Camhatch - scherm je webcam af want je weet nooit wie er mee kijkt! - Joyce Elise
22.01.2018

Wist jij dat hackers en internetcriminelen via jouw webcam mee kunnen kijken en je computer kunnen hacken? Alles kan gehackt worden, dus ook je webcam.Met de Camhatch scherm je je webcam af en zo voorkom je dat ze mee kunnen kijken! De meeste mensen plakken een sticker over hun webcam, maar stickers laten los en het is toch veel fijner om een CamHatch te hebben. Deze plak je op en kun je open en dicht schuiven naar wens! Geen gedoe meer met stickers.

Aangezien ik bijna heel de dag door online ben vind ik het fijn om mijn webcam af te schermen. Ik kan de webcam op mijn MacBook Pro niet uitzetten, dus het is ideaal dat er nu de Camhatch bestaat! Dit geeft toch een veiliger gevoel. Het idee dat er mensen mee kunnen kijken wat jij aan het doen bent… Moet er niet aan denken! Tegenwoordig heb je nergens geen privacy meer.

Meegluren via webcams

Heel het internet staat vol met video’s van mensen die helemaal niet doorhebben dat ze via hun webcam gefilmd zijn door ‘kwaadwillenden’. Deze mensen hadden op een link geklikt en deze link bevat malware. En vervolgens wordt het geïnstalleerd op hun computer zonder dat ze het door hebben. De video’s worden gebruikt om het slachtoffer te chanteren, belachelijk te maken of ze te bespioneren!

‘Per dag worden duizenden verschillende apparaten gehackt. En voor je het weet kijkt er iemand door je webcam naar jou’.

Over CamHatch:

‘We bedachten hoe we het onmogelijke konden doen met CamHatch: een webcam cover heruitvinden, naar een toestel die op elke webcam past, gebruiksvriendelijk is, veilig is en er formidabel uitziet. Dat betekende dat we elk element dun, klein, veilig en eenvoudig moesten maken. Het resultaat is meer dan enkel een webcam cover’

We hebben allemaal mensen met Post-Its of stickers op hun webcam gezien. Verknoei je apparaat niet langer, en neem een good-looking en onkraakbare, 100% veilige oplossing!

CamHatch werd specifiek ontwikkeld om een minimalistische, easy-to-use oplossing te bieden voor een 100% veilige webcam. Om het even welk type toestel je gebruikt of kwaadaardige software er geïnstalleerd werd, met CamHatch ben je altijd zeker dat er niemand via je webcam kan gluren.

Hoe breng je de CamHatch aan?

– zet je camera aan om de goede positie te beoordelen.

– plak de CamHatch er op.

– Je kunt het openen en sluiten naar wens.

Deze webcam/frontcam cover past op elke laptop en tablet en verknoeit je laptop of tablet niet. Het werkt vrij simpel en je kunt nog steeds foto’s maken! De cover is zelfklevend en gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Het ziet er nog steeds glad, strak en het is vrijwel onzichtbaar: Je ziet er bijna niks van dat er een extra cover op zit.

Je kunt de CamHatch hier bestellen: https://www.camhatch.com/nl

* Dit artikel bevat product(en) die ik ter review heb ontvangen.

7 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
7 reacties
  Manon westdorp

  22.01.2018


  Super zeg
  Ik heb nu nog stuk tape erop haha


  silvana

  22.01.2018


  ik wist niet dat het bestond! maar ziet ee super uit!!


  Lex

  22.01.2018


  geweldig


  Maya

  22.01.2018


  Wow, dit wist ik niet…. bedankt voor de tip!


  Priscilla

  22.01.2018


  Wat ontzettend handig, ik ga er ook een bestellen!


  Herma

  22.01.2018


  Handig!!!! Beter dan steeds een post-it er op en er af doen!  23.01.2018


  Aaaaah, handig! Ik tape ze af! HihihiLaat een reactie achter