Boekreview| Ellen Berg - Ik wil ook zo’n man - Joyce Elise
05.03.2018

Vandaag weer een boekreview. Ik kreeg dit super leuke boek van Ellen Berg opgestuurd. Mijn moeder maakt zoals altijd de boekreviews op mijn blog en ze kon niet wachten om dit boek te gaan lezen! Ellen Berg is namelijk een geweldige schrijfster. Mijn moeder heeft al eerder een boekreview gemaakt over een boek dat Ellen Berg heeft geschreven en dit boek vond ze zo geweldig dat ze alle boeken van Ellen Berg wel wil lezen ! Zegt genoeg denk ik!;-) Benoeuwd naar het review van Ellen Berg – Ik wil ook zo’n man ? Lees dan snel verder!

Ik wil ook zo’n man. Geschreven door Ellen Berg:

In theorie zou Charlotte heel gelukkig moeten zijn.

Ze heeft een baan als arts, heeft een mooi appartement en ook nog eens een heel druk sociaal leven.

Alleen de echtgenoot ontbreekt nog. Haar ouders zetten haar stevig onder druk om een geschikte man te vinden. Maar ja… is wat zij geschikt vinden ook Charlottes keuze?? Nou niet echt dus! Haar ouders dwingen haar bijna om te trouwen met de man die zij voor haar uitgekozen hebben. Heel even lijkt het er op dat ze gelijk hebben met hun keuze. Dan valt ineens het kwartje bij Charlotte.Dit is geen geschikte man voor haar.

Ze loopt per ongeluk tegen Uwe aan. Uwe die precies is wat ze niet in een man zoekt en haar ouders nog minder. Uwe die niet tot hun sociale klasse hoort… een loodgieter dus.

Maar Uwe weet haar te raken. Kan met haar gekkigheden omgaan. Wat haar therapeut na 5 jaar nog niet gelukt is , lukt Uwe al heel snel!

Haar ex komt regelmatig de boel in het 100 gooien, net als haar vriendin.

De vriendin waar ze lief en leed mee gedeeld heeft, die ze dacht te kunnen vertrouwen. Nou niets is minder waar. Haar vriendin en haar ex gaan trouwen en willen dat Charlotte op hun bruiloft komt. Het lijkt er op dat haar vriendin ook Uwe probeert in te pikken.

Ook op haar werk loopt het niet echt soepel . Haar baas is niet de man die ze dacht dat hij was.Hij bedriegt haar en zorgt er voor dat iedereen zich tegen Charlotte keert .

Als ze een jong meisje en haar moeder wil helpen omdat ze allebei dringend een hartoperatie nodig hebben lijkt het wel of er niets meer goed gaat. Het loopt goed af, maar dat gaat niet zo maar. Gelukkig krijgt Charlotte hulp uit onverwachte hoek.

Niets bleek te zijn wat het leek gelukkig.

Ellen schrijft zo goed dat je steeds op het puntje van je stoel zit. Een grote grijns en opperste verwondering lossen elkaar onder het lezen af. Wat kan deze vrouw geweldig schrijven.

Het is een enorm leuk boek wat je echt gelezen moet hebben!!

*Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb ter review

6 reacties
Geplaatst in: Uncategorized
6 reacties
  Herma

  05.03.2018


  Echt een aanrader de boeken van Ellen Berg !!
  Als het even kan, lees ik ze in 1 ruk uit!! Dat zegt genoeg he!  06.03.2018


  Leuk!!  06.03.2018


  Wat leuk! Heb het vorige boek, Blonder wordt het niet (die ik hier won) , met heel veel plezier gelezen, dus ben ook wel benieuwd naar dit boek! Ik ga ‘m op mn leeslijstje zetten!


  Priscilla

  06.03.2018


  Lijkt mij een geweldig leuk boek!


  Maya

  07.03.2018


  Deze schrijfster ken ik nog niet maar ben super benieuwd naar dit boek!  08.03.2018


  Kende de schrijfster nog niet maar klinkt als een boek dat ik zou verslindenLaat een reactie achter