paraffineoliën en dierproef vrij.
Dit Peel-Off Masker van Daytox zorgt voor een intense en diepe reiniging voor een vitale en verfijnde teint. Het masker helpt overtollig talg te absorberen en werkt bij regelmatig gebruik mee-eters voorkomen.

Het DayTox peel-off masker is eigenlijk bedoeld voor alleen je t-zone: het gebied op het voorhoofd, tussen de ogen, neus en op de wangen. Maar ik heb hem op heel mijn gezicht gebruikt omdat ik dwars en nieuwsgierig ben!

Het gebruik van houtskool in beautyproducten zie je ineens overal. Het zou onder andere goed zijn door het absorberende effect. Overtollig talg en invloeden van buitenaf zijn vaak oorzaken van het ontstaan van onzuiverheden en een geïrriteerde huid.


(De tube is gaan lekken in de doos dus je ziet een paar vlekken op de tube en het doosje. De tube kreeg ik niet meer schoon,  sorry als je je hier aan stoort!)


Hoe breng je het peel-off masker aan?

– Je kunt dit met een kwast doen of met je vingers. Zelf doe ik het altijd met mijn vingers, maar dit maskers had ik liever met een kwast gedaan. Mijn handen waren pik zwart na het aanbrengen! Gelukkig was dit er zo af te wassen.

– Laat het masker 24-50 minuten intrekken. Ondertussen kun je tv kijken, Netflix kijken, YouTube kijken, boek lezen of iets anders ontspannends doen.

– Meestal trek ik peel-off maskers eraf als ze opgedroogd zijn. Daarna trek ik het masker eraf en was ik het met lauw water af.


Het masker verwijderen en huidverzorging

Na 15 minuten had mijn huid het masker al opgeslurpt en was het droog. Het masker moest ik er in stukjes af trekken omdat het zich niet in 1 keer eraf liet trekken. Het trekt niet aan je donshaartjes wat het beruchte ‘ Blackhead masker’ wel doet! Dit scheelt een hoop ergernis en pijn. Het is makkelijk te verwijderen met lauw water en een washandje.

Mijn huid voelt enorm zacht aan en mijn poriën zijn weer lekker en zichtbaar schoon! De hardnekkige verstopte poriën op mijn neus trekt het masker helaas niet mee. Ik ga het masker 4 keer per week gebruiken in de hoop dat dit gaat werken voor mijn hardnekkige verstopte poriën op mijn neus!
Breng na het schoonmaken van je gezicht een voedende dag of nacht crème aan na gebruik van een peel-off masker zodat je je huid lekker kan verzorgen.P.S: De volgende keer ga ik alleen mijn t-zone doen! Maar ik heet Joyce en ben dwars, dus ik smeer het over mijn hele gezicht ipv alleen op mijn t-zone…;-) 

Het DayTox Peel-Off masker kost €20,39 en is te koop bij Parfumerie Douglas.

5 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
5 reacties

  20.10.2017


  Ha ha ha, wat een grappige foto’s! Leuk hoor! Ik ben dol op maskers!

  Lex

  20.10.2017

  Is dit product ant allergisch voor vrouwen met een overgevoelige huid. Heel vaak hebben toegevoegde kleurstoffen daar invloed op. Het is natuurlijk prettig dat het masker de huid een goede zorg geeft


  Herma

  20.10.2017


  Oh lachen joh….. maar zonder gekkigheid.. t lijkt me een fijn masker!


  Priscilla

  20.10.2017


  Ik ben ook gek op deze maskers. Sla altijd een paar tubes tegelijk in!  21.10.2017


  Ja, ik heb ook zo’n fijn masker die geen helse verwijdering behoeft! Deze ga ik ook onthouden!Laat een reactie achter