Boekreview| Op een mooie zomerdag- Mary Higgins + winactie! - Joyce Elise
21.08.2018

Het is weer tijd voor een boekreview! Mijn moeder heeft weer mooie boeken mogen lezen voor mijn blog. Vandaag een review van: Op een mooie zomerdag geschreven door Mary Higgins Clark.

Wat een boek!! Wat kan Mary geweldig schrijven!! Mijn moederhart werd geraakt door dit verhaal. Het zal je maar gebeuren dat je kind ontvreemd wordt en de dader sprekend op jou lijkt.Hoe is zo iets mogelijk ?? Toch zijn er hele kleine verschillen tussen Zan, de moeder van Matthew en Glory, de dader. Zan is overweldigd door haar verdriet om de verdwijning van Matthew. Wie zit hier achter.. leeft Matthew nog? Hoe kan ze bewijzen dat zij zelf niet de dader was? Hoe kan het dat iemand spullen koopt op haar naam. Ook nog eens precies dezelfde kleding en schoenen.. of toch niet precies hetzelfde?? Wat een invloed heeft deze verdwijning op haar werk en vrienden kring! Gelukkig is er iemand die gelooft dat Zan de waarheid spreekt.

Hoe moeilijk heeft ze het om zich iedere dag weer staande te houden onder alle beschuldigingen.Ze blijft doorgaan om de waarheid boven tafel te krijgen. Haar gevoel zegt: Matthew leeft nog en ik zal hem terug vinden! Zo mooi om te lezen hoe Matthew met dit alles omgaat. De zeep die naar zijn moeder ruikt, de tekening die hij van haar maakt . Allemaal dingen die er voor zorgen dat hij haar niet vergeet. Op haar manier is Glory wel lief voor hem, maar ja.. het is niet zijn moeder he.Gelukkig is er Penny, die de nieuwe huurster maar vreemd vindt en steeds op onderzoek uitgaat.Glory vindt het maar niets dat ze contact met haar wil hebben. Ze is doodsbang dat ze zal zien dat Matthew bij haar woont en doet er alles aan om hem te verstoppen in huis.Mary weet de spanning wel in het verhaal te houden! Steeds weer komen nieuwe dingen aan de orde die onbelangrijk leken , maar achteraf wel meehielpen om Matthew te vinden.

Wat is dit een prachtig boek! Toen ik aan het lezen was viel het me op dat de emoties ook zo mooi beschreven zijn. Het blijft boeien, van de eerste tot de laatste bladzijde. Toen ik het boek uit had moest ik even flink zuchten…pffff… wat een afloop!!

En nee .. die ga ik niet verklappen. Ben nu heel benieuwd naar haar andere boeken! Dit boek is zeer zeker een aanrader!

Op mijn Facebook: Joyce Elise kun je dit boek winnen! 31 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt!

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen

2 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
2 reacties
  Herma

  21.08.2018


  Echt een aanrader dit boek!!


  Rietje

  24.08.2018


  Bijzonder verhaal. Ik ga es op zoek naar dat boek. Mooie blog JoyceLaat een reactie achter