Chubby mermaid brush - dupe (Aliexpress) - Joyce Elise
21.05.2017

Toen ik deze Chubby Mermaid Brush op Aliexpress tegen kwam heb ik hem gelijk in mijn mandje gedaan. Ik ben een sucker voor verpakkingen en mooie kwasten, dus je kunt wel begrijpen dat ik deze op mijn blog MOEST delen! De echte kost rond de €12. Ik was enorm benieuwd of hij echt zo fijn is, zoals ze zeggen! Vandaag kun je mijn mening lezen!


Deze veelzijdige make-up kwast in de vorm van een vis/zeemeermin is momenteel mega populair! De Chubby Mermaid Brush is bijna overal te zien geweest, in onder andere de:  Vogue, Elle UK, Cosmopolitan. De Chubby Mermaid Brush is gemaakt van synthetische haren die dicht op elkaar geplaatst zijn waardoor de kwast mooi stevig is en je extra veel controle hebt.


Hij is enorm zacht en schuurt niet op je gezicht. Dit kun je met goedkopere of dupes nog weleens hebben. Verder ziet de kwast er precies hetzelfde uit als de echte Chubby Mermaid Brush!


Gebruik de Chubby Mermaid Brush voor het aanbrengen van vloeibare foundation, concealer, (vloeibare) bronzer maar hij is vooral bijzonder geschikt om je gezicht te contouren. Hier vind ik hem dan ook enorm fijn voor! Deze make-up kwast is perfect om je jukbeenderen er extra uit te laten springen. Sinds ik deze ‘kwast’ in gebruik heb, zit mijn gezichtsmake-up zoveel beter!


De chubby brush is er in verschillende kleuren! Dus voor ieder wat wils. Ik betaalde er €1,77 voor en hij was snel binnen! Klik hier voor het linkje.

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Herma

  23.05.2017


  Wat leuk!!! Fijn dat hij zo goed bevalt!!  23.05.2017


  Aaaaaaaah die is gewoon te leuk!!! Al is het maar als item voor bij je fotografie,… klik en besteld!


  Priscilla

  23.05.2017


  Die is echt super leuk! Ik ga ook maar eens op Aliexpress kijken!  23.05.2017


  Ik heb niet zo veel met zeemeerminnen, maar ik begrijp dat mensen die kwast willen hebben!


  Lex

  23.05.2017


  Mooi voor de gebruiksters voor een optimaal resultaat geen gemopper meer dat het aanbrengen en uitwerken niet lukt.  06.06.2017


  Schattig penseeltje!Laat een reactie achter